Черноморец застрашен от разпадане поради финансови проблеми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец застрашен от разпадане поради финансови проблеми

Мнениеот ntodorov » 06 фев 2013 09:22

gubernatora62 написа:
Bourgas написа:
gubernatora62 написа:Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.

Давам ти задачка-закачка. Ако закрият ПСФК Черноморец Бургас и отидем във "В"група, Събев се откаже от футбола или там каквото и да стане, вие на кой стадион ще играете?

ст.Нефтохимик!

2013 година сме...Събуждай се.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 фев 2013 09:33

gubernatora62 написа:
Bourgas написа:
gubernatora62 написа:Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.

Давам ти задачка-закачка. Ако закрият ПСФК Черноморец Бургас и отидем във "В"група, Събев се откаже от футбола или там каквото и да стане, вие на кой стадион ще играете?

ст.Нефтохимик!

То такъв в момента няма, но няма да има и Лазур, на който играете в момента.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 06 фев 2013 09:41

gubernatora62 написа:
Bourgas написа:

ст.Нефтохимик!

Това частно теренче е собственост на фирма на лицето М.С. , а той смята да прави там високо строителство .
НЕ Е РАДВАЩО , НО Е ФАКТ.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 фев 2013 10:34

Няма да имаш шанс за ст. "Нефтохимик". Тогава пак ми се обади и ми кажи, че аз съм виновен, че не играете на "храма".
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

nasko75

Re: Черноморец се разпадана !

Мнениеот nasko75 » 06 фев 2013 10:41

levski magic написа:Айдее поредната простотия. Че ако ги няма такива,като Черноморец да се бутат между шамарите както пише автора,какво ще правят грандовете? Споко бе няма да се разпаднете. Имате няколко добри футболисти,продавате и готово. Е разбира се е тъпо ,като ти дава Левски 200 000 евро за Терзиев ти да твърдиш че струва 600 000 ,защото няма кой да ги даде.

реално за Терзиев има в момента преговори с отбор от бившето съветско пространство, а на левски повече подаръци няма да има..Пламен димов стига и то не е по 100 % решение на клуба
освен това, защо да идва в левски? Левски и Черноморец имат една разлика - заплатата
иначе всичко е същото - базата, еднаква да речем
в едно и също първенство играем, даже с Черноморец ще играе по-трудно и ще се напряга повече
в европа никой не играе - вашия 1 кръг не го броим, тва е все едно ние да поканим за 2 контроли Заря Луганск - същото е

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Черноморец се разпадана !

Мнениеот luxorus » 06 фев 2013 11:06

nasko75 написа:
levski magic написа:Айдее поредната простотия. Че ако ги няма такива,като Черноморец да се бутат между шамарите както пише автора,какво ще правят грандовете? Споко бе няма да се разпаднете. Имате няколко добри футболисти,продавате и готово. Е разбира се е тъпо ,като ти дава Левски 200 000 евро за Терзиев ти да твърдиш че струва 600 000 ,защото няма кой да ги даде.

реално за Терзиев има в момента преговори с отбор от бившето съветско пространство, а на левски повече подаръци няма да има..Пламен димов стига и то не е по 100 % решение на клуба
освен това, защо да идва в левски? Левски и Черноморец имат една разлика - заплатата
иначе всичко е същото - базата, еднаква да речем
в едно и също първенство играем, даже с Черноморец ще играе по-трудно и ще се напряга повече
в европа никой не играе - вашия 1 кръг не го броим, тва е все едно ние да поканим за 2 контроли Заря Луганск - същото е

хахахахаах
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 фев 2013 11:47

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:
cena62 написа:
Няма жалби в БФС от футболисти на Черноморец, заплатите са забавени само с месец

Няма жалби в БФС от страна на футболисти на Черноморец за прекратяване на договори по вина на клуба. Има забавяне на заплати, но те само с един месец. По договор играчите имат право да го разтрогнат само, ако забавянето е повече от два месеца. Това заяви изп. директор на клуба Пламен Киряков. Той опроверга появилата се в пресата информация, че отборът е пред разпад. В скандала за разпада на Черноморец беше забъркано и името на треньора Димитър Димитров- Херо.

Според публикации самият Херо е коментирал, че се е изморил да сглобява отбор без пари за селекция, както и че се продават най-добрите му играчи. Херо видимо ядосан определи слуховете като лъжа.

От ръководството на клуба не крият, че имат финансови проблеми и дългове от 20 милиона, но са категорични, че Черноморец ще го има. Факт е също, че клубът изпусна 500 000 евро от проваления трансфер на Уатара в турския Мерсин- пари на които разчиташе.

Щом го е казал Киряков ... той никога , ама НИКОГА не лъже :mrgreen:

А кой според теб трябва да го каже. Ако заяви обратното, тогава ще му вярваш ли?

Аааа , грешно си ме разбрал ... Киряков е казал това което е трябвало да каже . Нали за това го повишиха ;) Аз вече трудно ще му повярвам за нещо , без значение какво е . Дори да ми каже "добър ден" , ще се огледам да видя дали не е тъмно преди да му отговоря . Не вярвам точно на теб да трябва да разказвам приказката за лъжливото овчарче .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 фев 2013 15:05

Миро. Аз му вярвам на Киряков. Вярвам му, както съм вярвал на дружинната си ръководителка, на класната си ръководителка, на комсомолския секретар, на ЗКПЧ - то в армията, на дивизионния си командир, на Великата Съветска армия,на партията любима, на партията на Новото време, на царя честити от земите Иберийски, на ГЕРБ, на ЕВН,на ЕОН, на ЧЕЗ, на КАТ, на СКАТ, на футбола - честен, на девствената родилка. Вярвал съм в дядо Мраз, вярвам и в дядо Коледа... Наречи ме както щеш, но съм оставил детското и наивното да живее в мен. И ми е уютно и хармонично. С НЕ вяра за нийде не съм. Изпразних се от съмнения и вече живея жЮвота си в синхрон с лъжите, които ни заобикалят. Всичко е лъжовно на този свят. Една "удобна" за мен лъжа само би ме ощастливил с една идея повече. Моето сито пуска "лъжите" Кирякови...пък квот ще да става. Живота на мен и моето семейство не зависи от тези "неудобства".
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”