Монтана-Черноморец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

blue_lagoon

Re: Монтана-Черноморец 15.09.2012

Мнениеот blue_lagoon » 16 сеп 2012 10:31

kartago написа:
blue_lagoon написа:Не вярвам на никой! Искам картаго да ми обясни ,какво става в гнездото на акулите и докъде може да пропадне Черноморец :roll: Само той е достатъчен капацитет и само неговото мнения ме интересува :shock: !

Тръгнал си с мен да се заяждаш ли?! Грешна стъпка, пич! Много добре знаеш, че не мога да те трая, както и ти мене! Какво става, какво не става, гледай си твоя син отбор! Ние тука някак си ще се опитаме да се оправим! Поне не ревем!!!.....Ако бяхте вие, щеше да има "декларации", оставки, молби, не нам ко си, ние си знаем хала и си мълчим! Да ти припомня миналия шампионат искаш ли?!

И за какво да се заяждам с теб? Както се казва "нерде Ямбол,нерде Стамбул"! Не съм казвал ,че не мога да те трая ,друго е :roll: .Обаче в едно си прав: Да щеше да има деклараций и оставки и как беше... а да,нам ко си! Защото сме Левски и там е разликата ;) ! Нали знаеш как се казва? Формата е временна,класата е вечна. И не се възгордявай,не те мразя,това все пак е някакво чувство. Грешната стъпка е твоя,ти ме сбърка с някой от безумните пубери от Форума. Да ти припомням ли за какви простотий си ме банвал? Просто така от злоба. Да ти припомням ли как си ме обиждал и си ми се заканвал на ЛС? Няма да ти припомням няма смисъл. Всеки е такъв,какъвто го е създала природата. Това е.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 16 сеп 2012 14:55

Искам си Акаунта написа:
Мнение от White Fang на 02 Сеп 2012 23:47
Ако не бием Мунтейна,аз емигрирам в Ирак.
0:4

Моя авер тираджията заминава другата седмица точно в тази държава ... да му кажа ли да те има предвид :!:

Много забавно.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Монтана-Черноморец FT. 1-0

Мнениеот Bourgas » 16 сеп 2012 15:26

Който е гледал мача, да каже, другото са догатки и приказки, написани на хвърчащ лист.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 сеп 2012 21:28

White Fang написа:
Искам си Акаунта написа:
Мнение от White Fang на 02 Сеп 2012 23:47
Ако не бием Мунтейна,аз емигрирам в Ирак.
0:4

Моя авер тираджията заминава другата седмица точно в тази държава ... да му кажа ли да те има предвид :!:

Много забавно.

Ами прави по-логични прогнози ... за да не се получават забавни моменти ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Монтана-Черноморец FT. 1-0

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 сеп 2012 21:29

Bourgas написа:Който е гледал мача, да каже, другото са догатки и приказки, написани на хвърчащ лист.

Ами доколкото четох , според човек който е бил на мача , Черноморец е отървал разгром ...

Върни се в “Черноморец”