tsonpen написа:След като в Разград Херо си остави отбора на произвола на съдбата, мисля, че не заслужава подобна награда. Каквото и да се случва на терена, това е безотговорно, особено като се има предвид, че имаха шанс да се борят за ЛЕ, нещо което загубиха може би точно заради действията на Херо.
Петев за мен задължително има място в тройката, да спечелиш Купа и титла с нов отбор, да създадеш разпознаваем стил, да нарекат Лудогорец явление - какво повече??? Абсурдно е да го няма в тройката. Още повече, че е един от малкото, които не си позволяват да избухват, да коментират съдии, други треньори и да се забъркват във всякакви каши.
Не заслужава?!

За сетен път ти обяснявам, че Херо не "остави отбора си на произвола на съдбата", а предпочете да запази собственото си достойнство и това на момчетата си, та дори и да знаеше, че се бори срещу вятърни мелници!
За сетен път ти казвам, че Лудогорец НЕ спечели мача си срещу Черноморец благодарение на великия Петев (май само според теб - велик) - с правилно подреден отбор, тактика, футболни умения, ясна идея как да се спечели мача и т.н. Пастата и Домусчиев - тук се крие правилният отговор

За сетен път се убеждавам, че си на щат в Лудогорец и главната мисия, за да си заслужиш заплащането е да бълваш по форумите оди за възхвала и всякакви небивалици за "великият ви клуб". Ако не съм прав в съжденията си, още по-зле за теб - значи имаш фатално разместване на пластовете някъде горе

За сетен път те моля да си завреш някъде "бащиния" тон!
И накрая - за сетен път ти повтарям, че не си желан събеседник в подфорума на Черноморец!