Херо е треньор №1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Херо е треньор №1

Мнениеот petkan » 25 май 2012 00:23

Честито Херо! Заслужаваш наградата!

tsonpen написа:След като в Разград Херо си остави отбора на произвола на съдбата, мисля, че не заслужава подобна награда. Каквото и да се случва на терена, това е безотговорно, особено като се има предвид, че имаха шанс да се борят за ЛЕ, нещо което загубиха може би точно заради действията на Херо.
Петев за мен задължително има място в тройката, да спечелиш Купа и титла с нов отбор, да създадеш разпознаваем стил, да нарекат Лудогорец явление - какво повече??? Абсурдно е да го няма в тройката. Още повече, че е един от малкото, които не си позволяват да избухват, да коментират съдии, други треньори и да се забъркват във всякакви каши.

Не заслужава?! :shock:
За сетен път ти обяснявам, че Херо не "остави отбора си на произвола на съдбата", а предпочете да запази собственото си достойнство и това на момчетата си, та дори и да знаеше, че се бори срещу вятърни мелници!
За сетен път ти казвам, че Лудогорец НЕ спечели мача си срещу Черноморец благодарение на великия Петев (май само според теб - велик) - с правилно подреден отбор, тактика, футболни умения, ясна идея как да се спечели мача и т.н. Пастата и Домусчиев - тук се крие правилният отговор ;)
За сетен път се убеждавам, че си на щат в Лудогорец и главната мисия, за да си заслужиш заплащането е да бълваш по форумите оди за възхвала и всякакви небивалици за "великият ви клуб". Ако не съм прав в съжденията си, още по-зле за теб - значи имаш фатално разместване на пластовете някъде горе ;)
За сетен път те моля да си завреш някъде "бащиния" тон!
И накрая - за сетен път ти повтарям, че не си желан събеседник в подфорума на Черноморец!
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 май 2012 12:04

tsonpen написа:
subzero написа:А ако Петев беше почнал да избухва при целия този комфорт щеше да е по-смешен и от Стойчо.

Мислиш си, че е комфорт защото никой не прави циркове. Това ме дразни, че се подвеждате по това, че някой нахлул на терена, а не анализирате задълбочено ситуациите. Петев защо не нахлу през есента на Армията? Повече от това, което се случи там, можеше ли да се случи? Но той запази самообладание и си водеше мача докато не върнаха два гола.

Ако още не си разбрал, Херо нахлу на терена, след като го бяха вече безпричинно изгонили . По същия начин и Стойчо не разбра защо го изгониха на финала.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 май 2012 00:14

@petkan,
може и да не съм прав и признавам, че знам много по-малко от вас за Херо. Така, че мога да се съглася, че се изказах донякъде крайно.
Все пак не мога да оправдая постъпката в която треньор нахлува на терена за да търси саморазправа със съдията. Не е професионално и е проява на слабост. Каквото и да се е случило, най-малкото такава постъпка още повече отежнява нещата. За мен това беше едно разочарование.
За мача повече няма да пиша, писах прекалено много. Вижда се - вие сте си на вашите позиции, ние на нашите, явно нищо не се е променило и няма да се промени.
Колкото до квалификацията ти за моята скромна личност - запази си я за себе си. Мислех, че благородството не ви е толкова далечно, а фенството - не толкова неразбираемо...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”