Искам си Акаунта написа:k.dimitrov написа:Миро, тези решения както са взети, така може и да се отменят. Ами ако Черноморец или Нефтохимик се класират на финал или се смени ръководството на БФС.
По твойта логика, след като завърши мача на Болтън и се разбра, че изпада и КПР се спасява, то веднага след 90-та минута Манчестър Сити вкара 2 гола - значи КПР е легнал.
И защо винаги, според теб, конспирациите ги прави Черноморец, а когато има явни факти за обратното - срещу Черноморец, ти винаги не си съгласен. Тогава всичко е изрядно.
Ники , ми те и Байерн се класираха за финала на Алианц Арена ... ама не смениха стадионаА обикновено , когато един стадион се избере да приеме финала на даден турнир , то това става с договор в който има неустойки и за двете страни . На мен ми е през оная работа за КПР , но доста фенове на Ман Юнайтед са на мнение , че КПР са легнали на Сити . Включително някой съфорумци .
Все още чакам да ми покажете "явни факти" за конспирация срещу Черноморец . Имам предвид ФАКТИ , като написаните от мен по-горе . В тази връзка - от това което съм написал , се вижда ясно , че Черноморец нито може да е организатор на някаква конспирация , нито има полза . Дори в известен смисъл търпи негативи ( като клуб ) . Полза има само лицето Събев , като собственик на стадиона в Лазур .
Миро, в България в последните 10-тина години, винаги се избира стадион, на който нито един от отборите да не е домакин. Просто е невъзможно, ако на финала са Левски(ЦСКА)-Черноморец(Нефтохимик) мача да се играе в Бургас. Освен това, не съм прочел, че и финалът за Купата ще се играе в Бургас, но може и да съм пропуснал. Сега преразгледах сайта на Новспорт, пак не открих. Твоите факти, са само догадки на база някакви решения, които не могат да бъдат никакво доказателство.
По същия начин можем да твърдим за тендециозно съдийство спрямо Черноморец, на базата на което, отборът загуби точки. Това също е ФАКТ, който не доказва нищо.
Още - Локомотив София признаха, че са били финансирани от Левски с 25 000 лв., даже възникнал скандал при разпределението на парите.
Вчера четох в http://www.novsport.com/news192090_1109.html "Публична тайна е, че, Лудогорец приложи и друга „техника”, за да улесни пътя си към титлата, която се изрази във финансов стимул за съперниците на ЦСКА. А според наредба на УЕФА това е строго забранено." Ето ти още един ФАКТ, за неправомерни действия срещу нас.
Интересно ми е как я виждаш твоята схема.
1. Събев не се е вясвал в България от мача на Черноморец с Левски.
2. На срещата с Капралов и Караиванов са присъствали Киряков и Димитър Николов.
3. Какво печелят Капралов, а още повече Караиванов (бившо пресаташе на ЦСКА) от това, че Левски се класира за ЛЕ.
4. Интересно ми е кой и как е предал на Херо да не играе мача с Локомотив и защо е изпочупил съблекалнята след мача.
5. Ако са прескочили Херо, от кого, как и кой е бил хванат, че те обичайните заподозрени - тарторите отново бяха най-добри, не включвам Кишишев, който игра до 40-тата минута - след това нямаше въздух.
6. Траян го каза, ако трябваше да хващат някого, щяха да хванат мен, Стоян, Шаешу. За какво да хващат Преслав, той можеше и да не играе.
7. От това, че мачовете се играят в Бургас, вероятността да влязат пари и в клуба не е малка. Поддръжката на стадиона се осъществява от Черноморец. Само така си обяснявам и ангажираността на кмета към всичко това.
8. Никак не виждам как кмета участва в цялата игра, договаря мачовете за Суперкупата в Бургас, при условие Черноморец да се откаже от 3-то място и ЛЕ.
Това ми звучи като много, много слаб криминален филм.
9. Смятам, че финалът за Суперкупата е плюс за Бургас, а не минус.
10. Смятам, че наличието в Бургас на качествен и в момента най-добър в България стадион е плюс и предпоставка клубът да печели средства от това перо.
И за кои фенове на Ман Юн говориш, българските или английските. За българските(включително и форумните) подозренията са нормални.