Кавалер на честната игра стана тимът на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Кавалер на честната игра стана тимът на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 26 май 2012 19:08

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Миро, тези решения както са взети, така може и да се отменят. Ами ако Черноморец или Нефтохимик се класират на финал или се смени ръководството на БФС.
По твойта логика, след като завърши мача на Болтън и се разбра, че изпада и КПР се спасява, то веднага след 90-та минута Манчестър Сити вкара 2 гола - значи КПР е легнал.
И защо винаги, според теб, конспирациите ги прави Черноморец, а когато има явни факти за обратното - срещу Черноморец, ти винаги не си съгласен. Тогава всичко е изрядно.

Ники , ми те и Байерн се класираха за финала на Алианц Арена ... ама не смениха стадиона ;) А обикновено , когато един стадион се избере да приеме финала на даден турнир , то това става с договор в който има неустойки и за двете страни . На мен ми е през оная работа за КПР , но доста фенове на Ман Юнайтед са на мнение , че КПР са легнали на Сити . Включително някой съфорумци .
Все още чакам да ми покажете "явни факти" за конспирация срещу Черноморец . Имам предвид ФАКТИ , като написаните от мен по-горе . В тази връзка - от това което съм написал , се вижда ясно , че Черноморец нито може да е организатор на някаква конспирация , нито има полза . Дори в известен смисъл търпи негативи ( като клуб ) . Полза има само лицето Събев , като собственик на стадиона в Лазур . 8-)

Миро, в България в последните 10-тина години, винаги се избира стадион, на който нито един от отборите да не е домакин. Просто е невъзможно, ако на финала са Левски(ЦСКА)-Черноморец(Нефтохимик) мача да се играе в Бургас. Освен това, не съм прочел, че и финалът за Купата ще се играе в Бургас, но може и да съм пропуснал. Сега преразгледах сайта на Новспорт, пак не открих. Твоите факти, са само догадки на база някакви решения, които не могат да бъдат никакво доказателство.
По същия начин можем да твърдим за тендециозно съдийство спрямо Черноморец, на базата на което, отборът загуби точки. Това също е ФАКТ, който не доказва нищо.
Още - Локомотив София признаха, че са били финансирани от Левски с 25 000 лв., даже възникнал скандал при разпределението на парите.
Вчера четох в http://www.novsport.com/news192090_1109.html "Публична тайна е, че, Лудогорец приложи и друга „техника”, за да улесни пътя си към титлата, която се изрази във финансов стимул за съперниците на ЦСКА. А според наредба на УЕФА това е строго забранено." Ето ти още един ФАКТ, за неправомерни действия срещу нас.
Интересно ми е как я виждаш твоята схема.
1. Събев не се е вясвал в България от мача на Черноморец с Левски.
2. На срещата с Капралов и Караиванов са присъствали Киряков и Димитър Николов.
3. Какво печелят Капралов, а още повече Караиванов (бившо пресаташе на ЦСКА) от това, че Левски се класира за ЛЕ.
4. Интересно ми е кой и как е предал на Херо да не играе мача с Локомотив и защо е изпочупил съблекалнята след мача.
5. Ако са прескочили Херо, от кого, как и кой е бил хванат, че те обичайните заподозрени - тарторите отново бяха най-добри, не включвам Кишишев, който игра до 40-тата минута - след това нямаше въздух.
6. Траян го каза, ако трябваше да хващат някого, щяха да хванат мен, Стоян, Шаешу. За какво да хващат Преслав, той можеше и да не играе.
7. От това, че мачовете се играят в Бургас, вероятността да влязат пари и в клуба не е малка. Поддръжката на стадиона се осъществява от Черноморец. Само така си обяснявам и ангажираността на кмета към всичко това.
8. Никак не виждам как кмета участва в цялата игра, договаря мачовете за Суперкупата в Бургас, при условие Черноморец да се откаже от 3-то място и ЛЕ.
Това ми звучи като много, много слаб криминален филм.
9. Смятам, че финалът за Суперкупата е плюс за Бургас, а не минус.
10. Смятам, че наличието в Бургас на качествен и в момента най-добър в България стадион е плюс и предпоставка клубът да печели средства от това перо.

И за кои фенове на Ман Юн говориш, българските или английските. За българските(включително и форумните) подозренията са нормални.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 май 2012 23:37

Миро, и аз нещо не правя правилната свръзка между кмета Николов и мача за Суперкупата? Той кмета си гледа неговите задължения, които също минават и през ползотворния за неговия, а и за имиджа на града такъв двубой. Той присъства и на 3те дни на Спирита там, присътва и финалните сблъсъци в женския баскетбол, той е и инициатор на преместването на ИАРА в Бургас, дай сега да търсим кой как и за какво е отстъпил, за да станат последните факт...Аз не виждам някаква такава връзка да легнем за ЛЕ срещу Локо Сф?! Че то колко ще е наема от тоя мач и колко евентуалните финансови ползи от участие в ЛЕ (материални и нематериални).Плюс минус на кантар. За какво ще им е да правят подобни врътки. То според теб Събев може и мол да направи на ст.Лазур, ама случано или не до 2015 едва ли ще стане (ст.Лазур щее домакин на европейското 2015 за младежи до 2015)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 май 2012 00:01

калпазанчо написа:Миро, и аз нещо не правя правилната свръзка между кмета Николов и мача за Суперкупата? Той кмета си гледа неговите задължения, които също минават и през ползотворния за неговия, а и за имиджа на града такъв двубой. Той присъства и на 3те дни на Спирита там, присътва и финалните сблъсъци в женския баскетбол, той е и инициатор на преместването на ИАРА в Бургас, дай сега да търсим кой как и за какво е отстъпил, за да станат последните факт...Аз не виждам някаква такава връзка да легнем за ЛЕ срещу Локо Сф?! Че то колко ще е наема от тоя мач и колко евентуалните финансови ползи от участие в ЛЕ (материални и нематериални).Плюс минус на кантар. За какво ще им е да правят подобни врътки. То според теб Събев може и мол да направи на ст.Лазур, ама случано или не до 2015 едва ли ще стане (ст.Лазур щее домакин на европейското 2015 за младежи до 2015)

Няма идея защо Ники споменава кмета . Аз за него не съм говорил . Освен да е имал предвид , че и той като Бойко никне там където има камери . Ползи от ЛЕ има само ако се влезе в груповата фаза . Дотогава са само разходи . Наема за един такъв мач е минимум 30 000 лева . Умножено по 7 мача - над 200 000 лева за "Спорт Пропърти Мениджмънт" . Нито клуба , нито общината имат нещо общо с тези пари . Те отиват в джоба на Събев . За какво му е на Събев да уговаря мача с Локо София ? ... спестява пари , прави си имидж приемайки финалите за Купите на стадиона в Лазур . Може и нещо под масата да е взел от Иво Тонев .
А какво означава според вас ( тези които тази теза ) , играчи които много искат да спечелят медал с Черноморец , в същото време да "нямат мотивация" да спечелят мача от който зависят медалите ? Нещо не се връзва - хем са мотивирани да спечелят медали ( защото според тях ще са истински ) , хем не са мотивирани да играят . На мен ми е малко неясно . Защото срещу Локо София , при съдийство в полза на Черноморец , мача можеше да бъде и загубен ( просто Локо София не искаха да вкарват повече голове ) .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 май 2012 01:00

Ники - http://football24.bg/novina/77967-vsich ... oma-na-bfs . чети най-долу .
Премиите на Локо София са по 1000 лева на човек . В правилниците на ФИФА и УЕФА , поне аз не съм срещал забранителен текст срещу раздаване на бонуси на отбор за постигнати резултати . Има такъв текс когато отбор е взел пари за да загуби мач . Моите са факти са ФАКТИ ... и са подредени в хронологичен ред . Всеки може да си ги тълкува сам за себе си . Ако си забелязал , не съм правил никакъв коментар . Написал съм само пояснение , че собственика на стадиона ще получи наем за 7-те финални мача . Дори и бургаски отбор да се класира на финала за купата , стадиона няма причина да бъде сменен , защото има подобна европейска практика и от БФС смятат да я приложат .
1. всъщност Събев беше на мача с ЦСКА ( не че има някакво значение ) . Технологиите са доста напреднали ;)
2. и 3. Въпроса е дали Събев има полза от това отбора му да не играе в ЛЕ и да спести пари ( не е тайна , че не обича да си бърка в джоба ) . И дали има полза една от фирмите му да получава наеми за стадиона .
4. Случвало се е да се уговарят мачове зад гърба на Херо ... и пак Събев беше президент
5. Сам го казваш - Кишишев най-вече НЕ ИГРА . Оголи зоната където нахлу играч на Локо при гола , а Траян се "подхлъзна" ... естествено не мога да твърдя нищо категорично . Може да е случайно натрупване на фактори ... може и да не е .
6. Никога не съм твърдял , че Преслав е "хванат" . Но е факт , че той заедно с Венци и Кишишев не знаеха защо са на терена . А ситуацията от т.5 се повтори след това . С разликата , че не падна гол .
7. Също толкова е голяма вероятността в клуба да не влезе и стотинка . Черноморец също е наемател на стадиона .
8. Кмета не съм го споменавал , ти го намеси . Но след като стана въпрос за него - дали ще е добър ПР ако в оставащите 3 години от мандата му финалите за купите се играят в Бургас . И дали е бил готов да "плати" определена цена . Не твърдя нищо , просто един възможен вариант . Факт е обаче , че с кмета е разговаряно да се пусне Левски напред . Един наш общ познат , може да ти го потвърди . А знам , че на него вярваш повече отколкото на мен ;)
9. Аз също смятам , че финалите са плюс за Бургас . Също така са плюс за кмета на Бургас ...също и за Събев ( чисто финансово ) . Явно всички са доволни .
10. И аз смятам, че наличието в Бургас на качествен и в момента най-добър в България стадион е плюс ...и предпоставка собственика на стадиона да печели средства от това перо. И той си печели - Черноморец плаща наем ( поне по фактури ) за да ползва стадиона .

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 май 2012 01:19

Миро, утре мач от 16 часа на Акациите. Обади се и на твоите авери.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 май 2012 01:31

калпазанчо написа:Миро, утре мач от 16 часа на Акациите. Обади се и на твоите авери.

Владо , утре има Ф1 , дай да е по-късно мача . Иначе не знам колко хора ще се съберем

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 май 2012 01:53

То и заваля сега...аз Формулата нещо не я следя, ама предполагам че бая народ ще искат да ягледат, ама вече съм им казал на Бригадата, а до утре кой не чул, кой не разбрал...няма да успея да има кажа на всичките за по-късен час..иначе нямам против..

Върни се в “Черноморец”