Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
калпазанчо написа:Минало-заминало. Беше ми гадно, беше ми лошо.Трудно го понесох и аз. Но...има неща, които някои хора споделяйки в момент на афект или силни емоции няма да забравяКакто и да е. Както каза някой по-назад - главата нагоре, погледа- напред. Аз знам кой съм и кой ми е на сърце. Няма как да не ида пак на стадиона, или да стана от друг отбор. За мен мача далеч не е нареден, но не ми се изпада в досадни спорове и догадки. Все пак реших да ви го кажа. Лека вечер
petkan написа:Почакай още двайсетина годинки да ми дойдеш на възрастта, после се обърни назад, виж "успехите" на Черноморец и, ако са пак такива, като до този момент, като тези които аз чакам от 35 години, тогава съветвай накъде да си насочвам главата и погледа
п.п. Отговорих ти, защото предположих, че мнението ти е било отправено към мен. Определения като "някои хора" не са много коректни според мен. Назовавай нещата с истинските им имена
ВАЖНО: ОСИГУРЕНИ СА ДВА БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСА ЗА МОНТАНА. КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ ДО ТАМ ДА ПИШЕ В ТАЗИ ТЕМА.
ПС: Инфото е от колегата Bourgas. Чакайте подробности довечера.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост