Черноморец - Локомотив (София) FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черноморец - Локомотив (София) FT. 1-1

Мнениеот калпазанчо » 20 май 2012 23:22

Минало-заминало. Беше ми гадно, беше ми лошо.Трудно го понесох и аз. Но...има неща, които някои хора споделяйки в момент на афект или силни емоции няма да забравя :? Както и да е. Както каза някой по-назад - главата нагоре, погледа- напред. Аз знам кой съм и кой ми е на сърце. Няма как да не ида пак на стадиона, или да стана от друг отбор. За мен мача далеч не е нареден, но не ми се изпада в досадни спорове и догадки. Все пак реших да ви го кажа. Лека вечер :!:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 май 2012 11:06

Изтрих мнение на един от малкото привърженици на Локо София присъствали на мача. Тонът му беше груб и не комуникира с
културната аудитория тук. Та понеже съм сигурен, че този пич ще надникне в "акото" си ще му отговоря:
Ние "цаците" никога не сме се взимали на сериозно.Просто сме реалисти и въпреки недобре стеклите се обстоятелства в мача ни срещу вас, смея да твърдя, че Черноморец беше един от заслужилите с играта си през целия шампионат да представя БГ в Европа. За съжаление оценяваме и реалностите тукашни, че само с "честна игра" не става. Впрочем и ти си го вметнал това. Докато в България има отбори тип подлоги - няма да стане. Въпреки всичко ние трябваше да си ви бием, като даули, а след това да ви обиждаме с неприличното "курви". Това са неща, които никога не съм одобрявал и се разграничавам от състоянието си на афект, когато и аз скандирах. Извинявам се, за което. С другото категорично не се съгласявам: Нашите песни са си точно наши и не виждам, кои песни ти асоциираха с тези на Левски или ЦСКА. Ние си пеем химна ( на Сава Попсавов), пяхме една мелодия взаимствана от" Арис " Солун, но с наш текст, другите ни песни са от преди 30 години, когато аз бях дете и слушах от тогавашните ни фенове в Английския сектор.
ПС: А ти приятелю си беше за БАН заради погазване и на други форумни правила, но случи на широко скроени хора, които те пропуснаха покрай себе си, като акула - дребна рибка.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 май 2012 18:38

калпазанчо написа:Минало-заминало. Беше ми гадно, беше ми лошо.Трудно го понесох и аз. Но...има неща, които някои хора споделяйки в момент на афект или силни емоции няма да забравя :? Както и да е. Както каза някой по-назад - главата нагоре, погледа- напред. Аз знам кой съм и кой ми е на сърце. Няма как да не ида пак на стадиона, или да стана от друг отбор. За мен мача далеч не е нареден, но не ми се изпада в досадни спорове и догадки. Все пак реших да ви го кажа. Лека вечер :!:

Почакай още двайсетина годинки да ми дойдеш на възрастта, после се обърни назад, виж "успехите" на Черноморец и, ако са пак такива, като до този момент, като тези които аз чакам от 35 години, тогава съветвай накъде да си насочвам главата и погледа ;)

п.п. Отговорих ти, защото предположих, че мнението ти е било отправено към мен. Определения като "някои хора" не са много коректни според мен. Назовавай нещата с истинските им имена ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 21 май 2012 19:03

petkan написа:Почакай още двайсетина годинки да ми дойдеш на възрастта, после се обърни назад, виж "успехите" на Черноморец и, ако са пак такива, като до този момент, като тези които аз чакам от 35 години, тогава съветвай накъде да си насочвам главата и погледа ;)

п.п. Отговорих ти, защото предположих, че мнението ти е било отправено към мен. Определения като "някои хора" не са много коректни според мен. Назовавай нещата с истинските им имена ;)

Какви 35г. абе - ;) миналата година се уволни от казармата.... ;) ;) Споко Петьо, в живота си човек има много надежди, и често някои от тях остават неизпълнени! А на фона на шампионска титла след 44г :o този период си е направо нищо :) :) :)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 19:12

Мнението си съм написал за някои хора под общ знаменател, Петьо. Не смятам, че е коректно да посменавам имена и т.н. Не ми се влиза в подробности. Мнението ми бешо насочено като отговор на мнение на Данчо, който също изрази негодувание от подобни коментари. Явно че е бил и той свидетел на подобни изказвания. Изразил съм собственото си мнение, с което се надявам да не съм засегнал някого. Ясно ми е, че едни преживяват станалото по-тежко от други. Това не ознзчава, че едните са по-фенове от другите.
Пак казвам - който иска да ходи нека си ходи, който прецени да не ходи - да не го прави. Въпрос на личен избор. Да, верно че нещата ставаха други при едно еврокласиране, но....аз си обичам отбора, макар и да ме ядосват много понякога. Псувал съм ги, беснеел съм вкъщи, хвърлял съм си шала и т.н. ама на, краста...Както и да е, да не се отплесвам - който прецени нека си подкрепя отбора...всичко е въпрос на собствен избор, на вътрешно усещане.
п.п.На мен ми е ясно, че посещаемостта ще спадне рязко сега, но пък каквото такова.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 май 2012 19:26

В отговор на последното ти мнение, да взема да пробутам въпроса на Нейчо във всекидневната и още в поне две теми и тогава да се определяме кой е по-по-най фен ;)
ВАЖНО: ОСИГУРЕНИ СА ДВА БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСА ЗА МОНТАНА. КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ ДО ТАМ ДА ПИШЕ В ТАЗИ ТЕМА.
ПС: Инфото е от колегата Bourgas. Чакайте подробности довечера
.

.....щото като гледам, отговор няма....

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 19:40

Тука работата взе да става като развален телефон. Аз вече съм споделил защо не мога да отида в Монтана. Бях казал, че ще ходя преди да знам че мача е всъщност в сряда. Все пак не върви да ме уволнят преди да са ме назначили официално, нали така :?
п.п. В момента съм на линия във затворената група на Бригадата. там има записани и в момента се надъхват яко. Понката тъкмо спомена че има към 20ина сигурни, не знам колко е сериозно, но с това разполагам към момента. А тук просто ентусиазма е погинал. Нормално.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 май 2012 22:10

Съжалявам момчета, нещо не съм добре, днес бях цял ден на бачкане. Има осигурени 2 автобуса за фенове от един човек, на когото Черноморец му е на сърце. Осъзнавам, че тогава е работен ден, че има матури, но до утре трябва да кажа. За това съжалявам, че не се включвам по-рано, но не ми беше възможно. И стига се карахте за глупости. Хубаво е да се иде до Монтана...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 23:17

Трябва да се ходи в Монтана! Аз ще се опитам да направя всичко възможно, но не всичко в момента зависи от мен. Нещата тук са доста строги и едно напускане значи непременно уволнение, а такова пък сериозно ще разклати и семейния ми живот. Иначе за мен ще бъде повече от удоволствие да присъствам на този мач! Сега разбирам какво му е на Жоро Девиан, който е на хиляди километри и не може да бъде с любимия отбор. Като си далече не ти пука падат ли, бият ли...А ние сме си в Бургас и не го оценяваме достатъчно (имам предвид повечето бургазлии). Една две загуби и се почват ругатни и гадаенки това нагласено ли било, онова нагласено ли било. Да философства всеки знае, а човек само да мине през някой еврофутбол и ще го "светнат" веднага Челси ще бие ли Барселона и кой ще е шампион на Франция например...Имам един такъв авер - питай го за имената на всички първодивизионни и втородивизионни отбори в европейските първенства - от сън да го бутнеш ги знае. Че и статистика от последните им 5 мача ще ти изрецитира. А мачове не гледа - ни на живо, ни по телевизията, ни по интернет. Ама разбирач е голям. И не е само той, покрай него са цяла банда. Че и мачове си подсказват, дават си пари назаем за фишове, единия като е на работа звъни на другия, диктува му мачове...абе страшна работа сме, ама хайде че се отплеснах..

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 24 май 2012 02:03

Яд ме е за вас... цял сезон труд, стабилна игра.. не се дадохте на уефски и латекса, бихте чорбата и накрая така тъпо да не играете в Европа.. :( Кой да предположи, че издъхващия отбор на локо шопия така ще ви изиграе.. :x
100 години Черно Море !

Върни се в “Черноморец”