Има ли организация срещу Черноморец или толкова си можем ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Има ли организация срещу Черноморец или толкова си можем ???
А къде сме спорили 

Ми поспорете малко де! Това тук да не ви е "Море от Любов" 

[center]
[/center]

petkan написа:Ми поспорете малко де! Това тук да не ви е "Море от Любов"
Нека си вземат дъх де...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Искам да видя как ще свирят мача в неделя с наще, ние за нищо не се борим - тъй че, ако има тенденциозно съдийство ще е срещу вас, а не за нас. Още повече, че ТИМ-аджиите имат некви игри с Батков, Титан и Гришата, от край време. Все ми се иска да има повече независими от интригите отбори - ама, на! А в момента Гришата напъва за тройката, след като се охарчи покрай завода, не че имат отбор - де. ЦСКА-о, май единствения сигурен мач - след следващия кръг е с нас - пак, заради споменатите по-горе причини, не че играят лесно с нас на Армията. Имате си приятен отбор, може би след Лудогорец - сте ми най-симпатични като игра, а вие имате треньор за сметка на разградчани - така, че Херо със сигурност ще измисли Генов, за неделния мач, в който, ако Генов не се прояви като пъзльо пак - ще стане най-хубавия мач за сезона и въпреки, че се срещат двете най-стабилни защити - ще има поне 4-5 гола. Инак мъкааааа..... Айде успех, ще се видим в неделя на стадиона, мислех да идвам с мотора, че да избегна задръстването - ама го дават кофти време.
proscrip написа:Искам да видя как ще свирят мача в неделя с наще, ние за нищо не се борим - тъй че, ако има тенденциозно съдийство ще е срещу вас, а не за нас. Още повече, че ТИМ-аджиите имат некви игри с Батков, Титан и Гришата, от край време. Все ми се иска да има повече независими от интригите отбори - ама, на! А в момента Гришата напъва за тройката, след като се охарчи покрай завода, не че имат отбор - де. ЦСКА-о, май единствения сигурен мач - след следващия кръг е с нас - пак, заради споменатите по-горе причини, не че играят лесно с нас на Армията. Имате си приятен отбор, може би след Лудогорец - сте ми най-симпатични като игра, а вие имате треньор за сметка на разградчани - така, че Херо със сигурност ще измисли Генов, за неделния мач, в който, ако Генов не се прояви като пъзльо пак - ще стане най-хубавия мач за сезона и въпреки, че се срещат двете най-стабилни защити - ще има поне 4-5 гола. Инак мъкааааа..... Айде успех, ще се видим в неделя на стадиона, мислех да идвам с мотора, че да избегна задръстването - ама го дават кофти време.
Обади се. Ние ще сме на капаните преди мача.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
Мисля , че мача с Локо София до голяма степен отговаря на въпроса в заглавието .