Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Шокиращ обрат! Градев загуби делото за Анисе

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2012 11:48

Пак не ми отговаряш, защо да го правя и аз. Излагането не виждам къде го видя, а относно триенето, аз аз ако съм написал във вашия подфорум 50 мнения, ти си ми изтрил 30.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2012 12:03

Не ти отговарям точно защото това, което питаш, сме го нищили вече месеци - това сам го казваш! Аз задавам въпроси с оглед на последната "новина", дошла от Михайлов! Питам защо БФС, в лицето на шефа му, откровено лъже, питам и дали тая тема не е една опашата лъжа! Интересно къде се изпари първоначалният ви ентусиазъм от началото на темата?

Не знам как си решил, че всичките ти мнения съм ги изтрил аз, но ако имах някакво специално отношение към теб, дали пък нямаше да ти изтрия и останалите 20 мнения?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2012 12:04

vaskonti написа:Не ти отговарям точно защото това, което питаш, сме го нищили вече месеци - това сам го казваш! Аз задавам въпроси с оглед на последната "новина", дошла от Михайлов! Питам защо БФС, в лицето на шефа му, откровено лъже, питам и дали тая тема не е една опашата лъжа! Интересно къде се изпари първоначалният ви ентусиазъм от началото на темата?

Не знам как си решил, че всичките ти мнения съм ги изтрил аз, но ако имах някакво специално отношение към теб, дали пък нямаше да ти изтрия и останалите 20 мнения?

Нямал си за какво да се хванеш, не знам какво сте разнищили по тази тема, не съм видял един цесекар да отговори. За това ще продължавам да питам, ако желаеш отговори, ако ли не не очаквай и отговор от мен по твоя въпрос.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 апр 2012 17:20

vaskonti написа:
subzero написа:Някъде да съм казал,че новината е истина??? Факт е обаче,че за вас никоя новина не е истина. Или по-скоро истина са само думите Градеви,след които следват дори теми. А тази тема дори не е пусната от нас. Що се отнася до ЦСКА и БФС,надявам се да ви закрият!! Ама едва ли.

Аха, значи пускаш тая новина само защото ти харесва, а дали е истина или не, за теб е все тая :lol:
Поредното доказателство за трезвото ти мислене ти :mrgreen:
За мен истина в случая не са думите на Градев, а решенията на БФС и бездействието му, въпреки, че точно тези решения изискват моментални конкретни действия - определят, че един играч е свободен агент, но не му дават да играе, без да се аргументират защо! Да не би това нещо да не се случва в момента и да не би да няма очевадни доказателства?? Ако смяташ, че няма доказателства, попрегледай отново решенията на БФС по този случай!

И кво сега ?? Искаш да кажеш,че на Анисе не му е писнало да не играе ?? А откъде си сигурен,Градев ли го каза ?? Чисто по човешки е нормално да му писне от цялата дандания. А кой е виновен едва ли му пука. И може би ,ако новината беше,че Анисе се чувства щастлив в ЦСКА въпреки,че не играе(нищо,че е на 20) щеше да е истина за вас?? Ама понеже не е и трябва да е лъжа. Нормално за вас. Истината е тази,която ви харесва. А иначе от чисто морална гледна точка,Анисе трябва завинаги да бъде изхвърлен от футбола,вие също !!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 апр 2012 20:52

vaskonti написа:
Bourgas написа:
vaskonti написа:Тук не можеш да го изтриеш, нали? Какво да се учудваш, какво да мислиш и да се маеш. Нищим го тоя въпрос от няколко месеца и никой от вас не отговаря защо парите, които е върнал Анисе са по сметката за Платини, която само ЦСКА знаят и чак след това е отишъл в ЦСКА. Тоест, защо е преговарял друг клуб с футболист, зад гърба на сегашния му клуб, което, ако не ти е ясно е доста строго наказуемо. Какво да ти пиша още, вие въобще знаете ли за какво протестирате. Днес против титаните, после ви замазват очите, отивате пред БФС, там протест от рода "к*р за БФС" и все едни такива високоинтелигентни реплики ползвате, после излиза Стойчо, говори за директиви, айде с него, после Градев, който в началото не искахте да чуете, защото говорил глупости и не бачкал в ЦСКА, каза човека 2-3 неща и айде зад гърба му. Вие сте такива фурнаджийски лопати, че да ви се чуди човек на безочието и на нахалството. Айде не ме занимавай, богопомазан. Анисе ви пожелавам 3 години да вземе приза за най-високоплатен градинар измежду футболистите.

Що пък мислиш, че бих ти изтрил тоя отговор? Той си е по темата, а това, че ти се излагаш с него, си е за твоя сметка, а това не е причина да бъде трит!
Тия въпроси са си нищени месеци, за това аз в момента питам нещо по-различно - защо БФС отказва картотека на свободен агент? И втори въпрос - защо лъже, че е имало някакво дело и че Градев го бил загубил?
Трети въпрос - тая тема не е ли една грозна лъжа?

Защото БФС не го смята за свободен агент, вие го смятате за такъв и Боби ви го намекна, че за тях всички клубове са равнозначни, но вие няма как да го проумеете.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2012 20:54

k.dimitrov написа:
vaskonti написа:
Bourgas написа:Що пък мислиш, че бих ти изтрил тоя отговор? Той си е по темата, а това, че ти се излагаш с него, си е за твоя сметка, а това не е причина да бъде трит!
Тия въпроси са си нищени месеци, за това аз в момента питам нещо по-различно - защо БФС отказва картотека на свободен агент? И втори въпрос - защо лъже, че е имало някакво дело и че Градев го бил загубил?

Защото БФС не го смята за свободен агент, вие го смятате за такъв и Боби ви го намекна, че за тях всички клубове са равнозначни, но вие няма как да го проумеете.

Така ли? И какво според теб означава признанието на БФС, че договорът е прекратен, тоест, че вече няма такъв? Значи ли, че Анисе още е обвързан с Черноморец? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 апр 2012 21:57

vaskonti написа:
k.dimitrov написа:
vaskonti написа:Що пък мислиш, че бих ти изтрил тоя отговор? Той си е по темата, а това, че ти се излагаш с него, си е за твоя сметка, а това не е причина да бъде трит!

Така ли? И какво според теб означава признанието на БФС, че договорът е прекратен, тоест, че вече няма такъв? Значи ли, че Анисе още е обвързан с Черноморец? :shock:[/quote]

Защо трябва да нищим едно нещо по сто пъти. Трудов договор може да бъде прекратен от всеки по всяко време в България. По този начин всеки футболист може да си прекрати договора. Но това не означава, че той може да премине без проблем в друг клуб. При прекратяването трябва да има уважителна причина, която се определя дали е такава, от съответните органи или комисии на БФС. Повече не смятам да продължавам спор, който се бистри от близо 4 месеца и макар че ние предвидихме такъв край, то вие никога няма да признаете, че не сте били прави.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 11:38

k.dimitrov написа:Защо трябва да нищим едно нещо по сто пъти. Трудов договор може да бъде прекратен от всеки по всяко време в България. По този начин всеки футболист може да си прекрати договора. Но това не означава, че той може да премине без проблем в друг клуб. При прекратяването трябва да има уважителна причина, която се определя дали е такава, от съответните органи или комисии на БФС. Повече не смятам да продължавам спор, който се бистри от близо 4 месеца и макар че ние предвидихме такъв край, то вие никога няма да признаете, че не сте били прави.

Браво бе Ники! С радио не се спорило... Ти откри Хамериката :o
Останаха само две-три тъмночервени особи с капаци на очите, а ти още им се връзваш и си хабиш писалката ;)

Върни се в “Черноморец”