Имате всички шансове за титлата. Честно казано, ще бъда много разочарован, ако Черноморец не завърши поне на второ място. На ЦСКА им предстоят тежки мачове със Славия и с нас. Имат и дерби с Левски, което си е троен мач независимо от формата на отборите. Лудогорец ще ги прасне последния кръг със сигурност, а се надявам те самите да загубят мача помежду ви. Всичко е във вашите ръце (крака).
Стискам ви палци.
Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.
1878 написа:Страхотен мач се получи , а атмосферата беше впечатляваща за мач на акулите.И двата отбора играят много грамотен футбол , защото имат отлични треньори.Вечерта след мача ми се обади по телефона един стар и много известен левскар от София , за да ме поздрави и ми каза , че нашия мач е бил като Шампионска лига в сравнение с мъката на "Овча купел".Знам , че тюфлеците от БФС ще направят всичко възможно да ни спънат за титлата , но след вчерашния мач започвам да мечтая за СИНИ ШАМПИОНИ.
Че за титлата няма да ви допуснат е ясно, но вие ще си запазите мястото за ЕКТ и бъдете сигурни, че с този отбор + Херо + още някои Асисовци и алабала ще жънете успехи!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
1878 написа:Страхотен мач се получи , а атмосферата беше впечатляваща за мач на акулите.И двата отбора играят много грамотен футбол , защото имат отлични треньори.Вечерта след мача ми се обади по телефона един стар и много известен левскар от София , за да ме поздрави и ми каза , че нашия мач е бил като Шампионска лига в сравнение с мъката на "Овча купел".Знам , че тюфлеците от БФС ще направят всичко възможно да ни спънат за титлата , но след вчерашния мач започвам да мечтая за СИНИ ШАМПИОНИ.
Дано Стан. Ти си по-близо до ръководството. Как мислиш? Мотивирани ли са момчетата ( не говоря за материалната страна )за нещо повече от мястото на, което се намираме сега ?
Що се касае за БФС. Явно притесненията са ни основателни. Гледат ни вече с премрежено за прицел око...Като кошути на хранилка в ловно поле сме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:1878 написа:Страхотен мач се получи , а атмосферата беше впечатляваща за мач на акулите.И двата отбора играят много грамотен футбол , защото имат отлични треньори.Вечерта след мача ми се обади по телефона един стар и много известен левскар от София , за да ме поздрави и ми каза , че нашия мач е бил като Шампионска лига в сравнение с мъката на "Овча купел".Знам , че тюфлеците от БФС ще направят всичко възможно да ни спънат за титлата , но след вчерашния мач започвам да мечтая за СИНИ ШАМПИОНИ.
Дано Стан. Ти си по-близо до ръководството. Как мислиш? Мотивирани ли са момчетата ( не говоря за материалната страна )за нещо повече от мястото на, което се намираме сега ?
Що се касае за БФС. Явно притесненията са ни основателни. Гледат ни вече с премрежено за прицел око...Като кошути на хранилка в ловно поле сме.
Мотивацията е налице , при Херо няма как да е другояче.През домакинствата през пролетта се опасявах най-вече от тези с "Берое" и "Ч.море" , а те вече са история . "Литекс" не са лош отбор, но в това първенство футболните аргументи са в наша полза и в момента повече реферите ги държат в челото , сигурно и на нашия мач ще е така.Чест прави на Стефан Генов , че след мача каза , че само ние ,те и "Берое" играят феър плей, а другите отбори все са в някакви схеми.
Някой тук не си върши работата
Защо няма линк към запис на целия мач???

Защо няма линк към запис на целия мач???

[center]
[/center]

- Bartolomej
- Контакти:
нещо им се е прецакла сървъра на лайфспорта и няма никакви записи на мачове
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Колеги помагайте!Искам да гледам целия мач, но не мога да го намеря, някой има ли идея къде да търся?
- Bartolomej
- Контакти:
Ако от ръководството помогнат да ни предоставят един запис много добре ще направят
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒