Форумно дерби 2: Синята Бригада - Old School Boys, 07.04

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Re: Форумно дерби 2: Синята Бригада - Old School Boys, 07.04

Мнениеот GONG.Bs » 07 апр 2012 21:51

kartago написа:
MORSKI написа:Кефите обаче как се събирате ;) Суперлативи за това.

Попов, какво ли е давам да те видя зад вратата :lol: :mrgreen:

Саше, общо взето се справих, не очаквах толкова от себе си! Май от тук нататък ще ме гледаш само зад вратата, а не на вратата! Много лошо се контузих, аз си мисля, че като едно време, но просто няма тези силици! Пък и много е гадно да ти вкарат гол! Converse, много хубаво го отигра тогава, майсторски, аз просто закъснях, нямам вече тази пъргавина, но пък ти попречих и имаше човек да ме подсигури! А още след първото положение вече бях много зле!

Петьо,днес аз останах потресен от твоята форма и котешки рефлекс.Надявам се че не те тормозят много ребрата.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 апр 2012 22:09

Нещо не сте много приказвили след загубата ? :mrgreen:
Даже и анализ не виждам :cry:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2012 22:21

Converse написа:Нещо не сте много приказвили след загубата ? :mrgreen:
Даже и анализ не виждам :cry:

Ние бяхме с куп кадрови проблеми. Иначе за мача: Мач, като мач. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 02:47

Тази вечер имах и доктор в кръчмата, май на първо гледане имам две спукани ребра! Но не е потвърдено( не съм ходил на рентген), но е факт, че едвам дишам и не мога да се изкашлям! Адаша е виновен! Ако беше там, кротко щяхме да си сърбаме бира като тренери, а не да ми се налага да влизам, щото old групата бяха 8 срещу 13, с мен станаха 9! И аз понеже голям отворко и вярвам на отбора си ми донесоха и бирата до гредата! Ташак, първите 15 минути на терена аз като вратар бягах най-много от всички, просто защото дъртите бяха "умрели"! Убедих се, че вече скачам надолу, бягам назад, въобще годините си казват думата! Е, вкараха ми някой гол, но пък и извадих доста! Още с първото положени май ударих ребро! Дано да ми мине!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 03:21

GONG.Bs написа:
kartago написа:
MORSKI написа:Кефите обаче как се събирате ;) Суперлативи за това.

Попов, какво ли е давам да те видя зад вратата :lol: :mrgreen:

Саше, общо взето се справих, не очаквах толкова от себе си! Май от тук нататък ще ме гледаш само зад вратата, а не на вратата! Много лошо се контузих, аз си мисля, че като едно време, но просто няма тези силици! Пък и много е гадно да ти вкарат гол! Converse, много хубаво го отигра тогава, майсторски, аз просто закъснях, нямам вече тази пъргавина, но пък ти попречих и имаше човек да ме подсигури! А още след първото положение вече бях много зле!

Петьо,днес аз останах потресен от твоята форма и котешки рефлекс.Надявам се че не те тормозят много ребрата.

Ицо, освен едно ОГРОМНО човешко благодаря, нищо друго не мога да ти кажа на тебе! Донесе ми бирата, после заради мене влезе и в игра! Заедно си тръгнахме от терена! Не мога да намеря думи да ти благодаря! Още от 2-а минута като влязох се контузих (абсолютно сам, момчето ме прескочи), но колкото можах изкарах, ти много ме подкрепи!!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 апр 2012 09:59

kartago написа:Тази вечер имах и доктор в кръчмата, май на първо гледане имам две спукани ребра! Но не е потвърдено( не съм ходил на рентген), но е факт, че едвам дишам и не мога да се изкашлям! Адаша е виновен! Ако беше там, кротко щяхме да си сърбаме бира като тренери, а не да ми се налага да влизам, щото old групата бяха 8 срещу 13, с мен станаха 9! И аз понеже голям отворко и вярвам на отбора си ми донесоха и бирата до гредата! Ташак, първите 15 минути на терена аз като вратар бягах най-много от всички, просто защото дъртите бяха "умрели"! Убедих се, че вече скачам надолу, бягам назад, въобще годините си казват думата! Е, вкараха ми някой гол, но пък и извадих доста! Още с първото положени май ударих ребро! Дано да ми мине!

Стига, стига, че знаеш ли к'во ми е сега и как се чувствам :(
Откъде да знам, че след категоричната победа в първия мач, така ще се изложите? :( Т'ва ващо на нищо не прилича! Май следващия мач ще трябва да съм на скамейката, че нещо много сте се отпуснали!
И честито на Бригадите! Радостно е че отдолу иде кадърно поколение и гордо можем да заявим, че ФУТБОЛА НЕ Е УМРЯЛ!!!

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 08 апр 2012 10:14

Все пак сме един отбор с една кауза и трябва да се подкрепяме в трудни за нас моменти.[offtopic]Честит имен ден на съпругата ти нека е жива и здрава.[/offtopic]
Only god can judge me.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 апр 2012 10:27

GONG.Bs написа:Все пак сме един отбор с една кауза и трябва да се подкрепяме в трудни за нас моменти.[offtopic]Честит имен ден на съпругата ти нека е жива и здрава.[/offtopic]

[offtopic]Мерси Ицо![/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 апр 2012 11:45

Бригадирите много добри трансфери бяха направили, а ние половината сме в лазарета. Как ме болят бедрата само ако знаете, не мога да ходя..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 апр 2012 16:34

Явно мнооого лош уикенд! Нефтохимик падна,сега гледам че и Английския сектор паднал от синята бригада-ужЪст!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”