0.5% лихва на ден? На месец може, но не и на ден...
Може, може...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
0.5% лихва на ден? На месец може, но не и на ден...
bigbonusprize написа:Искам си Акаунта написа:Аз като им говорих на феновете на ЦСКА , че за Платини ще плащат още много , си мислеха че се бъзикам![]()
Дори и да приемем , че ЦСКА дължи САМО 170 000 евро по главницата , простата сметка показва че само за тази последна вноска неустойките са ... 170 000 евро х 0.5% на ден което прави
850 евро на ден , което е
25 500 евро на месец или
153 000 евро неустойки само за последната вноска + 102 000 ДДС + 170 000 вноска ....
425 000 евро е минималната сума , която ЦСКА дължи към момента на Черноморец ... и тя расте всеки ден .
п.п Не вярвам някой да ви го е казал ... ама само държавните такси които ЦСКА е платил за насрещните искове са 120 000 лева . 120 000 лева , за да каже съда , че сметките трябва да се плащат .
0.5% лихва на ден?На месец може, но не и на ден...
bigbonusprize написа:Ау даПълни аматьори... Сега ще си плащат като царе...
Pichichi написа:И защо му вярвате толкова на Пл.Киряков, не си спомням подробности но същия не беше ли направил и подобни
казуси с Т.Янчев и Сакалиев преди години или бъркам ???
Аз лично не вярвам на никого в момента !!!
ntodorov написа:bigbonusprize написа:Ау даПълни аматьори... Сега ще си плащат като царе...
E да... Ама не искат.Няма дори Съдебно решение, което да ги накара. Ако нещата си бяха, като в белите Държави този клуб нямаше как да получи лиценз за новото първенство, камо ли да тараши 6 месеца по-късно из чуждите дворове. Черноморец в случая пострадаха от прекалената си толерантност...Хак да ни е. Нека и другите отбори имат едно на ум с титаните.
Oziris написа:Тия Черномрец ме кефят как разнасят из интернет някакви документи с ЕГН-та на хора, които едва ли са им разрешили споделянето им в публичното пространство и то само няколко дни преди Европейския Ден за защита на личните данни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта