Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 22:36

percival написа:
Viktor4o_Rs написа:Да, доста удобно е да се каже че е лична политика. Не казвам, че само и единствено ЦСКА е причината за фалита на тези отбори, но със сигурност шмекериите на пернишките орки са спомогнали за това ... Да правиш цигании, да прекратяваш и сключваш нов договор с Делев, само и само да няма процент за Пирин,да не плащаш на Сливен и чак като ти спрат трансферите да се издължиш, да се съдиш още с Черноморец за Платини, който го взехте преди 2 сезона, да вземаш капки за нос определено е пример за коректност и честност :lol: :lol: :lol: Сега и това с Анеси :roll:

Сега г-н фен на отбора "феарплей" в България.Писах го вече ,но ще ти го повторя ,не платиха на време защото късно се усетиха че са прекарани от "Какадуто".Това с Делев той ли ти го каза .че е преподписал ? Шефовете на ЦСКА не определят кога ще се гледа делото и колко ще продължи.Напълно нормално е да оспориш 102 хиляди евро след като имаш законово основание или изгода от това.Да си чул някой от ЦСКА да е казал че са пили" капки за нос" ? Договора за покупката на Платини пред теб ли е ? Юрист ли си ? Пише ли кога и как трябва да се плати ?
Моля ти се говори с факти ,не да нахвърляш "ексклузивните" заглавия от така наречените спортни журналисти.На зад в коментарите съм писал за лафа за сестрата ,като гледам си му подръжник.

И на теб отговарям по същия начин.
Не знам от къде имаш тази информация, явно не си следил как се разви скандала или някой много добре манипулира, но думите на Киряков бяха, цената на Анеси е 350 000 за всички, независимо дали клуба е чужд или български, но на ЦСКА няма да го дадем, докато не се изплатят за Платини.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 22:43

Това за парите е лично мое мнение на база интервютата на Киряков и Жейнов.Не остана в петък ще се гледа случая ,лошото е че се създава ненужна истерия .Днес също четох едно интервю на вицепрезидента на БФС ,което ако е истинско е много не професионално ,как може длъжностно лице да взема страна .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 яну 2012 22:45

k.dimitrov написа:
Viktor4o_Rs написа:Да, доста удобно е да се каже че е лична политика. Не казвам, че само и единствено ЦСКА е причината за фалита на тези отбори, но със сигурност шмекериите на пернишките орки са спомогнали за това ... Да правиш цигании, да прекратяваш и сключваш нов договор с Делев, само и само да няма процент за Пирин,да не плащаш на Сливен и чак като ти спрат трансферите да се издължиш, да се съдиш още с Черноморец за Платини, който го взехте преди 2 сезона, да вземаш капки за нос определено е пример за коректност и честност :lol: :lol: :lol: Сега и това с Анеси :roll:

А Ботев въобще нищо не получи.

Ботев на Митко селския вече кучетата го яли - той е в процедура в несъстоятелност, но държавата в лицето на НАП има да прибира пари от клуба на Митко селския и може да го направи като ги събере от ЦСКА, но незнайно защо не го прави. Босовете на ЦСКА плачат за прокурор, защото от мутренските им изпълнения пропищя цяла България и нека феновете на отбора не ги защитават, защото ЦСКА си е ЦСКА и ще го има, както го има Ботев без селския, както ще го има Левски без Борат или Локомотив Пловдив без Тото Динев. Отбори като гореизброените са с фенове и традиции и не следва бъдещето им да се обвързва с това кой е собственикът им в момента и е крайно време да се разбере, че колкото по-скоро футболът се оттърве от пишман собственици на отбори като боклуците, толкова по-добре за всички ни.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 яну 2012 00:35

kiko75 написа:Оценяваме това, че ни разбираш, също съм съгласен да се изчака да се види кой крив, кой прав! Но, защо пак с трансфер на ЦСКА се вдига някакъв шум?! Може и документално да се окаже, че сте намерили вратичка, но некоректното отношение ще остане, а и от там и негативното отношението към вас! Един голям отбор ( за какъвто претендира вашия) не може, не му прилича да си служи с такива селски тарикатски номера! Само не ми отговаряй в стил Г. Атанасов за междугалактическия заговор срещу ЦСКА! Просто ще е несериозно, нали се сещаш?! Тука един колега ми обяснява, че "Черноморец" получил повече пари за Платини, от колкото заслужавал! Ха сега де! Някой да ги е бил по ушите ЦСКА да го купуват на такава цена?!
добре ве значи киряков може да казва за всички цената е сто хиляди за ЦСКА 350 или това градски номер ми за зла круша зъл прът и не за първи път се опитвате да правите правни номера а искате толеранс[/quote]

Не знам от къде имаш тази информация, явно не си следил как се разви скандала или някой много добре манипулира, но думите на Киряков бяха, цената на Анеси е 350 000 за всички, независимо дали клуба е чужд или български, но на ЦСКА няма да го дадем, докато не се изплатят за Платини.[/quote]
виш пич написах го преди един моралис тука го истри аз знам за среща декември месец между гхеро и Борисов в кабинета на кмета на бургас(вчера тои го потварди) на която му казано на херо че искат да го вземят като пл;атят и му казал че може да го вземе без пари (херо затова тварди че знаел от два месеца) и лично херо казал ок 100 000 евро после киряков се намесил като казал за всички други 100 000 за ЦСКА 350 И ТОВА ГО КАЗА Жеинов не някой от ЦСКА[/quote]

Много грешна информация. Срещата между Херо и Борисов беше в София преди мача на Черноморец с Локо Сф. Тогава се появи информация, че ЦСКА иска Жужу, Анеси и Фо Поре. Херо тогава е отговорил, че никой засега не се продава. След като Анеси напусна в края на декември и обяви, че прекратявя с футбола , от Черноморец заявиха, че не вярвят в това и че някой му мъти главата. След това Киряков каза, че Жейнов му е звънил и е обявил, че ЦСКА предлата 100000 Е за Анеси и че той му е отговорил, че освобождаващата клауза в договора му е 350 000 Е. На другия ден Жейнов обяви, че е звънил като агент, а не от ЦСКА и че Киряков е обявил цената на Анеси от 100000 Е. След това Киряков, за да опровергае думите на Жейнов, даде няколко интервюта пред различни медии, като заяви, че ЦСКА иска да открадне Анеси (вчера Херо обяви, че са му се обадили още преди 2 месеца, че Титаните се хвалят в София, че ще го отмъкнат без пари) и обяви, че цената за всички български и чужди клубове е 350 000 Е, но ЦСКА не може да го вземе, докато не се разплати за Платини, тъй като през декември Върховният съд се е произнесъл в полза на Черноморец и падежът на последния транш от сумата е също декември. След това Черноморец извести за намерението на ЦСКА и БФС. По същото време интерес към Анеси проявиха Левски и украинския Александрия, като украинците бяха готови да заплатят обявената сума. По-нататък знаете какво стана.
Последна промяна от k.dimitrov на 25 яну 2012 00:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 25 яну 2012 11:02

Много грешна информация. Срещата между Херо и Борисов беше в София преди мача на Черноморец с Локо Сф. Тогава се появи информация, че ЦСКА иска Жужу, Анеси и Фо Поре. Херо тогава е отговорил, че никой засега не се продава. След като Анеси напусна в края на декември и обяви, че прекратявя с футбола , от Черноморец заявиха, че не вярвят в това и че някой му мъти главата. След това Киряков каза, че Жейнов му е звънил и е обявил, че ЦСКА предлата 100000 Е за Анеси и че той му е отговорил, че освобождаващата клауза в договора му е 350 000 Е. На другия ден Жейнов обяви, че е звънил като агент, а не от ЦСКА и че Киряков е обявил цената на Анеси от 100000 Е. След това Киряков, за да опровергае думите на Жейнов, даде няколко интервюта пред различни медии, като заяви, че ЦСКА иска да открадне Анеси (вчера Херо обяви, че са му се обадили още преди 2 месеца, че Титаните се хвалят в София, че ще го отмъкнат без пари) и обяви, че цената за всички български и чужди клубове е 350 000 Е, но ЦСКА не може да го вземе, докато не се разплати за Платини, тъй като през декември Върховният съд се е произнесъл в полза на Черноморец и падежът на последния транш от сумата е също декември. След това Черноморец извести за намерението на ЦСКА и БФС. По същото време интерес към Анеси проявиха Левски и украинския Александрия, като украинците бяха готови да заплатят обявената сума. По-нататък знаете какво стана.

Пичага. ЦСКА не успорва това че има да дава пари за Платини....... успорва лихвата по договора !
ЦСКА беше осъден да плати близо 100 000, но Черноморец желаят някви лихви на стойност още толкова, след което пак се стига до съд ! В крайна сметка ЦСКА ще спечели това дело за лихвите , поради простата причина , че е един от малкото случай в които са прави , следователно Черноморец ще заплати разходите по делото и от тези 100 000 които имат да взимат, те ще вземат с пъти по малко !Доколкото до Анеси ще разберете , че ЦСКА пак е в правото си , макар и леко подмолно да го измъкват, то това е част от играта и след като Черноморец са допуснали недоглеждане при подписването на договора! Не ме питайте аз от къде знам и тн., колкото и да ви обяснявам няма да ми повярвате, така че наблюдавайте Арбитража и ще разберете!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 яну 2012 18:54

Beck's написа:

Пичага. ЦСКА не успорва това че има да дава пари за Платини....... успорва лихвата по договора !
ЦСКА беше осъден да плати близо 100 000, но Черноморец желаят някви лихви на стойност още толкова, след което пак се стига до съд ! В крайна сметка ЦСКА ще спечели това дело за лихвите , поради простата причина , че е един от малкото случай в които са прави , следователно Черноморец ще заплати разходите по делото и от тези 100 000 които имат да взимат, те ще вземат с пъти по малко !Доколкото до Анеси ще разберете , че ЦСКА пак е в правото си , макар и леко подмолно да го измъкват, то това е част от играта и след като Черноморец са допуснали недоглеждане при подписването на договора! Не ме питайте аз от къде знам и тн., колкото и да ви обяснявам няма да ми повярвате, така че наблюдавайте Арбитража и ще разберете!

Заповядай.
http://chernomoretz.bg/files/1327486963 ... ogovor.pdf
и още:
http://chernomoretz.bg/files/1327486963 ... tatsia.pdf
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”