Емоцията от форумния мач в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Емоцията от форумния мач в Бургас

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2011 10:00

Вчера пак имахме емоция. Чисто футболна. Организирахме си Английски футболен следобед. Пъб преди мач, мач и...накрая различните ни ангажименти, заради неделния късен следобед провалиха "котвата" за след мача. Обещахме си, че ще се съберем някой ден във времето на тягостната и дълга зимна футболна пауза, в която ще наблягаме на теми от рода: Зимни БГ трансфери и Английски футбол ( само за тях няма почивка)...Дори си представям тих и лек сутрешен снежец, топъл пъб ( нали сме все пак футболни люде), голям ТВ, мач на Манчестър Юн., приказка на топъл чай с коняк или ром и коментари за селекцията в Черноморец и пролетния полусезон. Е-еееех. Обладават ме вече коледни и приспивни мисли...а, пък колко работа различна от гореописаните емоции ме чака в този момент ? Не е истина...Пишете за идеи, предложения и срещи. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2011 22:41

Днес пак имахме емоция, но не футболна. Имахме ново запознанство. Днешната ни среща беше организирана, проведена и професионално изпълнена от нашия нов форум лайф приятел - Petkan. Благодарим ти Petkan. дано не сме те разочаровали, както отбора ни. :)
ПС:Petkan, шалчето, което ми даде остана в мен...Повод за нови срещи - да ти го върна, но държа да се реваншираме за това, че качествено и безкористно ни отнесе в Пловдив и прибра от там...при това - от врата до врата. Респект.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 дек 2011 23:06

Не ме карай да се :oops: :oops:
Удоволствието беше мое!
А шалчето е подарък - носи си го със здраве и дано имаш повече поводи да го носиш гордо на гърдите си, отколкото да го криеш гузно в джоба ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 дек 2011 23:12

Момчета, беше ми много приятно с вас :)
Дано скоро да имаме нови срещи ! :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:17

Много ме е яд за минорното настроение след мача, ама явно трябваше да видим и това, да губим! Дано малко да съм ви вдигнал настроението при мене! Не знам как е при вас, но аз продължавам да съм бесен! Това не беше "Черноморец", тъпото е, че......мирише този мач! А аз бях сигурен, че Събев не продава! Извинявам се на всички с които бях, просто съм по-емоционален! Ако го гледах във форума този мач, сам щях да си дам БАН!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 дек 2011 08:01

kartago написа:Много ме е яд за минорното настроение след мача, ама явно трябваше да видим и това, да губим! Дано малко да съм ви вдигнал настроението при мене! Не знам как е при вас, но аз продължавам да съм бесен! Това не беше "Черноморец", тъпото е, че......мирише този мач! А аз бях сигурен, че Събев не продава! Извинявам се на всички с които бях, просто съм по-емоционален! Ако го гледах във форума този мач, сам щях да си дам БАН!

Продължавам да си мисля,че мача не е продаден,а даден!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 дек 2011 09:07

Днес се наспах. Малко ми е по-ведро на душата...Тук е момента да се извиня на съфорумниците, с които бяхме на мача, че след него ми потънаха гемиите. На връщане си отнесох само тялото. Бях без дух. Определено не ставам за компания след загуби или поне ми трябват часове за връщане в коловоза. И у дома ме усетиха...Може би бях прекалено сигурен, че отиваме на празник, който впоследствие се превърна в малък кошмар и то баш в последния мач за полусезона. Махам с ръка и вече живея с предстоящите коледни и новогодишни празници...Да сте живи и здрави момчета. Трябва да поддържаме огъня в камината. Отворен съм за всякакви нови срещи през дългите зимни дни и нощи.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 дек 2011 09:47

Изключително посредствен мач . Ще се видим чак догодина ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2011 10:05

Converse написа:Момчета, беше ми много приятно с вас :)
Дано скоро да имаме нови срещи ! :)

Саше, удоволствието беше взаимно. Макар че ти не видя истинския калпазанчо. Просто от началото на мача бях намусен и знаех че падаме. Той и картаго ме видя за пръв път намусен. Но не бой се - идват други мачове и пак ще се събираме.
п.п. Мисля че съм те виждал с цената62 на един мач седеше близо до нас. Не ни ли разпозна?
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”