Искам си Акаунта написа:Devian написа:Искам си Акаунта написа:каквото и да си говорим ... истината е във възстановяването . Ефекта от една предсезонна подготовка трае максимум 2 месеца . Според мястото на което се провежда . След това идва ред на химията , най-общо казано . Добрия кондиционен треньор , колкото и да е добър , ако не разполага с подобаващ "бюджет" , няма да може да направи много . Та в този дух - Терзийски направи име благодарение на факта , че работеше във финансово обезпечени клубове . Не отричам качествата му , но все пак говорим за наука - не за магия

Лошото беше , че единствен той от целия екип си разбираше от работата .

Конан,в този ред на мисли защо ни е Маслов,бай Митьо да ангажира алхимикът в българския спорт и без това известно време беше спонсор на този вид спорт,така че не мисля,че ще му проблем,а след една добра зимна подготовка на Белмекен пролетния полусезон нашите футболисти освен,че ще изорат терена,ще го засеят,ще оберат плодовете и докато противниковите футболисти се усетят да се изтупат от праха ще са получили няколко гола,а нашите с цигара в уста и кафенце в ръка лежерно ще очакват края на мача

хахаха - майтапа настрана ... ама едва ли има човек който да знае по-добре Абаджиев , как да съчетава препаратите . Лошото е , че заради безпаричието и той се подведе по китайски и родни ментета в чийто съставки и производителите им не са сигурни
Сега сериозно - преди години когато тренирах по-сериозно ми бяха нужни между 300 и 500 лева на месец само за препарати . А аз не бях професионален спортист . Пак казвам , всичко е въпрос на препарати . "Въздуха" от Белмекен излиза за месец . След това идва ред най-общо казано на азотните бустери . Но най-важното е - целия спортно технически щаб да работи като екип . За да може кондиционния спец да подготви отбора така , е да е във върхова форма когато иска треньора ... или да е на постоянно ниво през целия сезон .
Без препарати не става,то затова Литекс и Славия известно време ползваха доктора на национала по щанги.Отделно са ми разправяли интересни неща за националите по щанги,а също така за гребците и колоездачите на местно ниво,та за националите не искаха да ми кажат името на състезателя,но ми разправяше един познат,за едно събиране в Сф,на което присъствал и национал,съответно развял се бял прашец,човека го пробвал,нищо не усетил и им казал,какви са тези боклуци дето ги употребявате,сега отивам до аптеката и ви взимам няколко хапчета дето Абаджията ни ги дава и след това се приготвяйте за излитане в Космоса

Отделно човек,който е карал коли за Наим от Гер до Турция ми разправяше,как последния е бил толкова назобен,че го е посрещал в дискотека в Анкара,изпивал е почти на екс еднолитрова бутилка уиски пред него и си е тръгвал като пич,все едно е пил вода......За братя Янакиеви и колоезденето в Бс няма нужда да говоря,че ще стане мътна и кървава