Браво Акули!
Продължавайте в същия дух!
Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата
[center]
[/center]

NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Честита победа. Ако някой се е съмнявал в нея - да му е още по-честита.![]()
Бях на път и слушах Дарик радио...Наистина отразяването на тези мачове от родни селца и паланки ме върна във времето на "Спорт и музика" преди 20 години...По-дъртите знаят за, какво говоря.
Я ти като по-дърт,а пък и другите да гледат внимателно това видео между 2.18 и 2.27.....това на 90% съм сигурен че е мач Ботев Бс-Левски на стадиона в Акациите http://www.youtube.com/watch?v=bh2OVEq0 ... age#t=105s
Със сигурност е мач на Акациите, но виж Гунди не го помня. Нямал съм 2 годинки, когато е загинал

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Честита победа. Ако някой се е съмнявал в нея - да му е още по-честита.![]()
Бях на път и слушах Дарик радио...Наистина отразяването на тези мачове от родни селца и паланки ме върна във времето на "Спорт и музика" преди 20 години...По-дъртите знаят за, какво говоря.
Я ти като по-дърт,а пък и другите да гледат внимателно това видео между 2.18 и 2.27.....това на 90% съм сигурен че е мач Ботев Бс-Левски на стадиона в Акациите http://www.youtube.com/watch?v=bh2OVEq0 ... age#t=105s
Със сигурност е мач на Акациите, но виж Гунди не го помня. Нямал съм 2 годинки, когато е загинал...
Е,аз също не помня Гунди.Но баща ми ми е разправял как през 1965 /66 на мача Ботев Бс-Левски по радиоредбата на стадиона постоянно са приканвали нашите-"Пазете националите,пазете националуите"-демек да не контузят някой за световното в Англия 66.Наште не смеели да ги докоснат и Ботев губи с 2:5.Изобщо първите 3 мача между Ботев и Левски в Бургас са много резултатни 65/66-2:5 66/67-2:3 67/68-2:3
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Сега успокоихте ли се акули? 

не знам дали съм успял да го кача, ако някой иска да види снимката може да го направи тука:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

не знам дали съм успял да го кача, ако някой иска да види снимката може да го направи тука:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Поздрав!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Gonzi_407 написа:Поздрав!
Благодарим !
Разбирам, че си бил на мача...Можеш да споделиш повече за самата среща. Ще сме признателни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Gonzi_407 написа:Поздрав!
Благодарим !
Разбирам, че си бил на мача...Можеш да споделиш повече за самата среща. Ще сме признателни.
Така както ви писах и преди - празник! Като футболни стойности не се е откроявал и естествено и нормално повечето спорни ситуации са ги свирили за вас. Предпочетох Банско-Левски, но получих доста инфо. Щом и местните са доволни няма какво повече да се каже освен празник!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Gonzi_407 написа:ntodorov написа:Gonzi_407 написа:Поздрав!
Благодарим !
Така както ви писах и преди - празник! Като футболни стойности не се е откроявал и естествено и нормално повечето спорни ситуации са ги свирили за вас. Предпочетох Банско-Левски, но получих доста инфо. Щом и местните са доволни няма какво повече да се каже освен празник!
Предпочел си грешния мач

П.С. И не сме били нервни за да се успокоим,всички очаквахме победа!!!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
До NEFTOCHIMIK 1962.
Благодаря за клипа. Събуди детски спомени. Това бяха годините, в които започнах да ходя с моя баща на мачовете на Ботев Бургас. Тогава вече имаше телевизия и сигурно са го давали. Поради тази причина нашите играят с резервния екип - изцяло в бяло - първия беше червени фланелки и бели гащета, но на черно бяла телевизия щяха да се слеят със сините на Левски. Тогава нямаше регламент домакина да играе с титулярния си екип. Обикновено всички отбори се съобразяваха с екипите на Левски и ЦСКА. Те винаги играеха със синьо и червено. Само в срещите помежду им единия сменяше титулярния с бял. На вратата познах Бармука - първия вратар на Ботев в А група.
Благодаря за клипа. Събуди детски спомени. Това бяха годините, в които започнах да ходя с моя баща на мачовете на Ботев Бургас. Тогава вече имаше телевизия и сигурно са го давали. Поради тази причина нашите играят с резервния екип - изцяло в бяло - първия беше червени фланелки и бели гащета, но на черно бяла телевизия щяха да се слеят със сините на Левски. Тогава нямаше регламент домакина да играе с титулярния си екип. Обикновено всички отбори се съобразяваха с екипите на Левски и ЦСКА. Те винаги играеха със синьо и червено. Само в срещите помежду им единия сменяше титулярния с бял. На вратата познах Бармука - първия вратар на Ботев в А група.
Бе добре, победа, ама според Гонг, такъв мач нЕма! : gong/viewtopic.php?f=30&t=10255&start=1490