Локомотив Сф - Черноморец 20 ноември 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Локомотив Сф - Черноморец 20 ноември 14:30

Мнениеот Bartolomej » 20 ное 2011 22:01

Честита победа акули . Сега се прибираме от домакинството на Армията :)
на таблото пишеше 0:4 :)
Бах мааа му доживяхме да вкараме 4 парцала там
За мача ко да кажа , надиграхме си ги локото с абсолютната мисъл , че идва мача с гоце . Само Генов и страничния не бяха в час и изнервиха всичките 100 човека дет бяхме на стадиона . Безкомпромисна защита и Стоян Колев продължава серията си , вече е 7 мача без допуснат гол 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 20 ное 2011 22:11

Херо не скри, че ЦСКА иска чужденци на Черноморец

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров не скри, че ЦСКА се интересува от звездите на тима Абел Анеси и Жужу.

Херо призна, че снощи се е срещнал с един от босовете на „червените” – Димитър Борисов, но не разкри в прав текст естеството на разговора им.

Въпреки това обаче, наставникът на бургазлии поясни, че има сериозен интерес към двама от чужденците в редиците на Черноморец, а мениджърът на двамата от снощи е в България.

„Няма да крия, че има сериозен интерес към Анеси и Жужу, защото те са двама наистина много добри футболисти”, заяви Димитър Димитров пред Канал 3.

„Аз съм изключително доволен от двамата, понеже се раздават във всеки мач, на всяка тренировка и наистина правят класата на нашия тим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 ное 2011 00:23

ntodorov написа:Честито момчета. тази победа я очаквах и седнах на трапеза да я полея 2 часа преди началото на мача 8-) :)
Сериозно: Бях в информационна дупка. С двама от интересуващите се за резултата бяхме в заведението, други двама пък са с малки деца и не беше резонно да ги търся по телефона в следобедните часове за инфо. Жулихме ракии, а неведението - пълно. ТаквоЗ чудо няма. Питах сервитьора ( и собственик) за резултата - Йок, човека дори не знаеше за такъв мач. А пък на тържество бяхме. НЕмаше начин да не отидем.
Стана 16.30 и си казах: бааах маа му, кой спал, спал, кой *бал - *бал. Звъннах на първия ( не толкова страстен фен), а той със сънен глас :shock: : "ЧЕкай да видА в Нета". ЧЕках, чЕках, голямо Чекане беше. При, което с адекватен на внезапния ужас глас ми сервира: 4:0...Прилоша ми. Викам си: "Приказката свърши". Изпотих се, а ракиите ми започнаха да излизат със скоростта на изстребител...Благодарих на авера си и миг преди да затворя телефона си в грандиозно разочарование чувам: Прозявка и: "Голмайсторите интересуват ли те". Честно казано най-малко пък ме интересуваха гадовете вкарали ни 4 парцала, ама хайде си викам от куртоазия защо пък не. И пича започва: Анеси, Хайри, Анеси и Жужу - от дузпа. Изумях...И резултата беше - още една бутилка ракия :oops: За съжаление нито съм в състояние, нито пък във видение да коментирам мача. Утре - може. Наздраве момчета и Честита победа.

Ахахахахахаха, ми защото още нямаш навиците от новите си форумни приятели, които вече са и в живота такива! Имах подобен проблем като тебе, но дръннах телефонче на колегата Bourgas ( Тошко ), който любезно ми даде линк за мача ( видях само дузпата), но после пък ми даде линк да видя и головете! Така че, като си на зор да знаеш къде да се обръщаш! Още веднъж голямо благодаря на новия ми приятел!

Върни се в “Черноморец”