Жужу (фен-тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Жужу (фен-тема)

Мнениеот ntodorov » 18 окт 2011 19:01

Pichichi написа:Определено добър футболист за А група .
Вижте обаче каква е разликата м/у наще звездолини на по 19/21 г. и това момче което идва от 2-ра дивизия във Франция с изтекъл договор, без да се обиждат феновете на Черноморец за мен това означава че той не си е намерил отбор там. Идва в БГ и мачка, а пък ние си говориме какви таланти били младежките ни национали които повечето са резерви в наще отбори.
Как е готвен този играч физически, технически,тактически ???

Нали не мислиш, че има нейде на света футболист, който да си е намерил отбор ( където и да е ), но да предпочете футболна България. НЕма такова животно. Иначе за всичко друго си прав.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 окт 2011 20:01

"Нали не мислиш, че има нейде на света футболист, който да си е намерил отбор ( където и да е ), но да предпочете футболна България. НЕма такова животно. Иначе за всичко друго си прав."
Точно това имах предвид за това уточних да не вземе пък някой много чувствителен фен да се засегне .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 18 окт 2011 20:28

от Lakokara4a на 18 Окт 2011 10:21
Но само не прибързвайте след два добри мача да правите който и да е футболист супер звезда.

бе гледай си ти двата мача само ....
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 18 окт 2011 21:27

Направи ми впечатление, че след гола се хвърли на врата на Херо и се разплака, това ми говори, че това момче играе със сърцето си, стана ми много симпатичен. Желая му успех.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 окт 2011 22:58

DALEBOTEV написа:Направи ми впечатление, че след гола се хвърли на врата на Херо и се разплака, това ми говори, че това момче играе със сърцето си, стана ми много симпатичен. Желая му успех.

Ти си един истински футболен фен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 окт 2011 23:52

batmanlevski написа:срещу кого е играл жу-жу срещу най-калпавия защититник в първенството Орлин Старокин ,че всеки него го прави на крив макарон ,Старокин има вина за 90% от головете които получава Левски,къде беше Жужу в мача със Цска ,като вкара по два гола на Лудогорец и Литекс тогава отваряйте тема за него ,не Левски вече не е геройство да се вкара гол

Гледам следиш внимателно мачовете на Цска.Явно изпитваш някакви симпатии след като задаваш този въпрос ;) За Жужу това беше едва втори официален мач,като състава тепърва се сработваше,а и някои от сегашните попълнения,които допълнително вдигнаха класата на отбора,а и дадоха повече опции на Жужу при отиграванията в нападение ги нямаше.Ако беше гледал детайлно мача на Ч-ц с Цска щеше да ти направят впечатление няколко отигравания едно на едно от страна на Жужу,да не говорим,че след като Херо го смени,Цска съвсем ни натикаха в собствената ни половина,понеже съвсем остана без хора,които да се опитат да задържат и изнесат топката в предни позиции,като и това беше основната причина за гола в нашата врата.Отделно ще е хубаво да ми припомниш Дебилната гарга,дето толкова я превъзнасяхте колко гола има с екипа на Левски срещу Черноморец,ако такива ще са критериите за класа.
Pichichi написа:Определено добър футболист за А група .
Вижте обаче каква е разликата м/у наще звездолини на по 19/21 г. и това момче което идва от 2-ра дивизия във Франция с изтекъл договор, без да се обиждат феновете на Черноморец за мен това означава че той не си е намерил отбор там. Идва в БГ и мачка, а пък ние си говориме какви таланти били младежките ни национали които повечето са резерви в наще отбори.
Как е готвен този играч физически, технически,тактически ???

Дембеле беше дал отговор на тези ти въпроси в едно интервю,защото беше останал учуден как българските нападатели при по-голяма част от ударите си към вратата дори не могат да я уцелят.Та човекът си обясняваше как ги подготвяли още от детските отбори за тези неща.Жужу върви по стъпките на Гарата,който също дойде като пълен анонимник и с бедна футболна визитка.Отделно явно не сте слушали интервюто на Херо след мача с Левски,в което го питаха за добрата скаутска система,с която е успял да привлече изключителни играчи като Жужу,Асис,Анеси,Фо Поре и т.н.,на което Херо отговори,че играчите не са изключителни,но за българските стандарти му вършат работа,а също така каза,че няма никакви скаути,просто му водят футболисти,той ги пробва и преценява,дали ще помогнат на отбора или не.С това мисля,че и темата може да се изчерпа,все пак Херо е човек,който е доказал,че разбира от футбол и би трябвало да приемаме оценките му,което не означава,че трябва да спрем да се радваме на футболните интерпретации на Жужу :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 08:56

Всъщност , ако трябва да сме честни , Жужу не направи добър мач срещу Левски . До гола нямаше нито една забележителна проява . Колкото до самия гол ... там основната работа свърши Анеси . За Жужу остана най-лесното . Мисля че почти всеки отбора би вкарал този гол . Изключвам само Андонов който от 10 такива положения най-вероятно ще изпусне поне 9 . :)
Но като цяло съм съгласен - Жужу е един от най-класните играчи в А група . И наистина Черноморец няма да успее да го задържи . Същото се отнася в почти същата степен и за Асис и Анеси . Почти сигурно е , че лятото и тримата ще бъдат продадени . Много вероятно е , това да се случи и с Терзиев , Фо Поре и Цонков . А с оглед на възразстта на Кишишев и Дянков - на Херо май пак ще му се наложи да сглобява отбор от нулата .

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:39

жУЖУ НАИСТИНА СЕ МЕТНА НА ВРАТА НА ХЕРО. КАТО ГО ГЛЕДАМ ПАК НА ЗАПИС И НА МЕН МИ СЕ НАСЪЛЗИХА ОчИТЕ...НАИСТИНА Е ДОСТА СЪРЦАТ!
[center]Member of Old School Boys [/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 23 окт 2011 13:10

„Акулите” се разделят с три звезди през зимата

През зимата бургаският Черноморец ще продаде тримата си най-добри футболисти в чужбина. За Жагурта Хамрун-Жужу, Лоривал Асис и Анисе Абел има получени конкретни оферти в клубната канцелария.

Източник от клуба съобщи, че общата стойност на предложенията е 1,3 милиона евро. Това е накарало президента на Черноморец Митко Събев да вземе решение за продажба на играчите. С трансферната сума той ще може да си помогне и да осигури свеж финансов ресурс за издръжката на клуба.

От близо година Събев издържа сам Черноморец и заради това всяка помощ му е добре дошла. С продажбата на тримата играчи пролетният полусезон ще бъде напълно обезпечен финансово.

Още повече че в Черноморец чакат и около 500 000 лв. от ЦСКА за продажбата на Мишел Плати-ни и 100 000 евро от Левски за трансфера на Орлин Старокин.

Тримата чуждестранни играчи, които ще бъдат продадени, са изцяло заслуга на старши треньора Димитър Димитров - Херо, който ги привлече без пари в отбора.

В последните 4-5 години всички най-конвертируеми играчи в Черноморец са привлечени именно от 53-го-дишния специалист. Самият той в началото на следващата седмица се завръща в Бургас след лечение във Виена и ще поеме отново отбора.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 24 окт 2011 16:52

Френски слабаци купуват звездата на Черноморец - Жужу

Изпадналият във френската Лига 2 миналия сезон тим на Авиньон напира за подписа на алжирското крило на бургаския Черноморец Жугурта Хамрун - Жужу. Както е известно, юношата на Гинган пристигна през лятото на стадиона в комплекс "Лазур" като свободен агент.

За трансфера му съдейства футболният агент Николай Ишков, известен театрал и бивш президент на варненския Спартак.

Жужу не загуби много време, за да се впише перфектно в схемата на Димитър Димитров-Херо. Той вече има 5 гола на сметката си в ,.А" група, като сам би Локомотив (Пд) и даде тласък на унижението на Левски.

Върни се в “Черноморец”