Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо

Мнениеот hristo1306 » 19 окт 2011 15:40

да ти дам два три мача да ги удвоим ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 15:45

ntodorov написа:
калпазанчо написа:
Converse написа:[offtopic]Момчета, ако правите спаринг, поканете ни да гледаме. :lol:[/offtopic]

Със сигурност! И залози ще приемаме. Нтодоров ще държи парите, изглежда свестен тип и бих му се доверил да е букмейкър. Знам че няма да духне с парите. 8-) :lol:

Дайте ми парите. Свестен съм... :)

Само , ако дадеш обет за полово и алкохолно въздържание до края на двубоя :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 16:02

калпазанчо написа:Акаунте, не ми дреме нито за цвета на колана, нито на вида бойно изкуство което евентуално владееш нито колко тона си мислиш че тежиш. Много луда глава съм да знаеш. Не случайно главата ми е шита многократно..Направи грешката да ме посочиш с пръст в негативен план. В редките случаи в които хората трябва да се обединят ти се опитваш да сееш раздор. С това прекрачи границата на моята толерантност. Не го прави втори път. Предупреждавам те. Не знам какви умения имаш, ама като гледам дори да ме наредиш не можеш - наредбата ти е толкова стерилна, че няма накъде. Факта, че нямаш сподвижници е очеваден. Нищо добро не си казал и за отбора. Не само за него, ами всъщност като си помисля добро мислиш само на ......себе си. Себичен си и много суетен. Затова като се намери инакомислец се скъсваш да философстваш. Всъщност ако перефразирам (и тука дори аз се скъсвам от смях заради неудачния пример) Люк Скайуокър, когато сваля светлинния си меч готов да бъде убит пред очите на Императора: "Тате, усещам доброто у теб." Ей това ако успееш да разбереш - смисъла на дадения пример ще се зарадвам за теб много. Жокер: кажи си че ти харесва отбора, кажи нещо хубаво. Няма да те заболи много. Пробвай. Лесно е да намираш разликите с другите, трудното е да откриваш приликите и да се социализираш с тях. Убеден съм, че не си толкова кофти човек, ама правиш дяволски усилия да се представиш като такъв. И не се пробвай да обиждаш, щото дори и да исках да се обидя не успях. Напротив, написах ти този коментар, защото някак си осъзнах че си много самотен и те съжалих.

:mrgreen: Всъщност примера е много удачен , защото Анакин ( Дарт Вейдър ) е любимия ми персонаж в сагата . Заедно с върховен адмирал Траун ( ако следиш продължението на сагата ) .
Спрял съм да "нареждам" откакто навърших 14 години . Още оттогава ми е изглежда прекалено детско . Сега обаче забелязвам , че ти или четеш избирателно това което пиша , или просто си приказваш наизуст . И в двата случая обаче , пишеш най-меко казано лъжи .
хайде сега се потруди да намериш какво е първото нещо което съм написал по въпроса за транспарантите и подкрепата за Херо и тогава ще коментираме . Жокер - написано е на 13-и октомври ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 16:13

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Стига деееее. Какво сте се разфучали...ША ва прибарам двамата и ША ва спукам на, каквото кажете. :) Я стига...Турихте ли си ракиите в хладилника ? Изнервени сте. Опънете му един гълток...Конан ти не пиеш ракия, ама ако ти опиша, каква бира и къде пих в Ингилизияяяя :roll: Започва с Ги и завършва на нес. Истинска...Калпазанчо. Туршията стана ли ? Ракията блага ли е ? Туй пишете. Майната и на темата. Каквото било-било...

Aaaaaaaa , дразнител :lol: На ся , няма да ми излезе от главата поне месец . От 3 години не съм пил тая марка :lol:
Иначе , веднага ти хвърлям ръкавицата ...на Football Manager . ;)

... Иначе и аз не бях пил такава. В Черна кутийка ( не много тъмно съдържание ) с някакво топче вътре в кутията, но какво беше топчето, защо беше там и , с какво предназначение - не разбрах, колкото и индианско да ми беше любопитството. Мечтаех да остана сам с кутийката си и да се завра в тъмен ъгъл за зверска дисекция на ламаринената и същност... Дни след това издадох невежеството си в случаен разговор и се оказа, че никой от родната ни групичка не е знаел предназначението и ( въпреки, че се досещахме само за едно). Иначе бирата я пих в квартала на хотела ни сред...фенове на крикета и някакъв Лондонски тим - Оval Cricket...Резултата: Като професионални лаици попаднахме в случайна и весела компания на хора разбиращи от крикет и бира...Ние бяхме "бъкел" и в двата им обекта на събиране, но си давахме вид на оценящи, както спорта им така и питието им...За малко щяха да ни повярват. :) ...А-ааа и там видях надписа: "Изпразвай в нашата WC, само ако си пълнил тук"...И аз пиках, като пълноправен член на пъб-а, в който влезнахме за пръв и единствен път не, защото беше лошо, ами защото се чувствахме, като свинчета със звънчета там. :)...а и в магазините бирата си беше по-евтина и пак с "топчета" и същата на вкус

Е , моите спомени са по-други . Стъклени бутилчици от 330 мл. , по 6 бр. в кашонче с дръжка . Тъмна , с плътен малцов вкус ... мамка му , сега тъмната "Ариана" ще ми присяда . :x

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 окт 2011 17:36

А, бе, ей! А за мен пари, някой нещо да ми довери? НТодоров е завладян от лоши помисли и няма да почерпи после с парите, знам го аз :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 17:39

Conan, не се кахъри за Гинес-а. Казано на два чифта уши или под сурдинка: и на мен ми присядаше това пиво там или за да бъда по-обстоятелствен: Почувствах се бедничък за да я пия постоянно. Чак толкова хубава за 2.5 паунда пък не беше...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 17:45

Bourgas написа:А, бе, ей! А за мен пари, някой нещо да ми довери? НТодоров е завладян от лоши помисли и няма да почерпи после с парите, знам го аз :)

ЧЕкай, чекай малко сеА !!!... Кво им е лошото на помислите да изхарчиш някой чужд лев за свои нужди ? :)... Още повече, че съм свестен и разбран. Ако не вЕрваш питай жена ми. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 окт 2011 10:46

Яко хумор да се лее. Викам да си направи м спам тема и там да се забавляваме на воля без да оспамваме другите теми. Заемам се със задачата. Нтодоров, само едно лекинко въпросче - за колко бягаш 100 метра? Да знам, не че се съмнявам. Хихихихи
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 окт 2011 10:57

Акаунт, казах ти - във времена на пълни абсурди и фанатизирани фенове, дълбоко се съмнявах че щеше да се случи това което се случи.А то бе - тотална подкрепа за Херо. От всички медии и фенове, без клубна пристрастност. И от цесекари дори. От Бербатов и Стенли като минеш до феновете на Нефтохимик и футболистите на онова селце.И това приятно ме изненада и върна вярата ми във хората.Аз самия имах нужда от подобно нещо. Само и единствено за това съм призовавал. И то не за някаква моя лична облага, а за да сгреем душата на любим човек в нужда. Нещо, което напоследък тотално отсъства в нашия живот - СЪПРИчАСТНОСТ. А ти така кофти да ме нападнеш, без да похвалиш феновете на Черноморец, а направо да се кефиш на тези на Левски. Всъщност доста често правиш еваларка на чуждите фенове и никога на нашите. Не че нашите нямат трески за дялане, ама да се възхищаваш на тези на Славия и Локо (когато имахме домакинства със тях) На това се казва чуждопоклоничество......Освен това и рядко казваш добри думи за отбора. Всъщност не се сещам за такъв случай. Та така - сбора на тия факти ме прави раздразнителен спрямо теб. Ааааааа,да и само да не забравя - почти винаги принизяваш успехите на отбора със странични фактори - намеци за тото, вреш името на любимеца си Събев навсякъде и т.н. Какво общо има сега например мача ни със Враца със Събев. Гледай отбора, футболистите, треньора, играта, феновете. Стига със Сашо Дикови простотии. Той сам си каза, че е увреден, от това все сънува коефиценти. Не че ги няма тия работи, ама...
Между другото приемам драмата на Херо и лично, тъй като любимия ми дядо, на когото съм кръстен и с когото кажи речи израстнах на вилата през летата - почина от рак. Всъщност освен в стомаха имаше разсейки по цялото тяло....Но да не ви отегчавам...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 окт 2011 17:30

Аааа , не . Бъркаш ме с някой . Единствените фенове които съм похвалил са тези на Левски последния мач , и на Ботев когато гостуваха на Нефтохимик . Те на Славия феновете са по-малко от футболистите . За феновете на Черноморец ... ами като се събере фенска маса , тогава ще коментирам . Феновете на ЧЕРНОМОРЕЦ се събирахме в сектора под таблото . Дори си имаше и име . Сега ... ми са странни птици . Под козиркичката , скоро не съм ходил , ама преди и уредба и Ди Джей ;) . Въобще да се чудиш на футболен мач ли си , или на конкурс за млади певци . Освен това с тях имам драстични разминавания във възгледите за това каква трябва да е ролята на един ФЕН . Ама повече в другата ти тема .
За покрепата към Херо . Разделението започна от фенклуба на Черноморец . Най-общо казано , това което направиха беше - Ние си правим транспарант , пишем си на него каквото си искаме ( даже си го държим в тайна надписа ) , а останалите да правят каквото си искат . Не напразно ти казах да прочетеш първия ми пост въобще по този въпрос . Там бях предложил една идея .

Върни се в “Черноморец”