Мнениеот mariuskirkov » 30 авг 2011 15:09
Към г-н предполагам "ИЗУМРУД".Явно,че българина е станал много чувствителен и от една дума като "софист"прави сериозни умозаключения.Прегледах всичко което съм писал в сайтовете и никъде не открих наставнически опити от моя страна.Аз за разлика от много от пишещите нямам какво да крия-не съм възпитател ,а неврохирург с 32 години работа и съм работил на много места по света
Сирия,Ливан,Ирак,ЮАР и съм гражданин на тази държава ,синовете ми са доста по големи от теб и са на сериозна работа в САЩ.А единият е и вице шампион в САЩ и тн. и т.н.От спортна фамилия съм-познавам добре града ви и спорта ви.Първият ми братовчед беше и играч и треньор на отбора на Черноморец и Нефтохимик.Като толкова добре познаваш клуба си кажи кой е той./за помощ- играч и треньор на Берое и Левски/Тогава Херо беше негов пом.треньор и винаги е казвал,че нещата в треньорската дейност ги е научил от него.(от тогава Херо в моите очи е сериозен човек,но това не значи че не мога да правя забележки по негов адрес/
Когато в ЮАР ходих на ръгби мачове разбрах,че на мач се ходи за да се наслаждаваш на спорта,там никой никого не обвинява,там има само мъжко поведение,желание за победа и толкова.Създаваш приятелство с хората до теб на скамейката и след това дискусиите продължават в "ПЪБА".Та когато пиша нещо аз искам да обсъждам,да дискутирам-явно ти си от тези които идват за масовките-викаш не гледаш мача даже и гръб му обръщаш,а след това се сърдиш даже и добър ден като ти кажат.Пиша този обстоятелствен отговор само защото съм обиден на репликите!
Последна промяна от
mariuskirkov на 30 авг 2011 16:06, променено общо 3 пъти.