Жужу: "Много отбори от Франция нямат базата в Бургас".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Жужу: "Много отбори от Франция нямат базата в Бургас".

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2011 22:55

Conan - за същата асоциация и аз пиша... За това казвам - да живеем за мига щом не можем да променим нещата ( не, че сме се опитали де). На Събев плановете може да са много, но има една приказка : "Един предполага - друг разполага". Та в тази връзка на мисли на Събев може и никога да не му спре заигравката с футбола, може да се стреми към нещо, което честно казано ми е твърде неизвестно и от ден на ден все по-неясно и нелогично. За чий му беше кампуса, за чий му е ДЮШ, за чий въобще му е всичко към този момент, когато в Бургас статистиката показва, че около 70% от ново- застроените жилищни и търговски площи са неизползваеми и, което е още по-лошо - скоро няма и да бъдат. Приказките за ВИП-ове, Търговски центрове, нови стадиони и прочие ги оставям да подминават, като конска муха кучи гъз. Несериозно е, но пък съм и твърде разумен за да не си мисля, че някой вади от джоба си пари за футбол ей така от солидарност и чиста самарянска помисъл към нас феновете. :roll: Но пък живота си тече, а този Черноморец е факт, макар и без корени.
ПС: Отбори в Юръпа без корени са: Евиан Тонон ( франсе), Хофенхайм, Малага ( оспорван приемник на Депортиво Малага), Обилич ( сега нямам идея какво се случва там), Макачкала и бол още. Така, че дори и прав да си - нито ще сме първи, нито последни в тази класация. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”