Конан...Ама те накарах да се появиш, нали ?...Въобще не съм те забравил. Дори вече те очаквах с друг акаунт. Вписаните в "поканата" получиха предложение да си помислят...Ти обаче - направо идваш - без да мислиш. Точка.

Converse - същото важи и за теб.
Сега чакам Фред. С Груд имам връзка, но той по-рядко налазва във форума, което пък не му попречи така да ме изправи на нокти по телефона, че още ме боли десятката, където ме нацели

( Груд е най-верен на Черноморец от всички ни в пакет).
Пичове, скоро ще направя 1000 мнения в този форум ( опс направил съм ги вече

). Поне 960 са безсмислени, ама нека това и по-горното ми мнение са смислени. Няма да е лошо да се видим. Ще чакаме и Изумруд да се върне. Ел Греко - също. Аз лично съм мнооого любопитен. Сигурен съм, че с повечето сме се виждали или познаваме. Бургас е малък град. С много от вас сме драли гърла в Английския сектор. За по-младите: Ей, пичове. Това, че съм на 42 години (

баах маааму) да не ви тревожи- ей. Не съм сухар. Моят набор 69 освен известната секс поза "69"роди още: Митко Трендафилов, Велиян Парушев, Ерол Кючуков, Илия Груев, мен...кво ни има ?

... Отплеснах се. Жена ми е права да не ме иска с лаптопа на масата, когато си пием аперитива ... Разсейвам и вас и себе си, но ще кажа само едно кратко: Наздраве.