Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс
според медиите 250 и тези са много, ще останат само събев и неговите мафиотчета от сърбия и италии, не ходят вече под строй и родителите на децата от школите. Няма зло ненаказано Господ си знае работата !!!!
- Искам си Акаунта
Bourgas написа:magga написа:Бургас само ми кажи дали съм прав и дали града чувства тоя отбор свой и ви се махам от темата
За мен, както и предполагам за всеки един нормален човек, всеки си чувства това, което му е на сърце. В полемика няма да изпадам, но ако тръгна да питам за лицензи, взети, купени и подарени на отборите в България, мислиш ли, че ще изкараме поне 2-3 отбора, които не са правили подобно нещо? Другото, Нафтата и сега си съществува, за разлика от Черноморец преди, който ако не бяха го взели, щяхме да се срамим пак с -1 точка за сезон! За мен е смешно някой да ми казва на мен аз кой отбор да подкрепям! Тва е. Отивам да хапна - рибка, биричка, бургаска идилия!
Така , от чисто любопитство ... кой в "взел" Черноморец ? Тази информация съм я пропуснал нещо

- Искам си Акаунта
Converse написа:magga написа:Converse написа:И кое ни е еднодневното бе пуканке ?
Черноморец го е имало и винаги ще го има !
вярно е,че пуканчо се заяждаше с мен,но я да те питам защо на аватара ти пише стадион Черноморец и ми кажи на кой стадион играете вие сега ? И от къде се пръкнахте както ви нямаше никъде е Дражев ви затрия кажи сега,че ми е интересно? Жалко че няма един фен на Нафтата тук да ви подреди всичките ,че да млъкнете
Защото нашият стадион не се казва стадион Нефтохимик, а стадион Черноморец. За съжаление поради лошото управление на ръководството и паразита дражеф се налага да играем временно на чуждия стадион. Но какво можем да направим ние феновете - нищо. ФК Черноморец беше затрит от дражеф и се възроди под името ПСФК Черноморец. Феновете на Нафтата са силни само по форумите, а по улиците могат само 10 на 1.
Не си прав приятелю ... Дражев е боклук и съм доволен , че е там където му е мястото . Но докато той стопанисваше стадиона , той изглеждаше прилично и имаше лиценз за провеждане на срещи от "А" група . Това , че отбора играе в Лазур си е еднолично решение на Събев . Може би има нещо общо с факта , че ПСФК Черноморец Бургас плаща наем за да ползва стадиона

Искам си Акаунта написа: Не си прав приятелю ... Дражев е боклук и съм доволен , че е там където му е мястото . Но докато той стопанисваше стадиона , той изглеждаше прилично и имаше лиценз за провеждане на срещи от "А" група . Това , че отбора играе в Лазур си е еднолично решение на Събев . Може би има нещо общо с факта , че ПСФК Черноморец Бургас плаща наем за да ползва стадиона
Аз съм сигурен, че не е ходил на този стадион, когато имаше седалки.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!