Свършиха ли се форумите в нета, че почна да се "лае" и тука? Малко по-умни и по-пресметливи бъдете! Не е лесно, ама се постарайте! За лиценза знам, че каквото и да кажа, ще остане някъде в пространството, но пак ще го направя - има ли отбор от сегашната "А" група без купен/взет/подарен лиценз от някой друг "мижав" отбор? И защо като хората си харесват отбора, все ще се пръкне някой злобар? Ми да си ходят, бе! По 20, по 30 "клошара"! Кво ви пука? Вие колко ходите на вашите дербита? Горе-долу 35 докарвате, аз като ходя, толкова виждам. Вие колко бяхте като ви затриваха отбора и играхте в "Б" група преди 2 години? Нали ходих и аз, живях във високия блок до стадиона - ходеха по 40 човека при цена 1-2лв на най-горните седалки сядаха и полувикаха полу чоплеха семки. Айде да не си изкарване керливите ризи! Казвам ви го всеки път - номерата и измислиците от 1001 нощ вървят пред останалите, но пред бургазлии - тц! Ние сме тук и виждаме за какво иде реч. Другия - искал си акаунта... Ми вземи си го - по-негативен си от най-негативните хора, които познавам. Чудя се как заспиваш от негативизъм. Сигурно не е лесно, радвам се, че не съм като теб! А на останалите от Нафтата, които смятат черноморци за хора от друг град ще кажа едно - подкрепяйте Нафтата безрезервно, позитивно и вярно. Не гледайте в чуждата купичка - нищо от това, което имат Черноморец не е ВАШЕ. НИЩО! Ще ги попитам и още нещо - вие КОЛКО пари сте дали за отбора си - говоря билети и прочие. Не да ми кажете, ходих на гостуване, купих си билет от Харманли, или купих си семки от циганина на 1 вход, или купих си шалче едно време като ги предяха бабите! КОЛКО пари сте дали на този отбор по някакъв начин, за да претендирате, че и 1 чим даже от този стадион да е ваш? Този стадион е БУРГАСКИ, достроен и ремонтиран мошенически, но... Съдба! Стана най-хубавия в България и си седи такъв от години. Той е на бургазлии, на тези, които си дадоха здравето в НХК и на тези, които си даваме здравето още заради НХК! Ами агитките - колко били, изкуствен отбор, една шепа наркомани, алкохолици и какво ли не. Алооооооооо АЛАНКОУЛУ! Ами вашата агитка КОЙ аджеба я направи? Тук има ли хора, които помнят този отбор преди 1995? Някой от вас ходил ли е там? Наред с всичките 200 дядовци във "В" и всичките 500 в "Б" група! Ами игрите, които правеше Портос... Забравихте ли ги? Колегата ми напомни за чушкопека! Не помните нали? Малки ли сте били или просто така ви отърва? Не говорете глупости и не настройвайте хората против Бургас и бургазлии, напротив - гордейте се с това, което имаме. Не съм казал да го подкрепяме безрезервно, но като играе бургаски отбор срещу някой от страната, какво ви пречи поне да не плюете? Дали ще е Портос, Дражев, Събев истината е такава - трябва хора с пари. Ако вие сте такива, купувайте! Ако не сте - примирете се, както правят останалите. Нека да ходят 200 човека, но да си обичат отборите, а не като при Нафтата тогавашните мутренски години 25000-30000 и сега да няма помен от тях, да останат само децата, които викаха и влизаха без пари и сега в момента да се бият в гърдите какви верни фенове са. Не ми побира акъла още какво да го напиша за да се зачете и да се замислите. Злоба и завист - две страхотни БГ качества! Ей за тва, братче сме на тоя хал - плюеш, нареждаш, псуваш, а насреща кой си ти? Никой, поредния недоволен БЪЛГАРИСТАНЕЦ. Срам ме е! Пожелавам ви ЖИВОТ на ЧОВЕЦИ, а не на СЪЩЕСТВА! Лека вечер!
П.П. Извинявам се за емоциите.
Това ли е Черноморец Бургас ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Това ли е Черноморец Бургас ?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]