ntodorov написа:BEROE_StZ написа:Извинявам се, че се обаждам, но обидно малко публика имаше на стадиона в Бургас...И мисля доста се чуваха феновете на Ч.море. Между другото в Бургас са лоши навиците от Порточаново време, а и през есента да се влиза на стадиона без да плащаш. Наистина Черноморец даде много назад, но само 250 души на стадиона?
Не пич. В Бургас усещаме пошлото. Аз бях на мача, но за другите не обещавам, че ще дойдат следващия път. Апатията е голяма. Според разговор с много хора, които ходеха на мачове сега са обвити с безразличие. Грешката на това ръководство бяха големите обещания и надежди, които ни прешиха, а впоследствие се видя, че се хвърлят пари - ей така без покритие.
Причините за мен са по-комплексни и са цялостно отражение на живота и културата в града в момента,а именно че градът последните 15-20 години правопорциално с увеличащото се население се профанизира покрай "свежата" кръв,която се влива в него от областта и страната.Отделно повечето бургазлии по принцип са си скръндзи,да не говорим,че манталитетът на селския тарикат става все по-популярен в града,така че не виждам защо се учудвате,че няма публиката.Бургазлиите с акъл и възможности отдавна не са в Бс,а жителят на Бс Бай Х.. от село еди кое си няма как да го излъжете да отиде на стадиона,ако входа не е свободен и не му подарят една торба с топки,екипи и всякакви други фен артикули,които да раздаде на родата като се прибере на село.Отделно как ще го видите на стадиона като отборът пада,той може и да отиде ако отборът бие,за да даде изява на комплексите си,но по рождение си е фен на Цесекату или Лескито и по принцип не го вълнуват кой знае колко проблемите на местните отбори.Също така не съм видял публично-известни личности от Бс да са афиширали фенски пристрастия към Черноморец или Нефтохимик,а такива неща ми е тъпо да ги коментирам:
ЦЕСЕКАР №1 ЖИВЕЕ В ЛАС ВЕГАС коментари/1
14 май 2009, 16:31
СПОР(Т)НО
ЖОРО ЗАХАРИЕВ
изпрати на приятел
Емо Костадинов в прегръдките на фанатичния цесекар - Борко Николов от Бургас.
Най-“болният” цесекар живее в... Лас Вегас, разузна репортер на “ШОУ”. Бургазлията Борко Николов е признат за най-лудия фен на червените “по света и у нас” и е председател на щатския фенклуб на отбора.
Борко работи в луксозния хотел “Хилтън” в Лас Вегас, а в “свободното” си време се труди и на още едно място като барман. Дори и на американска земя обаче запалянковщината му не знае спирачки – веднъж не пуснал в бара свой сънародник от Ямбол, който бил със... синя риза?! Казал му: “Не става, човече, днес не пускаме със сини ризи, такава е наредбата!”, и онзи отишъл да се преоблече. Ако му рекат нещо накриво за ЦСКА, дори налита и на бой, признава самият Борко.
“Червеният” ерген твърди, че ако разбере, че някой цесекар е кацнал в Лас Вегас, си взима отпуск и го търси, докато го намери, само и само за се снима с него. Има ВСИЧКИ фен-артикули, които са пускани през годините от ЦСКА. Притежава и над 100 вратовръзки – естествено, до една в любимия цвят. Дори къщата, в която живее, е обзаведена с червени мебели. Кухнята му също е червена.