Пускат от днес билетите за мача Черноморец – Черно море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Пускат от днес билетите за мача Черноморец – Черно море

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 30 мар 2011 22:03

Bartolomej написа:Хубаи работи разказвати , ма я някой по -стар да ми кажи как влезе нафатата в А група :P
имаше един мач в софия със Септемрври там , голяма олелеия се дигна тогава . И още се носят едни приказки за тубите нафта дет разнасял Порточана по съдийски делегации :)

Ха ха ха,някой здраво те е метнал.Точно пък Септември ни биха в София с 3:2 след като им водихме с 2:0.А преди това(есента) те ни водиха в Бургас с 3:0 и завършихме 3:3 и ни отмениха 4-ти гол. Нафтата влезе безапелационно в А група заедно със Спартак Пд,а Септември не издържа на напъна(падна в решаващ мач с 2:3 от Спартак в София ) и рано хвърли кърпата Южна "Б" Републиканска футболна група

Крайно класиране

М П Р З ГР Т

1. Нефтохимик (Бургас) 30 19 7 4 54:20 64
2. Спартак (Пловдив) 30 18 6 6 55:24 60
--------------------------------------------------------------
3. Хасково (Хасково) 30 16 3 11 51:36 51 [-]
4. Септември (София) 30 15 5 10 51:40 50 [+]
5. Рилски спортист (Самоков) 30 14 3 13 52:49 45
6. Марица (Пловдив) 30 14 3 13 52:45 45 [+]
7. Металик (Сопот) 30 12 6 12 27:36 42 [+]
8. Пирин (Гоце Делчев) 30 12 4 14 43:44 40 [+]
9. Несебър (Несебър) 30 11 7 12 29:30 40
10. Хебър (Пазарджик) 30 11 6 13 30:47 39
11. Сливен (Сливен) 30 11 5 14 34:50 38 [-]
12. Беласица (Петрич) 30 11 5 14 35:33 38
13. Вихрен (Сандански) 30 12 2 16 35:36 38 [+]
14. Миньор (Перник) 30 12 1 17 37:44 37
15. Ямбол (Ямбол) 30 10 5 15 30:41 35 [+]
16. Розова долина (Казанлък) 30 7 2 21 27:67 23

[-] - oтбор, изпаднал от "А" РФГ през сезон 1992/93.
[+] - oтбор, влязъл от "В" РФГ през сезон 1992/93.

От "А" РФГ изпада: Черноморец (Бургас).
В "А" РФГ влизат: Нефтохимик (Бургас) и Спартак (Пловдив).
От "Б" РФГ изпадат: Вихрен (Сандански), Миньор (Перник), Ямбол (Ямбол)
и Розова долина (Казанлък).
Нови членове на Южната "Б" РФГ: Академик (София), Дупница (Дупница),
Димитровград (Димитровград), Чирпан (Чирпан) и Велбъжд (Кюстендил).
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 мар 2011 08:51

Devian: Не бих си правил труда да те опонирам, но понеже обвини моят пост в глупост съм длъжен да ти рекна нещо: Виж пич, не ме интересуват твоите теории за Порточановите "изцепки", носенето на туби, купуването на мачове и прочие неща. За мен това са едни от най-хубавите преживени години в Бургас и футболът му. Преди да обвиниш постовете в глупост - що не си зададеш въпросът как този Нефтохимик млатеше наред и Левски, и ЦСКА - пък и ги биеше с по 4-5 парцала. Сигурно Порточана уреди и онова 5:1 в Бургас срещу Левски през февруари 1996, когато по спортните вестниците не ни брояха за живи...Ако ти си се лъгал за Нефтохимик то 35 000 на него мач ( а и на много други))- не са. В глупостите, които съм писал - писах, че Бургазлии лесно усещат фалша. Трябваше да напиша, че има такива, които имат избирателен усет за фалш. Приличаш ми на един от тях. Нека бъдем реалисти и да не пишем заслепени от клубни страсти. Аз не съм краен. Пиша истини. Ония автобуси за Варна били безплатни...А ти ми кажи ония години, когато в Нефтозавода работеха 11 000 бургазлии имаше ли семейство в Бургас в, което поне един човек да не е работил в комбината ?...Приеми го, като заводска премия или отчасти компенсация за отровите, които сме дишали и дишахме.
И накрая колега, Devian. Пишем за различни мачове със Спартак Варна. Загубихме, ако не се лъжа първия сезон в А гр. 94-95 година с 3-0. Аз не присъствах на този мач. Пиша за мачът с, който ги бихме 3-2. Аз бях с автомобил и карахме в огромна колона. Знаме с дръжка никой не ми е давал. Имах свое. Не съм се бил с никой, не съм трошал нищо въпреки, че стадиончето Спартак ей така от нищото започна да се руши :) , а скамейките и малкото пластмаса незнайно защо след края на мача не бяха по местата си :mrgreen: . И тогава и сега подозирам варненските фенове :mrgreen: . И пак ще ти кажа:
Едни и същи ходехме на мачовете на двата бургаски отбора. Много хора ще ти го потвърдят. Лично аз съм изгубил момента при отцепването и формирането на твърд електорат за Нафтата и съответно за Черноморец...Останах между два стола, но така съм се овързал с колан, че и цунами не моЙ ме събори от мястото...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 мар 2011 13:55

Bourgas написа:Ти въобще ходил ли си на мач на някой бургаски отбор някога? Що се отнася до ЛЕ, нищо не сте напълнили, половината бяхме бургазлии и дойдохме да викаме за вас, защото сме българи. Никой не говори, че Черноморец или Нефтохимик са били машини за купи и шампионати и че са играли непрекъснато в "А" група. Нищо не спомена за мутренските отбори... Или не ти се говори? Относно фенската ви култура - не ми казвай, че 100 човека агитка на Черно Море са пример за ултраси? Семкаджии имате бая, понеже съм идвал и знам. Безплатни екскурзии...Хм... Поясни за какво говориш? Или си чул от някъде нещо си си решил да си го кажеш тука? Сърцата, с които играеха и играят бургаските отбори, не можеш да ги видиш никъде другаде в България. Това е важното и когато отборите са били зле, пак са се пълнили стадионите, докато вие с многото години в "А" група пропорционално намалявате. И да не говорим колко хора идвате вие на гостуване, даже си спомням и празен секрот за гостуваща агитка. Успех!

Aз също помня прази сектори от Бургас... Айде да не си мерим..., че и едните и другите сме я втасали... Нито Вие сте нещо повече, нито ние!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 01 апр 2011 01:35

Събев е нагъл с тия цени, ама ще ида.
2-0 за домакините. Генерала дава голям бонус дифенс.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 апр 2011 02:53

ntodorov написа:Devian: Не бих си правил труда да те опонирам, но понеже обвини моят пост в глупост съм длъжен да ти рекна нещо: Виж пич, не ме интересуват твоите теории за Порточановите "изцепки", носенето на туби, купуването на мачове и прочие неща. За мен това са едни от най-хубавите преживени години в Бургас и футболът му. Преди да обвиниш постовете в глупост - що не си зададеш въпросът как този Нефтохимик млатеше наред и Левски, и ЦСКА - пък и ги биеше с по 4-5 парцала. Сигурно Порточана уреди и онова 5:1 в Бургас срещу Левски през февруари 1996, когато по спортните вестниците не ни брояха за живи...Ако ти си се лъгал за Нефтохимик то 35 000 на него мач ( а и на много други))- не са. В глупостите, които съм писал - писах, че Бургазлии лесно усещат фалша. Трябваше да напиша, че има такива, които имат избирателен усет за фалш. Приличаш ми на един от тях. Нека бъдем реалисти и да не пишем заслепени от клубни страсти. Аз не съм краен. Пиша истини. Ония автобуси за Варна били безплатни...А ти ми кажи ония години, когато в Нефтозавода работеха 11 000 бургазлии имаше ли семейство в Бургас в, което поне един човек да не е работил в комбината ?...Приеми го, като заводска премия или отчасти компенсация за отровите, които сме дишали и дишахме.
И накрая колега, Devian. Пишем за различни мачове със Спартак Варна. Загубихме, ако не се лъжа първия сезон в А гр. 94-95 година с 3-0. Аз не присъствах на този мач. Пиша за мачът с, който ги бихме 3-2. Аз бях с автомобил и карахме в огромна колона. Знаме с дръжка никой не ми е давал. Имах свое. Не съм се бил с никой, не съм трошал нищо въпреки, че стадиончето Спартак ей така от нищото започна да се руши :) , а скамейките и малкото пластмаса незнайно защо след края на мача не бяха по местата си :mrgreen: . И тогава и сега подозирам варненските фенове :mrgreen: . И пак ще ти кажа:
Едни и същи ходехме на мачовете на двата бургаски отбора. Много хора ще ти го потвърдят. Лично аз съм изгубил момента при отцепването и формирането на твърд електорат за Нафтата и съответно за Черноморец...Останах между два стола, но така съм се овързал с колан, че и цунами не моЙ ме събори от мястото...

Далече съм вече от местния бургаски шовинизъм,а и няма как да приема безплатните екскурзии като компенсация,понеже се правеха с рекламна цел на лицето Порточанов и както се оказа в последствие частния му отбор,а тези пари определено можеше да се използват за неща полезни на всички бургазлии,а не само на интересуващите се от футбол,все пак Нефтохим трови всички не само подкрепящите даден отбор,иначе по тази логика трябваше да бъдат разкарвани безплатно и феновете на Черноморец,Порт,Космос,Морска фауна,Вихър Айтос и всички останали отбори от Бургас и региона около Нефтохим по това време.Няма нужда да споменавам,че по това време Нефтохим беше губещо държавно предприятие,така че тези безплатни привилегии се финансираха на гърба на феновете на останалите отбори в България и в един момент се получава парадокса,че феновете на Спартак са платили индиректно екскурзията на гостуващата агитка.
Колкото до фактологията,аз говоря за първия мач от пролетен полусезон на сезон 95/96,когато е и най-голямата подкрепа за Нефтохимик при гостуване,понеже Нефтохимик бяха завършили есенния полусезон на 1-во или 2-ро място,ако не се лъжа и започнаха пролетта с големи мераци и тръгнаха с голямата кошница и още 16 кръг бяха свалени на земята във Варна,следващия кръг дойде спомената победа над Левски с 5:1,която в крайна сметка се оказа по-скоро пирова,понеже в следващия кръг Нефтохимик загуби сезоноопределящия мач срещу Славия.Колкото до големите победи,при тях имаше още една порочна практика на Порточанов,а именно да се плащат големи премии за даден мач(включително и на себе си),а в крайна сметка да не се постигат целите,които се преследват(или поне се преследваха за пред публиката).Интересен факт е също така,че тези разгромни победи над Левски и Цска бяха постигнати по времето,когато отборите изпитваха сериозни финансови и организационни проблеми,но за сметка на това Нефтохимик тихомълком си тръгваше със загуби от борческите отборчета по това време,като някои от тях може и да не бяха финансово стабилни,но за сметка на това футболистите бяха мотивирани с бухалки за предстоящия мач.Ако може някой от статистиците да ми помогне с една статистика колко победи и равни мачове има Нефтохимик например в Кюстендил по времето на Валери Ненов и най-вече при Георги Илиев.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bartolomej написа:Хубаи работи разказвати , ма я някой по -стар да ми кажи как влезе нафатата в А група :P
имаше един мач в софия със Септемрври там , голяма олелеия се дигна тогава . И още се носят едни приказки за тубите нафта дет разнасял Порточана по съдийски делегации :)

Ха ха ха,някой здраво те е метнал.Точно пък Септември ни биха в София с 3:2 след като им водихме с 2:0.А преди това(есента) те ни водиха в Бургас с 3:0 и завършихме 3:3 и ни отмениха 4-ти гол. Нафтата влезе безапелационно в А група заедно със Спартак Пд,а Септември не издържа на напъна(падна в решаващ мач с 2:3 от Спартак в София ) и рано хвърли кърпата Южна "Б" Републиканска футболна група

Крайно класиране

М П Р З ГР Т

1. Нефтохимик (Бургас) 30 19 7 4 54:20 64
2. Спартак (Пловдив) 30 18 6 6 55:24 60
3. Хасково (Хасково) 30 16 3 11 51:36 51 [-]
4. Септември (София) 30 15 5 10 51:40 50 [+]
5. Рилски спортист (Самоков) 30 14 3 13 52:49 45
6. Марица (Пловдив) 30 14 3 13 52:45 45 [+]
7. Металик (Сопот) 30 12 6 12 27:36 42 [+]
8. Пирин (Гоце Делчев) 30 12 4 14 43:44 40 [+]
9. Несебър (Несебър) 30 11 7 12 29:30 40
10. Хебър (Пазарджик) 30 11 6 13 30:47 39
11. Сливен (Сливен) 30 11 5 14 34:50 38 [-]
12. Беласица (Петрич) 30 11 5 14 35:33 38
13. Вихрен (Сандански) 30 12 2 16 35:36 38 [+]
14. Миньор (Перник) 30 12 1 17 37:44 37
15. Ямбол (Ямбол) 30 10 5 15 30:41 35 [+]
16. Розова долина (Казанлък) 30 7 2 21 27:67 23

[-] - oтбор, изпаднал от "А" РФГ през сезон 1992/93.
[+] - oтбор, влязъл от "В" РФГ през сезон 1992/93.

От "А" РФГ изпада: Черноморец (Бургас).
В "А" РФГ влизат: Нефтохимик (Бургас) и Спартак (Пловдив).
От "Б" РФГ изпадат: Вихрен (Сандански), Миньор (Перник), Ямбол (Ямбол)
и Розова долина (Казанлък).
Нови членове на Южната "Б" РФГ: Академик (София), Дупница (Дупница),
Димитровград (Димитровград), Чирпан (Чирпан) и Велбъжд (Кюстендил).

Хубаво ще е да се уточни,че точно този сезон за първи път след падането на комунизма и доста необосновано двете Б групи бяха разделени на Северна и Южна,като първите два от всяка група влизаха,иначе не се знаеше дали на Порточанов щяха да му стигнат тубите,ако Б групата беше една.Отделно ако двете Б групи не бяха разделени и този сезон не изпадаха по 4 отбора от А група,а само по 2,както беше до тогава,Черноморец нямаше да изпадне в Б група :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 апр 2011 13:22

За вас незнам ... аз мача ще го гледам от ВИП ложите .Защото днес си взех Златна Вип Карта . Ще пия марково уиски и ще коментирам с уважаемия г-н Събев ( когото толкова време несправедливо критикувах ) тактиката на светилото в родния треньорски занаят - Г. Василев . Използвам случая официално да се извиня на г-н Събев , г-н Балъков и на всички засегнати за острия тон и незаслужените обиди които съм отправял към тях досега . И да призова към масова подкрепа за отбора и ръководството . Защото това което се прави в Бургас , няма аналог в България .

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 01 апр 2011 13:44

Искам си Акаунта написа:За вас незнам ... аз мача ще го гледам от ВИП ложите .Защото днес си взех Златна Вип Карта . Ще пия марково уиски и ще коментирам с уважаемия г-н Събев ( когото толкова време несправедливо критикувах ) тактиката на светилото в родния треньорски занаят - Г. Василев . Използвам случая официално да се извиня на г-н Събев , г-н Балъков и на всички засегнати за острия тон и незаслужените обиди които съм отправял към тях досега . И да призова към масова подкрепа за отбора и ръководството . Защото това което се прави в Бургас , няма аналог в България .
И като погледнеш календара ще вземеш да си повярваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 апр 2011 13:46

14 Ноември 2008 написа:
Искам си Акаунта написа:За вас незнам ... аз мача ще го гледам от ВИП ложите .Защото днес си взех Златна Вип Карта . Ще пия марково уиски и ще коментирам с уважаемия г-н Събев ( когото толкова време несправедливо критикувах ) тактиката на светилото в родния треньорски занаят - Г. Василев . Използвам случая официално да се извиня на г-н Събев , г-н Балъков и на всички засегнати за острия тон и незаслужените обиди които съм отправял към тях досега . И да призова към масова подкрепа за отбора и ръководството . Защото това което се прави в Бургас , няма аналог в България .
И като погледнеш календара ще вземеш да си повярваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж как се сещаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2011 14:14

В тази връзка: гледайки календара се досещам, че мога да доведа около 25 000 човека на стадиона и срещу скромната сума от 15 лв. на калпак да ги вкарам организирано и под строй. Поне толкова народ са изразили желание да изпратят 01.04. и да посрещнат 02.04.на "Лазур". Късния час на мача е в синхрон с желанията им. Синоптиците дори предвиждат слънчево утро, така, че заедно можем да посрещнем и изгрева на слънцето. Conan, искренно ти завиждам за златната карта, но ако питаш мен гаврътни набързо няколко уискита за да ти е по-харен мачът, че предвиждам мъки голЕеееми за двата отбора, публиката и...топката.

:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 апр 2011 19:33

ntodorov - аз вече съм на 2 малки "Джак'-а , така че явно ще остане за другия мач . Пък и дочувам , че Събев няма да идва скоро в Бургас :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”