fred написа:Джиджи биджи ала бала трала ла, жик так.....абе малчо, оправи първо правописа;) за супер кратък коментар имаш 3 дузини грешки! СРАМ ЗА УЧИЛИЩЕТО КЪДЕТО СИ УЧИЛ!........после ми говори че бил недолюбван....1. не спомена а и не стана ясно от написаното от теб кой не го долюбва - фенове или ръководство.
2.племенника ми е от 10 години във Щутгарт, като студент дори ги водиха на стадиона за някаква практика по управление на финансите или нещо от сорта. Луд фен е на Щутгарт - като му споменах одеве на скайпа че го не харесвали ръководството ми се изсмя - вика ти знаеш ли колко снимки има негови във столовата и навсякъде във администрацията? Аз може да не съм бил във Щутгарт, ама и ти май не си бил изобщо в Германия, дори може би не си я и помирисвал....това че си учил немски и си чел жълти нески спортни издания не ти дава право да се изявяваш като експерт..........не казвай на никой това за балъков че ще се изложиш много, ок?
На теб няма смислъл да ти обеснявам нищо пи4

Колкото до Балаков, факт е 4е Буковак има забрана да стъпва на клубната база, факт е 4е Феликс Магат и ръководството не се понасят(след това лято още по малко). Факт е също така 4е това са двамата ментори на Балаков. Това 4е Балаков беше любимец на Майер Форфелдер е неоспоримо, както и факта 4е той не играе роля в клуба от 5/6 години. А защо феновете при споменаването на Балаков в момента все думата Stahlgeruch използват няма как да го разбере6. Това за администарцията и столовата ме разсмя доста

Накрая да не пропусна да кажа 4е като футболист Балаков беше прекрасен и затова си е заслувил страхотно уважение в клуба, а и не само. За това което се слу4и в края на кариерата му и като служител в клуба оба4е изгуби много от респекта който си беше изработил. А че резултатите му като тренер в шейцария бяха трагични(това го отбеляза между другото дори Майер Форфелдер при награждаването му на класацията за която говореше) Всичко това не прави шансовете да стане тренер на VfB в близко бъдеще не особено високи. А цялата тема от самото начало е абсурдна, тай като ако действително познава6 някой който живее в града би ти казал 4е ако някой в момента е уважаван то това е Кристиан Грос.