lz1tmw написа:Личен поздрав към Conan
Re: Балъков избран за най-добрият играч на „Щутгарт” в историята
Мнениеот Conan на 25 Апр 2010 18:57
1. Трябва да се отчете признанието което Балъков е получил .
2. Трябва обаче да се подчертае , че това не е официална анкета . Приложено в наши стандарти би се получило следното - телевизия RN прави анкета сред абонатите си кой футболист на Черноморец е №1 за всички времена .
Тази анкета достатъчно официална ли е ?
Благодаря за "поздрава" . По повод цитираното мнение можеше да обърнеш внимание ред в който съм си изложил аргументите си .
Относно тази анкета и конкретно на въпроса ти - достатъчно официална е доколкото е организирана от Евроспорт , но също така крайно необективна .
1. За да ти изпреваря коментарите - гласувах за Балъков , защото е Българин . Доколкото разбрах единствения българин в анкетата . Стоичков няма да го има . Макар , че лично моето мнение е , че от посочените Лотар Матеус заслужава най много това място .
2. По въпроса за обективността - никъде няма информация какви са критериите за определяне на 6-та играча . А именно по какви критерии Кулеманс , Сократес и Неескенс са препочетени пред Паул Брайтнер , Михаел Лаудруп , Пикси Стойкович , Георге Хаджи , Пол Гаскойн ... да не изброявам още . Както казах гласувах за Балъков - 3 пъти . Системата позволяваше от 1 IP да се гласува неограничен брой и зачиташе по 1 глас на на всеки 30 мин . Което автоматически прави резултатите нереални за всички претенденти .
3. Относно представителността на анкетата - обявените резултати са на база малко по-малко от 16 000 гласа

4. Когато журналистите публикуват дадена новина е редно да дават малко повече информация . Защото Балъков има 24% от гласовете . Толкова има и Лотар Матеус . кат бройка гласове обаче има малка разлика : Балъков - 3766 , Матеус - 3809 , което според мен отрежда на Балъков 3-то място в анкетата .
В заключение - гледал съм Балъков още докато играеше в Етър . На са ми необходими разни анкети да ме убеждават в класата на футболиста Балъков . Която е безспорна и доказана на терените по света . Така , че едно място в каквато и да е класация - дали че е 1-во или 101-во няма да промени мнението ми за него . А тое , че е един от най-добрите футболисти в света които съм гледал . А аз гледам футбол от 30 години