...Не знам как го мислят по високите етажи на клуба. Ако Величков изкара до зимата, ще е добре. ...
:mrgreen:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
...Не знам как го мислят по високите етажи на клуба. Ако Величков изкара до зимата, ще е добре. ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
miro_rz написа:realno написа:Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.
Дори да я окъсаме Наско ще ляга. Наши сте сателити.
А вие сте ни били конкуренти за 14 години един път.
realno написа:miro_rz написа:realno написа:Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.
Ето, заради тази ваша арогантност се радвам, че ви режат съдите.
Точно "вие" не сте направили нищо за клуба. Всичко се дължи на кървавите пари на един олигарх. Без него ще сте кръгла нула.
Това, което прави Левски е истински геройство, а не вашето т.е. без "Бащица", със собствени сили да сме конкурент на вашия олигарх и цялата му мафиотска система във футбола. На наше място на стадиона ви ще пасат стадо овце. И това рано или късно ще стане.
MASTER_COOL написа:Тази година ги сваляте от власт, спокойно ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ugly bug написа:То па един форум ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:realno написа:Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.
Ето, заради тази ваша арогантност се радвам, че ви режат съдите.
Точно "вие" не сте направили нищо за клуба. Всичко се дължи на кървавите пари на един олигарх. Без него ще сте кръгла нула.
Това, което прави Левски е истински геройство, а не вашето т.е. без "Бащица", със собствени сили да сме конкурент на вашия олигарх и цялата му мафиотска система във футбола. На наше място на стадиона ви ще пасат стадо овце. И това рано или късно ще стане.
Кога съм бил арогантен?
Кога съм казвал “ние” какво сме направили и да се бием в гърдите?
Виж как се урежда шампиона, в кръчмите на Разград.
Потребители, разглеждащи този форум: Muaddib, tmanolov и 16 госта