Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2025 10:32

Абе, какви ги разправя македонеца?

...Не знам как го мислят по високите етажи на клуба. Ако Величков изкара до зимата, ще е добре. ...

:mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 авг 2025 10:35

Много правилно се е изказал като цяло ! На Величков му трябва чудо , за да се справи с тоя батак !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 авг 2025 10:40

miro_rz написа:
realno написа:Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.

Дори да я окъсаме Наско ще ляга. Наши сте сателити.
А вие сте ни били конкуренти за 14 години един път.

Ето, заради тази ваша арогантност се радвам, че ви режат съдите.
Точно "вие" не сте направили нищо за клуба. Всичко се дължи на кървавите пари на един олигарх. Без него ще сте кръгла нула.
Това, което прави Левски е истински геройство, а не вашето т.е. без "Бащица", със собствени сили да сме конкурент на вашия олигарх и цялата му мафиотска система във футбола. На наше място на стадиона ви ще пасат стадо овце. И това рано или късно ще стане.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 авг 2025 10:47

Тази година ги сваляте от власт, спокойно ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 авг 2025 10:54

realno написа:
miro_rz написа:
realno написа:Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.

Точно "вие" не сте направили нищо за клуба. Всичко се дължи на кървавите пари на един олигарх. Без него ще сте кръгла нула.
Това, което прави Левски е истински геройство, а не вашето т.е. без "Бащица", със собствени сили да сме конкурент на вашия олигарх и цялата му мафиотска система във футбола. На наше място на стадиона ви ще пасат стадо овце. И това рано или късно ще стане.

Кога съм бил арогантен?
Кога съм казвал “ние” какво сме направили и да се бием в гърдите?
Виж как се урежда шампиона, в кръчмите на Разград.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 авг 2025 10:57

Ето малко и друг феърплей, как ти се вижда собственика на Рома да се снима с екип на Юве!?

Изображение

И като говориш за кървави пари помисли малко. Чорни, Черепа, Лафчис….
Изображение

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 11:06

MASTER_COOL написа:Тази година ги сваляте от власт, спокойно ;)

А БХ и Кой знаят ли? Единственият шанс да ги свалим (айде 2 шанса) - Кирцата да се откаже)даде фира), като едновременно с това и г.з. при нас даде фира. Другият шанс е няКой да се разсърди на делиорманци, че още подкрепят главния дерЕбей от Дръндар, но това е много далечна и отвлечена "теорема" :mrgreen: Докато домуЗ ага иска, а г.з. дава (щото е скъсаняк), делиорманци все ще са шампиони.

П.С. Освен това има и друго - с оглед на коефициента им и промените на УЕФа, гарантиращи им на 101% някакви групи в ЕКТ, т.е. опция за поне 5 милиона евро (в най-лошия случай) чиста печалба, плюс възможността да привличат добри футболисти, искащи да бъдат забелязани в мачовете в групите на ЕКТ (и да изкарат пари и от тях), делиорманци не тежат чак толкова много на домуЗа. А те са му визитна картичка - както някои милардери си мерят яхтите и коврите, други пък си мерят отборите, а делиорманци, искаме или не, са в топ 100 на Европа по всеки един показател (това не се купува само с пари).

Та чекайте някогиш делиорманската гелосана мастия да сдаде вторенството, особено на скъсан г.з като нашия "мажоритар" - не нзма каква зверска организация трябва да му спретне ОПГ-то на БХ и Свинята, за да го принуди :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2025 11:08

ugly bug написа:То па един форум ...
Изображение

На такъв футбол - такъв форум. Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 11:11

miro_rz написа:Ето малко и друг феърплей, как ти се вижда собственика на Рома да се снима с екип на Юве!?

Изображение

И като говориш за кървави пари помисли малко. Чорни, Черепа, Лафчис….

Тоа па, а да си виждал падишах-императорът с клубни артикули на Аракис :mrgreen:
Изображение

Или четвъртият човек в държавата да рекламира хазартна компания

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 авг 2025 11:15

miro_rz написа:
realno написа:
miro_rz написа:

Кога съм бил арогантен?
Кога съм казвал “ние” какво сме направили и да се бием в гърдите?
Виж как се урежда шампиона, в кръчмите на Разград.
Изображение

Тук е уредена купата

Върни се в “Левски”