miro_rz написа:Аз съм за “Рунтъв гъз”, легендите трябва да се уважават!
Аре ве пишлигар..
Сглобявай там някакви некадърници и влизай.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Аз съм за “Рунтъв гъз”, легендите трябва да се уважават!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:miro_rz написа:Аз съм за “Рунтъв гъз”, легендите трябва да се уважават!
Аре ве пишлигар..
Сглобявай там някакви некадърници и влизай.
rane написа:Ами не. Аз просто те питам за мнението ти, кои са много по-силните отбори през онзи сезон!? Твоето лично мнение.
rane написа:Не знам дали осъзнаваш, но 1/2 финал не е трофей?
Още по-малко пък осъзнаваш, че ЦСКА тогава не играе с нац. отбор на Унгария!!! Играе срещу Вашаш.
Но за разлика от Вашаш, ЦСКА играе с почти целия нац. отбор на България тогава!!!
Същите тези национали са разпиляни с 6 гола. При това от отборче, което нито тогава, нито сега може да стъпи и на малкия пръст на изброените 3 унгарски отбора.
Нац. отбор на България, който тогава е на 80-90% съставен от играчи на ЦСКА, е принизен до нивото на Пирин, Сливен и Ботев Вр. Със сигурност не е нещо с което би се гордял човек, нали!?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Лудогорец набараха домакинска съдийска бригада.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Лудогорец набараха домакинска съдийска бригада.
Потребители, разглеждащи този форум: Serafim, THE G.A.M.E и 11 госта