В Черно море ще ходят на зъболекар

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 27 яну 2009 01:09

След като преминаха задължителните медицински прегледи, футболистите на Черно море ще посещават периодично и зъболекар. Идеята е на д-р Метин Мутлу, който държи зъбите на играчите да са перфектни. За целта отборът е поверен на чаровния стоматолог д-р Миладинова. Тя вече прегледа една част от играчите и със задоволство установи, че полагат необходимите грижи за своите зъби.
Вчера седмицата за тима започна с крос в Аладжата, а следобед Никола Спасов даде почивка на подопечните си. За днес треньорът е планирал две занимания. Двустранната игра в събота ще е от 10,30 часа под Аспарухов мост или в Албена.
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: В Черно море ще ходят на зъболекар

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 яну 2009 01:34

А пък в Спартак ще ходят до тоалената под строй,в Миньор пък ще се подстригват пак под строй!

Ако някой може,нека ми обясни какъв е смисъла на тзаи тема и каква е найната цел? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 27 яну 2009 13:03

аз мога да ти обясня,този юнак чака само да излязат спортните всекидневници и като види някаква статия ,каквато и да е,за Черно Море, веднага отваря тема в форума,и най-често тази тема остава без нито един отговор и нулев интерес.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 27 яну 2009 13:09

gambara написа:аз мога да ти обясня,този юнак чака само да излязат спортните всекидневници и като види някаква статия ,каквато и да е,за Черно Море, веднага отваря тема в форума,и най-често тази тема остава без нито един отговор и нулев интерес.

евала разгада ме, бравооо луд си :lol: дори ще отворя още една сега я видях, добре че ме подсети и само виж темата за 100 коефицент кой я пусна и толкова коментари не е имало в тема досега, пък на тебе като не ти харесва, че копирам новини за Черно море недей влиза тука и недей да ги четеш и без това съвсем ще замре форумчето и никой няма да пише изобщо ако не се слагат новини
Изображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 27 яну 2009 13:24

така е за темата 100%,,но трябва да благодариш на тези рогатите,просто спора варна -софия винаги има такива последствия
жив и здрав бъди, и само Черно Море :!: :!: :!:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 27 яну 2009 13:28

gambara написа:така е за темата 100%,,но трябва да благодариш на тези рогатите,просто спора варна -софия винаги има такива последствия
жив и здрав бъди, и само Черно Море :!: :!: :!:

Не е само тя, иначе ги четеш и ти и другите, ама като не ви се коментират е отделен въпрос, а и като слагам някоя тема не го правя, за да видя коментари, а за да се прочете
Изображение

Върни се в “Черно море”