KOLKO JALKO E DA SI PLEBEI
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
KOLKO JALKO E DA SI PLEBEI
TOVA DA SI PLEBEI I DA GLEDA6 KAK MORETO TE BIE S 5 NA 0 I DA PRODALJAVA6 DA GOVORI6 ZA TOZI OTBOR.TOVA MOJE DA GO NAPRAVI SAMO EDIN CIGANIN OT SELO KAMENAR.AAAAAAAAAAAAAA DA SI MORQK IDA GLEDA6 KAK OTBORA TI BIE SELSKIQ OTBOR NA SPARTAKUS TOVA E BEZCENO BLAGODARIM VI MORQCI
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
-
Re: KOLKO JALKO E DA SI PLEBEI
Да бе , море от 7 години стана някакъв отбор и всички мангали изведнъж се превърнахте в големи фенове.ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ОТ ВАРНА И НЕ ЗНАЯТ:'Феновете 'на 'черну муре' са потомци на на страхливите педали турци,цигани,евреи,и арменски педофили които преди121 години избягаха от нашия град но оставиха най-уродливото си семе в лицето на населението на квартал 'чайка' .Скъпи сънародници,тези които сега си мислят че са от град Варна и че са винаги предани на клуба си допреди 7 години ходеха по 15 урода на техния вмирисан от сране на еклери 'стадион'.Ебаха ги кои ли не мутри,то МУЛТИГРУП ли не беше,то ВИС2 ли не беше,сега на мода са 'новоизлюпените чисти бизнесмени' от ТИМ.Въпреки това миризливите от чайка нямат никакви успехи нищо че разполагаха с 2 пъти повече средства от Гриша Ганчев например.Само че той/гришата/ стана 2 пъти шампион и спечели купата не знам колко пъти.Да ви кажа и за дрисливото им стадионче което се състои от 6 цели сектора по 550 души и от 3 по 250,и това сметище се пълни само срещу левски и цска!!!Иначе нашите зелени курви претендират за НЕПРЕКЪСНАТА посещаемост от 5-6 хиляди лайнара!Който не вярва да отиде и да преброи седалките и после заслужено да се облекчи в насраните зелени устенца!Не знам на кого са платили но в някои сайтове пише че ст. тича е с 12000 места...проверете на място и ще разберете че там се събират най-много 8000 с ПРАВОСТОЯЩИТЕ.И това се случва само на мач с 'грандовете' когато цялата селяния се мъкне на лайняното им игрище за да видят хората че и те са Варненци.КУР ЗА ТИЧА!!!
-
Вярно е че сега може да се срамуваме от резултатите но не и от факта че сме СПАРТАКЛИИ!!!Ако трябва да бъда честен/какъвто винаги съм бил/ според моите бизнес дела които се олицетворяват в ежедневни контакти със страшно много хора,повече от 70% от тези с които непрекъснато се запознавам макар и делово са привърженици на СПАРТАК ВАРНА.А това че не ходят на стадиона е обяснимо:При тази управленска и финансова криза и аз самият понякога трудно намирам аргументи да посетя наш мач.Но въпреки всичко съм там защото жената може да смениш,работата също,но любимия отбор си остава до гроб САМО СПАРТАК ВАРНА!!!!!
spartak1918 написа:Вярно е че сега може да се срамуваме от резултатите но не и от факта че сме СПАРТАКЛИИ!!!Ако трябва да бъда честен/какъвто винаги съм бил/ според моите бизнес дела които се олицетворяват в ежедневни контакти със страшно много хора,повече от 70% от тези с които непрекъснато се запознавам макар и делово са привърженици на СПАРТАК ВАРНА.А това че не ходят на стадиона е обяснимо:При тази управленска и финансова криза и аз самият понякога трудно намирам аргументи да посетя наш мач.Но въпреки всичко съм там защото жената може да смениш,работата също,но любимия отбор си остава до гроб САМО СПАРТАК ВАРНА!!!!!
.........................................................................................................................................................................
Смени и Спартак 6тото спартак го перат редовно.Вие съ6то можеби сте милиони като феновете на Левски и ЦСКА.Но е хубаво поне веднъж годи6но да си пълните коритото с „фенове„.Ако кризата те е достигнала,и аргументите ти са малко ,кажи да дати съберем малко за да отиде6 на ма4 .Може и да попроси6 краи на6ия стадион,все някои 6тети даде лефффф4е за ма4 на спартак.
spartak1918 написа:Да бе цирей,еклер море от 7 години стана някакъв отбор и всички мангали изведнъж се превърнахте в големи фенове.ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ОТ ВАРНА И НЕ ЗНАЯТ:'Феновете 'на 'черну муре' са потомци на на страхливите педали турци,цигани,евреи,и арменски педофили които преди121 години избягаха от нашия град но оставиха най-уродливото си семе в лицето на населението на квартал 'чайка' .Скъпи сънародници,тези които сега си мислят че са от град Варна и че са винаги предани на клуба си допреди 7 години ходеха по 15 урода на техния вмирисан от сране на еклери 'стадион'.Ебаха ги кои ли не мутри,то МУЛТИГРУП ли не беше,то ВИС2 ли не беше,сега на мода са 'новоизлюпените чисти бизнесмени' от ТИМ.Въпреки това миризливите от чайка нямат никакви успехи нищо че разполагаха с 2 пъти повече средства от Гриша Ганчев например.Само че той/гришата/ стана 2 пъти шампион и спечели купата не знам колко пъти.Да ви кажа и за дрисливото им стадионче което се състои от 6 цели сектора по 550 души и от 3 по 250,и това сметище се пълни само срещу левски и цска!!!Иначе нашите зелени курви претендират за НЕПРЕКЪСНАТА посещаемост от 5-6 хиляди лайнара!Който не вярва да отиде и да преброи седалките и после заслужено да се облекчи в насраните зелени устенца!Не знам на кого са платили но в някои сайтове пише че ст. тича е с 12000 места...проверете на място и ще разберете че там се събират най-много 8000 с ПРАВОСТОЯЩИТЕ.И това се случва само на мач с 'грандовете' когато цялата селяния се мъкне на лайняното им игрище за да видят хората че и те са Варненци.КУР ЗА ТИЧА!!!
.............................................................................................................................................................
Кур..4еца го хапвате вие последно време и то редовно в достатъ4ни коли4ества.Стадиона събира около 12000.Винаги е ходила пове4е публика на ма4овете на 4ерно море. Такива бастуни катотеб петнят името на ва6ия отбор.4ерно море винаги са били отбор.Дали в Агр.или в Бгр. няма зна4ение.А ти пингвин такъв явно си за 5 ти корпус на ТУВарна.Ако незнае6 това е психото.Незнам кои кого е **** но тебе маи са те отразили и турците и педалите, арменците 4е и циганите.Бая си им набрал,материал .Гледаи си отбор4ето 4е маи сте пътници тази година.КУР за ТЕБ
- Ticha
- Контакти:
Те понеже нямат фенове и никой не се интересува от отборчето им и се чудят горките чий форум да осерат с пубертетските си размишления.

-
ПРЕДЛАГАМ ДА СИ МЕРИМ ПИШКИТЕ КОГАТО И НИЕ СМЕ В ЦВЕТУЩО СЪСТОЯНИЕ КАТО ВАС.пример-дербито когато бяхте с вили овцата и илийката покойния Спартак:черну муре 2:1 Коритото беше на макс мога да пратя снимки ако искате а сега защо не ходят хората вече обясних.
- LordVOODOO
Да коритото беше пълно на макс, само че 2/3 от публиката бяхме фенове на моряците!
А вие плебеите сте най-неблагодарното племе! Колко пъти ви подарявахме точки, за да не изпаднете и пак лаете?! Е свърши се тая с подаръците! И пролетта с още едно 5:0 ще ви засилим към "Б" група - където ви е мястото.
А вие плебеите сте най-неблагодарното племе! Колко пъти ви подарявахме точки, за да не изпаднете и пак лаете?! Е свърши се тая с подаръците! И пролетта с още едно 5:0 ще ви засилим към "Б" група - където ви е мястото.

Черно Море тази година демонтстрираха най-добрия футбол от БГ отборите. Аз не съм от Ч.М но го оценявам. Успех!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
spartak1918 написа:ПРЕДЛАГАМ ДА СИ МЕРИМ ПИШКИТЕ КОГАТО И НИЕ СМЕ В ЦВЕТУЩО СЪСТОЯНИЕ КАТО ВАС.пример-дербито когато бяхте с вили овцата и илийката покойния Спартак:черну муре 2:1 Коритото беше на макс мога да пратя снимки ако искате а сега защо не ходят хората вече обясних.
..........................................................................................................................................................
4е виии пи6ки иматели