ЧНГ И ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН ПРЕЗ 2009 :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
ЧНГ И ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН ПРЕЗ 2009 :)
2009 МОЖЕ ДА Е НАШАТА ГОДИНА ПОВЯРВАЙТЕ ;] ЧЕСТИТА 2009 ГОДИНА, ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕДИ ВСИЧКО И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА 

Re: ЧНГ И ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН ПРЕЗ 2009 :)
За много години и за много здраве пожелания от Пешо Левскаро!!! Бъдете здрави и корави!!! /И без простотии тази година!/
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
голям зальк хапни,голяма дума не казвай.
- slavistite
Power_Play написа:2009 МОЖЕ ДА Е НАШАТА ГОДИНА ПОВЯРВАЙТЕ ;] ЧЕСТИТА 2009 ГОДИНА, ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕДИ ВСИЧКО И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

ЧНГ НА ВСИЧКИ МОРЯЦИ!АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ УДАРИ НАШИЯТ ЧАС!2009 Е НЕОФИЦИАЛНИЯ НИ ЮБИЛЕЙ,ПРЕЗ 1909 Е ОСНОВАН НАЙ-СТАРИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ СПОРТИСТ ВН,КОЙТО Е ЕДИН ОТ КЛУБОВЕТЕ КОИТО СЕ ОБЕДИНЯВАТ ПРЕЗ 1913 ОБРАЗУВАЙКИ ТИЧА.ВРЕМЕ Е МОРЯЦИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ НА ШАМПИОНСКАТА СЦЕНА 

Последна промяна от Greenway на 01 яну 2009 14:20, променено общо 1 път.

DA E 4ESTITA , DANO VI DONESE MNOGO RADOST NA VAS I NA NAS , vuob6te NA VSI4KI ARMEICI !!!
AMI AKO TOZI PUT SVIR4O DADE DVE DUZPI NA LEWSKI ?
AMI AKO TOZI PUT SVIR4O DADE DVE DUZPI NA LEWSKI ?
- LordVOODOO
За много години моряци и дай боже Морето шампиони перз 2009 година! Дори и синьото БФС да не ни позволи да станем заслужени шампиони, ние си знаем, че сме по-добри и ще го дакажем в преките двубои!!! А Европа видя кой е силният български клуб, така че не се притеснявайте! Може говедата пак да си купят титлата, но ние имаме нещо безценно - признанието на футболна Европа - нещо, което подуенските Евроидиоти могат само да сънуват!

Честита Нова Година морячета! отборът ви е много симпатичен, но не се надайте много за шампионската титла - в момента ако нямате лоби в БФС, Барселона да сте не можете да станете шампиони на БГ. Просто такива са реалностите - най много място в УЕФА. Освен това ЦСКА може да са стабилни финансово вече и вярвам, че ще торпилираме Левски. Ботев ПД също може да имат нов собственик, който вече е договорил Роналдо и карлос Тевес, а също и Мауриньо за тренер. 

- Ticha
- Контакти:
Честита Нова Година Моряци!!! 

ЧНГ на всички моряци!!!Дори ако тази година не станем шампиони,играта която показваме доставя удоволствие на футболните хора.Откакто дават повече мачове на Морето по TВ хората видяха кой играе истински стойностен футбол.Нашата игра дава естетическа наслада на ценителите.А както казват в една реклама,това е безценно.Всичко останало,включително и шампионската титла могат да се купят с пари.Това което изпитвам на Тича,съм сигурен че не може да се изпита на нито един друг стадион в България.Дори и след загубата във Варна от Черноморец,публиката дълго аплодира нашите футболисти.Защо?Ами тотално надиграхме отбора на Херо и само една измислена дузпа реши мача.Но въпреки неприятното чувство от загубата,не напуснахме Тича с наведени глави.Футболистите се раздадоха максимално,играта вървеше и само малшанса попречи за убедителна победа.Но когато един отбор играе истински мачове,без далавери и задкулисни игрички,могат да се получат резултати като този с Черноморец и Беласица.А това е истинският път.На честната игра ,след която се получава качественото израстване на отборите.Затова на Тича гледаме такъв красив и съдържателен футбол и се представихме достойно в Европа.Благодаря на ТИМ че направиха това възможно,а не се подведоха по самоцелните титли и медали на всяка цена.Весела и щастлива Нова година на всички!А ако успеем да станем шампиони,ще се радваме истински на титлата.Ако не,ще продължаваме да се радваме на красивата игра и ще чакаме следващия шампионат.Но няма да се срамуваме.НИКОГА!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!