В Черно море доволни от съдийството на Антон Генов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

В Черно море доволни от съдийството на Антон Генов

Мнениеот I love Black Sea » 27 сеп 2010 16:02

съдийството на главния рефер Антон Генов и асистентите му Веселин Мишев и Ивайло Милков по време на домакинството срещу Сливен. От "Тича" не спестиха суперлативи за Генов, като са категорични, че с начина си на водене на мача е доказал, че е най-добрият рефер в България в момента.

Според домакините съдията дори правилно не е отсъдил дузпа в тяхна полза през първото полувреме, когато останаха съмнения за такава при овладяването на една висока топка от страна на централния защитник на гостите Мартин Ковачев. Съдията е бил близо до ситуацията и ясно е видял как първо бранителят прави опит да спре топката на гърди, а едва след това тя се плъзва по ръката му.

Фактът, че Антон Генов изкара целия мач без да покаже нито един жълт картон е явен атестат, че футболистите и от двата тима имат респект към него, коментираха още на "Тича".

Прави са ЕВАЛА ако всички свирят така няма да има проблеми ... можеше да даде дузпа но тои просто е видял че не е играл нарочно с рака даже наще са показали че са хора на място и са казали че не е имало дузпа евала 8-) МОЛЯ ЛЕВСКАРИТЕ ДА НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА ИЛИ ПОНЕ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАТ С НАС МОЛЯВИ ПОНЕ ЕДНА ТЕМА ДА ИМА БЕЗ СКАНДАЛИ И УБИДИ И СПОРОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: В Черно море доволни от съдийството на Антон Генов

Мнениеот PFC Litex » 27 сеп 2010 16:08

Да те попитам чисто приятелски, тази игра с ръка ако беше при 0:0 и мача завърши така, сега как ли ще реагирате всички (фенове и ръководство), 100% съм сигурен, че нещата щяха да бъдат в другата крайност?
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2010 16:10

Не съм доволен аз... 2 дузпи имаше за свирене - нито 1 не свири... добре, че мача не свърши 0:0 ама с такова съдийство като последните мачове - нямам думи :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 27 сеп 2010 16:18

Един народ сме , който разбира от всичко.По цял свят съдиите бъркат , но казват че са хора и е нормално, само тук те са поръчкови ! Те не бъркат, на тях им е платено,за да свирят така.Аз оставам без коментар по темата. Мисля че ако има повече спокойствие за съдиите те ще се справят по-добре!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 сеп 2010 16:25

Samoyl, аз съм за пълно спокойствие, но такива неща като това, че сега видиш ли имало дузпа, но съдиите и те са хора и грешат и са доволни от съдийството за мен е лицемерие и ти казах защо.
Изображение

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 27 сеп 2010 16:29

Аз съм напълно съгласен с теб, просто се опитах да кажа и нещо друго. Но да няма как да стане :)

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 27 сеп 2010 16:31

Когато всеки път се греши в наша вреда това е ТЕНДЕНЦИЯ! Виж ти не ни отсъдили дузпа срещу Сливен, голяма работа ...Съдийството като цяло беше коректно...А освен дузпата от миналия понеделник имаме дузина положения, който оспорваме и нередовен 2-ри гол ... формално нарушение...И все пак ако Левски ни бие за 1-ви път така ... голяма работа....Но когато те ни бият сезони на ред по един и същи начин оправданията, че и съдиите бъркат не са актуални!!!!

koi4i

Мнениеот koi4i » 27 сеп 2010 17:45

thehellriser написа:Когато всеки път се греши в наша вреда това е ТЕНДЕНЦИЯ! Виж ти не ни отсъдили дузпа срещу Сливен, голяма работа ...Съдийството като цяло беше коректно...А освен дузпата от миналия понеделник имаме дузина положения, който оспорваме и нередовен 2-ри гол ... формално нарушение...И все пак ако Левски ни бие за 1-ви път така ... голяма работа....Но когато те ни бият сезони на ред по един и същи начин оправданията, че и съдиите бъркат не са актуални!!!!

Левски ви бие сезони наред, защото сте слаби, играете селски футбол на катофена нива. Сега разбра ли защо още 30 години няма да победите ЛЕВСКИ?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 27 сеп 2010 18:18

Стига глупости.Тази статия е написана от някой син журналист.Вижте колко изкуствено звучи.Просто вижте какво каза Генов след мача и ще разберете мнението на ръководството на Черно Море за съдията.Никой никъде не е казал, че е доволен нито пък недоволен.Генов каза че няма значение дали дузпата влияе или не на резултата - тя трябва да се свири дори ако единия отбор води с 20:0.Или обратното- ако единия отбор води с 20:0 и има дузпа за другия тя пак трябва да се свири въпреки че няма да повлияе на резултата.Това са измислици, че дузпа може да не влияе на резултата.Голът си е гол.А статията едва ли не са клекнали на колене Черно Море пред съдията.Несериозно е и само предизвиква нови спорове и закачки.А за самия мач съдията беше улеснен, че всичко се реши твърде рано.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 сеп 2010 18:27

Mussolini написа:Никой никъде не е казал, че е доволен нито пък недоволен.

Грешиш, в интервютата веднага след мача този от Черно море който бе интервюиран сподели, че е доволен от съдийството и запитан от журналиста какво ще каже за положението, той каза, че се случва съдийте да грешат и т.н.

Намери някъде дали са кчени интервютата и го изслушай
Изображение

Върни се в “Черно море”