02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Мнениеот DanielGeorgiev » 26 сеп 2010 23:11

След очакваната победа срещу Сливен, Ни предстои трудно гостуване в Ловеч. Една победа там би ни вкарала отново в борбата за бронз. Затова си мисля, че който може трябва да отиде, да ги подкрепи, а те от своя страна да изорат терена, но да бият с половин на 0...поне :)

Относно състава, трябва да се пусне същия титулярен състав от мача със Сливен, без Дани Георгиев(не че игра слабо, даже напротив, ама е страхлив при гостуванията, същото забелязвам при Дончо Атанасов междудругото, когато играе на Тича ми прави силно впечатление, но при гостуванията и двамата са...). А освен това Литекс има много опасни играчи, затова си мисля че няма да е зле вместо ДГ, да играе Димитър Петков до Дани Димов в дефанзивната част.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: 02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Мнениеот bekono » 26 сеп 2010 23:19

Черно Море е в много добра форма и се вижда желание за игра във футболистите, но Литекс ще вземе този мач. Дали с помощта на съдиите, дали без тях 1:0 за оранжевите. Дано не съм прав и моряците да вземат поне точка, пожелавам им успех. ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

eighteen

Мнениеот eighteen » 26 сеп 2010 23:22

DanielGeorgiev написа:След очакваната победа срещу Сливен, Ни предстои трудно гостуване в Ловеч. Една победа там би ни вкарала отново в борбата за бронз. Затова си мисля, че който може трябва да отиде, да ги подкрепи, а те от своя страна да изорат терена, но да бият с половин на 0...поне :)

Относно състава, трябва да се пусне същия титулярен състав от мача със Сливен, без Дани Георгиев(не че игра слабо, даже напротив, ама е страхлив при гостуванията, същото забелязвам при Дончо Атанасов междудругото, когато играе на Тича ми прави силно впечатление, но при гостуванията и двамата са...). А освен това Литекс има много опасни играчи, затова си мисля че няма да е зле вместо ДГ, да играе Димитър Петков до Дани Димов в дефанзивната част.

Категорична победа за Литекс. Там ще се играе на нормален терен.Там ще се играе футбол. Все неща непознати за Морето.При Гришата няма как да ритат като камили тези от Тича. Може обаче после да искат преиграване,защото ъгловите флагчета на стадиона В Ловеч са оранжеви! ;)

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 26 сеп 2010 23:24

пфф дано бием ама Литекс никога не са били лесни за нас а + това са и домакини и сега Любо Пенев ги нахъсва и незнам ... но нека да покажа че съм моряк и да кажа 0:1 гол на Жорката или Юруков ( дано да ме чуе които трябва ) :roll:

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 26 сеп 2010 23:26

I love Black Sea написа:пфф дано бием ама Литекс никога не са били лесни за нас а + това са и домакини и сега Любо Пенев ги нахъсва и незнам ... но нека да покажа че съм моряк и да кажа 0:1 гол на Жорката или Юруков ( дано да ме чуе които трябва ) :roll:

Или пък 0-2 с гол и на двамата ? :lol: Нагло ли прозвуча :?: :geek:

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 26 сеп 2010 23:28

eighteen написа:
DanielGeorgiev написа:След очакваната победа срещу Сливен, Ни предстои трудно гостуване в Ловеч. Една победа там би ни вкарала отново в борбата за бронз. Затова си мисля, че който може трябва да отиде, да ги подкрепи, а те от своя страна да изорат терена, но да бият с половин на 0...поне :)

Категорична победа за Литекс. Там ще се играе на нормален терен.Там ще се играе футбол. Все неща непознати за Морето.При Гришата няма как да ритат като камили тези от Тича. Може обаче после да искат преиграване,защото ъгловите флагчета на стадиона В Ловеч са оранжеви! ;)

знаеш ли какво просто ще те игнорирам и ще си представя, че не си писал не ми се занимава с фенове на наи-футболния ни отбор които играе футбол с помощ от садиите ... аре лека и дано злобата ти те е нахранила спи спокоионо ще доиде време когато ще се молите да не паднете от БАТЕ.... БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ ПОМНИ МИ ДУМИТЕ

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 26 сеп 2010 23:30

DanielGeorgiev написа:
I love Black Sea написа:пфф дано бием ама Литекс никога не са били лесни за нас а + това са и домакини и сега Любо Пенев ги нахъсва и незнам ... но нека да покажа че съм моряк и да кажа 0:1 гол на Жорката или Юруков ( дано да ме чуе които трябва ) :roll:

Или пък 0-2 с гол и на двамата ? :lol: Нагло ли прозвуча :?: :geek:

еми не и така става ама и 0:1 ни стига пак взимаме 3 точки ;] а ако стане 0:2 ще те черпя бира :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 сеп 2010 23:32

Х 2

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 сеп 2010 23:39

eighteen написа:

Нищо не се знае, а и ние футбол можем да играем, споко :mrgreen: Просто ви пробваме колко добри сте на ръгби и дали ще издържите :twisted:
Иначе шегичката ти за флагчетата не ти се получи ;) Пък и преиграване и смени на комисии са характерни за един друг отбор ;)
За мача в Ловеч- трудно, но според мен можем да вземем едих х или минимална победа с 0:1...

Върни се в “Черно море”