Кой го измисли тоз треньор ?
Аз и като футболист не го познавам .
Чобанин някакъв , опропастява моряците .
Ръководството не вижда ли ?
Време е Велизар да си ходи !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Време е Велизар да си ходи !
Локото ако беше останал Гара при тях и бяха сигурни за Европа .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Да , така е .
Тъпо ръководство и това е !
Химимпорт , ТИМ -всички са палячовци .
Химимпорт , ТИМ -всички са палячовци .

Изобщо не ви е проблема във Велизар. Стига сте го пустосвали, като некви цигани сте. Дори не сте изчакали да свърши мача и го почнахте. Нямате играчи, а те не се купуват от треньора.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Първо тоя отбор като знаеше, че Миро Манолов и Георги Илиев са постоянно контузени, трябваше да вземе класен плеймейкър и поне един истински таран, но не 37-годишния Жардел. Не знам кой е виновен за това, но просто Черно море няма кадрови потенциал за нещо съществено. Здрав отбор са, но нищо особено.
dodo7271 написа:Изобщо не ви е проблема във Велизар. Стига сте го пустосвали, като некви цигани сте. Дори не сте изчакали да свърши мача и го почнахте. Нямате играчи, а те не се купуват от треньора.
Не му обръщайте внимание на автора.Това е анти-черноморец,който си е наложил 10-годишна забрана,да гледа наживо Черно море.

Само Черно море.
Айде пак найзлязоха плъховете из под козирката
И кои да ни стане треньор професоре ?

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Черно Море играят много зле, само нарушения правят и нищо друго. Развалят мача като цяло.
Аз , за какво говоря .