Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме

Мнениеот Icaka1432 » 10 юли 2010 15:24

"Вкараха ни три гола и играха защитно", изцепи се Кокала
Старши треньорът на Славия Емил Велев заяви, че Черно море не са надиграли неговия тим, въпреки класическата загуба с 0-3 от моряците.

„Головете за съперника станаха от наши детински грешки и не бих казал, че варненци са ни надиграли с игра, комбинации или красиви голове. Те ни вкараха много бързо два гола и след това се прибраха в тяхната половина, а и ние не съумяхме да обърнем резултата. Има много неща, които трябва да изчистваме и особено тези фрапантни грешки, които се допускат. Не отива на професионални футболисти, които искат да играят в Славия, да грешат толкова елементарно. До първия кръг няма да е ясно кои ще са титуляри. Ще продължавам да правя промени и опити, докато се избистрят нещата”, завърши Велев.

:) :lol: :) :lol: :o

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме

Мнениеот Sagittarius » 10 юли 2010 15:26

Чакайте,само чакайте да чуете изказванията на клоуните Рензо,Борат,онези двамата разплутите 200 кг. торби от ТИТАН и прочее гении след като се сблъскат със зелено-бялото цунами!БЕЗ ИЛЮЗИИ ТОЗИ СЕЗОН МИЛИ МОИ,НЕ МИ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ,КЪДЕ СЕ ЦЕЛИТЕ И Т.Н.,ТОЗИ СЕЗОН ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ МАЧКА!!!Или лягате доброволно като Славия днес да ви прегазим и после да си бръщолевите,или споделяте съдбата на Рензо от миналия декември,когато не щеше да легне кротко и беше брутално изнасилен с 4:1 :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 юли 2010 15:28

Icaka1432 написа:"Вкараха ни три гола и играха защитно", изцепи се Кокала
Старши треньорът на Славия Емил Велев заяви, че Черно море не са надиграли неговия тим, въпреки класическата загуба с 0-3 от моряците.

Головете за съперника станаха от наши детински грешки и не бих казал, че варненци са ни надиграли с игра, комбинации или красиви голове. Те ни вкараха много бързо два гола и след това се прибраха в тяхната половина, а и ние не съумяхме да обърнем резултата. Има много неща, които трябва да изчистваме и особено тези фрапантни грешки, които се допускат. Не отива на професионални футболисти, които искат да играят в Славия, да грешат толкова елементарно. До първия кръг няма да е ясно кои ще са титуляри. Ще продължавам да правя промени и опити, докато се избистрят нещата”, завърши Велев.

Запомнете добре това изказване, убеден съм, че тази година доста често тези думи ще излизат от устата на Емил Велев.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 юли 2010 15:32

хахахах,разсмях се искренно.Тва е 3:0 не е 3:2 или нещо от сорта.Ми нека ви надиграват така всеки мач морячета.Успех за напред залужавате

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 юли 2010 15:37

Sagittarius написа:Чакайте,само чакайте да чуете изказванията на клоуните Рензо,Борат,онези двамата разплутите 200 кг. торби от ТИТАН и прочее гении след като се сблъскат със зелено-бялото цунами!БЕЗ ИЛЮЗИИ ТОЗИ СЕЗОН МИЛИ МОИ,НЕ МИ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ,КЪДЕ СЕ ЦЕЛИТЕ И Т.Н.,ТОЗИ СЕЗОН ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ МАЧКА!!!Или лягате доброволно като Славия днес да ви прегазим и после да си бръщолевите,или споделяте съдбата на Рензо от миналия декември,когато не щеше да легне кротко и беше брутално изнасилен с 4:1 :mrgreen:

Внимавай, имай напредвид, че от високо се пада най-лесно. ;)
Последна промяна от Гуу на 10 юли 2010 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 10 юли 2010 15:42

hetfield написа:хахахах,разсмях се искренно.Тва е 3:0 не е 3:2 или нещо от сорта.Ми нека ви надиграват така всеки мач морячета.Успех за напред залужавате

мерси брато,да ви се връща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 10 юли 2010 15:44

Духът на Вили Вуцов е жив,тези приказки ги слушахме и миналата година

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 юли 2010 15:49

Кокала срам няма ли? Да ги бият с 3:0 и да се пени, че били равностойни. Резултата показва, че са били спаринг партньор и нищо друго. Докато треньори в БГ продължават да говорят такива откровени лъжи до никъде няма да стигне футбола ни.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юли 2010 16:07

Koкала е пълен идиот и мен лично ме е срам от него и Венци :oops: :oops: :oops: Но моряци , не забравяйте че това все пак е само една контрола , по-полека с очакванията ви , за да не останете разочаровани ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2010 16:28

Гуу написа:
Sagittarius написа:Чакайте,само чакайте да чуете изказванията на клоуните Рензо,Борат,онези двамата разплутите 200 кг. торби от ТИТАН и прочее гении след като се сблъскат със зелено-бялото цунами!БЕЗ ИЛЮЗИИ ТОЗИ СЕЗОН МИЛИ МОИ,НЕ МИ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ,КЪДЕ СЕ ЦЕЛИТЕ И Т.Н.,ТОЗИ СЕЗОН ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ МАЧКА!!!Или лягате доброволно като Славия днес да ви прегазим и после да си бръщолевите,или споделяте съдбата на Рензо от миналия декември,когато не щеше да легне кротко и беше брутално изнасилен с 4:1 :mrgreen:

Внимавай, имай напредвид, че от високо се пада най-лесно. ;)

Те,сега,Ч.море на високо ли са?Такива ги слушахме и преди пролетния мач,пък тя каква стана?Гледам и класирането от миналия сезон и,някак си,все не ми става страшно.Някой,май,си живее в свой си,приказен свят,в който Ч.море са "жестоки",щото са били Славия в контрола.

Върни се в “Черно море”