Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот Mourinio » 27 апр 2010 15:39

Тема, в която да пишем за лятната селекция - какви играчи ни трябва и кои трябва да си тръгнат

Според мен ще напуснат Заков, Кулибали и Карамфил Илчев( не за друго, но просто стига е търкал пейката, добър вратар е и трябва да играе), на Борносузов му изтича договора и е казал, че при добра оферта от чужбина може и да я приеме

А ето едно предложение за нов трансфер:

Нападателят на Монтата Луис Едуардо според мен е един от най-добрите чужденци в А група, перфектно ново попълнение ще е ако го вземем, а и за да не се получи като тая година, трябва има равностойни заместници на ключови играчи като Миро Манолов, Юруков и Жоро Илиев

http://en.wikipedia.org/wiki/Luiz_Eduardo

Дано взе пак задържим и най-добрите си играчи, защото след като не се класираме за евротурнирите има вероятност някои от тях да искат да заиграят в чужбина
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот ticha i vladislav » 27 апр 2010 16:25

Да освобождават Заков, Кулибали,Ели Маркес,Домакинов.Ст.Стоянов да го пращат да се учи за тренъор.Да се търси нападател от по слабите отбори-напрм. Диян Петков от Сливен,от Монтана -Венци Желев ,от Б групите и т.н.Даниел Граматиков да го връщат от Балчик.
Черно море-първият шампион по футбол в България

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 апр 2010 16:26

Не знам за селекцията ви, обаче според мен гледайте да си задържите Тошко Колев и Д. Димов в състава - за мен това са изключително перспективни състезатели, особено Димов, и хич няма да се очудя ако рогатите примерно не тръгнат да въртят някакви далавери по познатия начин за крадене на играчи. В смисъл такъв, аз ако бях на тяхно място, бих се опитал да ви го открадна (пък и нищо чудно да има оферти и от другите големи отбори към него)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2010 16:37

ticha i vladislav написа:Да освобождават Заков, Кулибали,Ели Маркес,Домакинов.Ст.Стоянов да го пращат да се учи за тренъор.Да се търси нападател от по слабите отбори-напрм. Диян Петков от Сливен,от Монтана -Венци Желев ,от Б групите и т.н.Даниел Граматиков да го връщат от Балчик.

Деян Христов и Венци Иванов ли имаш в предвид? :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 апр 2010 16:47

не можем да мислим толкова,има по-големи капацитети на Тича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 27 апр 2010 17:35

Предлагам безплатно Руи Мигел, Николай Манчев и Саидходжа :lol: Ако ги вземете тримата получавате бонус - Сашо Бранеков :lol:
Изображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 апр 2010 17:50

sixtynine написа:Предлагам безплатно Руи Мигел, Николай Манчев и Саидходжа :lol: Ако ги вземете тримата получавате бонус - Сашо Бранеков :lol:

ще ви отслабим ударната МОЩ в атака,какво ще правите в лига Европа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 28 апр 2010 08:14

Задалжително ни трябват нападатели.Халфове и защитници имаме достатъчно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 апр 2010 09:09

aide_morqci написа:Задалжително ни трябват нападатели.Халфове и защитници имаме достатъчно

В момента ни трябват точно халфове,а не нападатели.Нападатели дал бог.Ама няма кой да създава положенията.Само чалкане към Божилов и каквото стане.А това създава илюзията че няма нападатели.При едно трайно задържане на топката и оказване на натиск на противника ще се види че имаме чат пат нападатели.Но с изсипани топки няма как да се получи.Ако ще и Бастен да е отпред,все ще викаме че нямаме нападатели.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 апр 2010 12:16

Veso1913 написа:
aide_morqci написа:Задалжително ни трябват нападатели.Халфове и защитници имаме достатъчно

В момента ни трябват точно халфове,а не нападатели.Нападатели дал бог.Ама няма кой да създава положенията.Само чалкане към Божилов и каквото стане.А това създава илюзията че няма нападатели.При едно трайно задържане на топката и оказване на натиск на противника ще се види че имаме чат пат нападатели.Но с изсипани топки няма как да се получи.Ако ще и Бастен да е отпред,все ще викаме че нямаме нападатели.

Абсолютно си прав, Весо! От както Кривия замина ние практически сме без плеймейкър. Дори и Жоро в последната година, че и доста преди това играе по скоро втори, лек нападател от колкото типичен плеймейкър. В момента колкото и парадоксално да звучи на някои колеги ние имаме доста добре комплектован отбор с добри футболисти. След завръщането на терена на Жоро, Миро и Дани Георгиев практически ще се нуждаем само от две нови попълнения за следващия сезон - плеймейкър и треньор. Малко слабо звено е бековата линия, но то е най - вече от неправилната постройка на терена. В ляво Сашо - Маркес, в дясно Бачев - Адемар (Тошко), но кой е бек само Господ може да каже. И Велизар :lol:. Едно е бека да помага в определени моменти на халфа и обратно, а съвсем друго е да се въртят на постовете си като шуглави. Получава се размиване на отговорността. За нападението просто няма какво повече да мислим - Божилов и Манолов, зад тях Адемар, Жоро, Данчо, по крилата Тошко и Румен. Агати и работата! Сега докато пиша виждам, че няма нужда да се търси и плеймейкър. Просто Жоро трябва да се изтегли в по задни позиции и ... готово. Вече си имаме достатъчно нападатели и Жоро може да заиграе като истински плеймейкър. Ще му помагат и двамата Дани Г. и Дани Д. И какво се оказа в такъв случай? Нови футболисти не ни трябват. Даже по-скоро лятото можем да се освободим от няколко - например Заков, Кулибали и Аврамов.
Такаааа. След всичко, което изписах стана ясно (поне според мен), че имаме нужда само от качествен и доказан треньор (може би и от нов доктор). Ако това стане просто не виждам догодина кой ще ни спре в борбата за шампионската титла! Това, което ви казвам го мисля напълно сериозно и преди да започнете да ме апострофирате първо се замислете и сами ще стигнете да тези заключения!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”