Пускам темичка само заради момчетата от школата. Най-вече Тодор Колев и Даниел Димов. Просто страшно израстване се забелязва и в двамата и вече определено се превръщат в основни фигури за отбора. В началото поне за мен, само Д. Димов се представяше на ниво, обаче от началото на пролетта Т. Колев започна доста да ме впечатлява и ако преди ми се струваше посредствен... сега вече наистина изглежда да показва качества. Много ми се ще да го видя титуляр и срещу Литекс. Вече сякаш не прави груби грешки както преди, владее топката сигурно, дриблира доста умело, сякаш е увеличил скоростта си.. наистина доста ми харесва. Даниел Димов пък направо машина последните мачове. Потенциала в него е повече от огромен. Освен, че е страхотен дефанзивен халф, се оказва, че и много офанзивен потенциал има в него - вкарва с крак, с глава, шутира добре към вратата, организира играта (верно, че май заради обстоятелствата... ама се справя добре с всичко). То е ясно, че Мърльо скоро няма да го забележи, но честно казано се надявам момчето да иде в някой нормален отбор на Запад и там да се развива, защото докато гледах днес и си мислех, че тук не е нормално в България един играч да си развие качествата, защото тук има много борба, ритане, блъскане... но малко футбол. Дани Димов постоянно му се налагаше да отбягва влизания в краката му и да прави разни пируети и не знам какви завъртания с топка и без топка. Надявам се да не получи някоя контузия като гледам как му влизат, затова се надявам да отиде в някоя държава на Запад, където се играе повече футбол отколкото тук. Румен Николов също остави много добри впечатления с играта си - срещу Миньор общо взето той създаваше някакви опасности за перничани, днес отново се видя като влезе как раздвижи играта, има бързина момчето и нестандартен, бори се и създава опасности. Лично аз много се кефя, че младите момчето от школата се налагат в А отбора на Черно море. Дори преди като бяхме по-слаби, нямахме толкова играчи от школата - май беше само Георги Илиев, а другите кой знае откъде ги вземахме. Надявам се занапред още такива таланти да успяваме да развием, най-вече Илиян Капитанов се надявам момчето да развие напълно потенциала си и да почне да прави по 50 гола на сезон за А отбора

Но срещу Миньор се видя, че имаме таланти.... не ми се ще да ги пропиляваме. Примерно, ако може някакъв талант да се наложи вместо Ели Маркес, бих бил щастлив. Адемар, може да запълва дупки и контузии, но с приоритет - Тошко Колев. Харесва ми това, което става... дано и да продължаваме така с талантите