Млади Таланти

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Млади Таланти

Мнениеот ogrizko » 04 апр 2010 22:47

Пускам темичка само заради момчетата от школата. Най-вече Тодор Колев и Даниел Димов. Просто страшно израстване се забелязва и в двамата и вече определено се превръщат в основни фигури за отбора. В началото поне за мен, само Д. Димов се представяше на ниво, обаче от началото на пролетта Т. Колев започна доста да ме впечатлява и ако преди ми се струваше посредствен... сега вече наистина изглежда да показва качества. Много ми се ще да го видя титуляр и срещу Литекс. Вече сякаш не прави груби грешки както преди, владее топката сигурно, дриблира доста умело, сякаш е увеличил скоростта си.. наистина доста ми харесва. Даниел Димов пък направо машина последните мачове. Потенциала в него е повече от огромен. Освен, че е страхотен дефанзивен халф, се оказва, че и много офанзивен потенциал има в него - вкарва с крак, с глава, шутира добре към вратата, организира играта (верно, че май заради обстоятелствата... ама се справя добре с всичко). То е ясно, че Мърльо скоро няма да го забележи, но честно казано се надявам момчето да иде в някой нормален отбор на Запад и там да се развива, защото докато гледах днес и си мислех, че тук не е нормално в България един играч да си развие качествата, защото тук има много борба, ритане, блъскане... но малко футбол. Дани Димов постоянно му се налагаше да отбягва влизания в краката му и да прави разни пируети и не знам какви завъртания с топка и без топка. Надявам се да не получи някоя контузия като гледам как му влизат, затова се надявам да отиде в някоя държава на Запад, където се играе повече футбол отколкото тук. Румен Николов също остави много добри впечатления с играта си - срещу Миньор общо взето той създаваше някакви опасности за перничани, днес отново се видя като влезе как раздвижи играта, има бързина момчето и нестандартен, бори се и създава опасности. Лично аз много се кефя, че младите момчето от школата се налагат в А отбора на Черно море. Дори преди като бяхме по-слаби, нямахме толкова играчи от школата - май беше само Георги Илиев, а другите кой знае откъде ги вземахме. Надявам се занапред още такива таланти да успяваме да развием, най-вече Илиян Капитанов се надявам момчето да развие напълно потенциала си и да почне да прави по 50 гола на сезон за А отбора :mrgreen: Но срещу Миньор се видя, че имаме таланти.... не ми се ще да ги пропиляваме. Примерно, ако може някакъв талант да се наложи вместо Ели Маркес, бих бил щастлив. Адемар, може да запълва дупки и контузии, но с приоритет - Тошко Колев. Харесва ми това, което става... дано и да продължаваме така с талантите :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: МлАдИ ТаЛаНтИ

Мнениеот garfild8 » 04 апр 2010 22:58

Има потенциал в тези момчета,които ги спомена Оги.Да се наложат по-смело в отбора,ще е най-големия ни успех,през сезона.Жорката е ясен,Димов тръгна нагоре,както и Тошко напоследък и Румен Николов.Капитанов и Трифонов,тепърва ще влизат в първия тим.Дотука са 6 човека.Достатъчно е,за начало според мен.Напред моряци.
Само Черно море.

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 04 апр 2010 23:30

Незнам за другите юноши, но тея Димов и Колев са супер посредствени играчи и не виждам защо тренъора ви ги налага,след като се вижда,че нямат качества да играят в Черно Море.Не че ви се меся,но просто това ми е мнението. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 апр 2010 23:51

Bully_Blue написа:Незнам за другите юноши, но тея Димов и Колев са супер посредствени играчи и не виждам защо тренъора ви ги налага,след като се вижда,че нямат качества да играят в Черно Море.Не че ви се меся,но просто това ми е мнението. :)

Струва ми се, че ти е такова мнението.. само да подразниш нашите привърженици, ама никой няма да ти се върже :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 05 апр 2010 00:23

Чувал съм,че школата на ЧМ е една от най-талантливите в България...Познавам и 2-3 момчета от всичките възрастови групи и мога да кажа,че ако се дава повече доверие на юношите,то резултатите няма да закъснеят и всичко за ЧМ ще тръгне нагоре.Успех :)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Млади Таланти

Мнениеот Ticha » 05 апр 2010 01:30

Много се радвам, че Велизар започва да интегрира Румен Николов към първия отбор. Явно някой му е набил малко здрав разум. ;) По-добре късно, отколкото никога. Сега е момента да му се даде шанс...както и на други млади момчета от школата.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 05 апр 2010 05:03

Георги Илиев не е ли юноша на Локо (Пловдив) :?:
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 апр 2010 07:05

bojkyy написа:Георги Илиев не е ли юноша на Локо (Пловдив) :?:

на Манчестър Юнайтед е,по-голяма глупост не бях чувал,простено ти е приятел-може и да не знаеш че е юноша на Черно Море, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 05 апр 2010 08:28

Това е пътя за развитието на нашия футбол. В скоро време като гледам Левски и ЦСКА ще минат на заден план у нас. Особено с тези тяхни безхаберни президенти. Защото се доказа особено в последно време, че на мода станаха общински отбори, които разчитат главно на детско-юношеските си школи. Аз съм фен на Берое и при нас Илиан Илиев налага непрекъснато момчета от школата. И в никакъв случай не е задължително тези играчи да ги взимат в Левски или ЦСКА. Особено за без пари. Има достатъчно начини един играч да го харесат клубове от чужбина. И не на последно място да се спре шуробаджанащината в националния отбор. Така много играчи биха попаднали там, като не е задължително да са играчи на Левси или ЦСКА. Какво ще кажете даже Даниел Димов да заиграе до Стилян Петров. Да не би Чавдар Янков или Станислав Ангелов да са по добри от него. Или прословутия Георги Сърмов, който и за Левски даже не става.
ВДинев

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 05 апр 2010 09:18

Изключително съм щастлив, че Велизар започна да пуска в игра Румен Николов, според мен това момче има голям потенциал! Не може да не ни радва факта, че имаме толкова талантливи младежи! Не случайно и една от целите, които обяви ръководството е развитието на детско-юношеската школа, тук ще вметна, че съм напълно съгласен с мнението на Sagittarius
Философията на ТИМ за футбола е залагане на местните кадри . . .Черно Море ще набляга на собствени кадри все повече,които да са верни на клуба,на марката . . .Просто си имаме наш модел явно и го следваме неотклонно без сътресения и без емоции-просто се следва плана независимо дали има моментен проблясък или моментен спад.Рано или късно стабилността и дългосрочната визия дава резултат.Неслучайно Мастиката ходи в Барселона да им види школата и методите. Мисля,че се гради дългосрочно(поне школата,а това значи бъдеще,приток на играчи със зелени сърца) . . .
След мача със Своге, Велизар точно това каза - ще залагаме на Димов, Колев, Николов . . . все момчета от школата, които носят отбора в сърцето си!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Върни се в “Черно море”