Даже в трудни и тежки дни.....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Даже в трудни и тежки дни.....

Мнениеот зелено-бяло » 02 апр 2010 21:11

Моряци,момента е тежък,спор няма!
Аз като потомствен "моряк",се сещам само за още ...няколко такива момента!
Споменах тук във форума за един мач със Спартак Плевен ( 0:1 Ивайло Йотов -Кемпеса)!
Вчера със Зеления си припомнихме Барона(Тошко Атанасов).Единствения си "нервен" жълт картон(за изритване на топка!!!!!!!!!!!!!!!!!!) той получи в един мач с Локо Сф във Варна за първенството,при резултат 3:5!
На този мач,при този резултат(мача завърши 3:6!) АЗ изпреварих децата които връщаха топките на терена,да бързам да върна топката в игра,а не бях на пистата!Толкова се бях вживял в играта!
Има и други,ама не си струва да ви ги припомням.След края на дузпите в Каварна и аз ритах стената у дома.
Моряци-юнаци
хайде ние да сме тези които ще вдигнат отбора на крака!

Потребителски аватар
RumenShumaher
Контакти:

Re: Даже в трудни и тежки дни.....

Мнениеот RumenShumaher » 02 апр 2010 21:42

Призовавам всички истински фенове на Черно Море на които кръвта им е зелена Неделя да са на стадион Тича и да подкрепят своя отбор. :geek:

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 02 апр 2010 21:50

Разбира се в неделя на Тича, ще имам ангажименти по Великден, но няма начин да не отида на мача просто :)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 апр 2010 21:55

Ей сега е момента да напълним стадиона..неделя хубаво време..

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 02 апр 2010 22:09

Разбира се,че ще бъдем на стадиона.А за тези,които си мислят да дойдат,за да псуват футболистите и треньора,по-добре да си останат у дома.Ние сме публиката на Черно море и трябва да ги подкрепим.И то точно в този момент.Напред моряци!!!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 апр 2010 22:21

Ама разбира се, че няма изобщо какво да умуваме. Всички в неделя сме на Тича!!!
Прав е Зелено-бяло, че си спомнихме и Барона и Тошко Марев и много, много други наши футболисти, които защитаваха екипа на Черно море със сърце и душа. Само можете да съжалявате, че не бяхте на срещата вчера. Там се събрахме хора, които обичат истински Черно море. Е, такива като мен любовта им е с адрес от 35-37 години, други (много по-млади хора) са влюбени в отбора от 2-3 години, но по нищо не отстъпват в пристрастието си към този най-стар български отбор от нас по-възрастните черноморци. Аз съм истински щастлив, че подкрепата на нашия отбор явно никога няма да секне!
Отново призовавам всички истински моряци - всички на Тича в неделя!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 апр 2010 22:46

Levskar_90 написа:Важното е, че сте осъзнали, че сте отбор от средата на таблицата. Просто имахте високи амбиции без покритие.

Теб никой не те пита- това първо!
Второ коемнтара и заяждането си го задръж за себе си!
Трето- твоя отбор също е за средата на таблицата и то си личи от представянето му и от факта, че няма д аиграете в Европа!
Така, че точно от вашия отбор и вашите фенове да чуем, че сме средняк е повече от смешно!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 апр 2010 22:52

MORSKI написа:
Levskar_90 написа:Важното е, че сте осъзнали, че сте отбор от средата на таблицата. Просто имахте високи амбиции без покритие.

Теб никой не те пита- това първо!
Второ коемнтара и заяждането си го задръж за себе си!
Трето- твоя отбор също е за средата на таблицата и то си личи от представянето му и от факта, че няма д аиграете в Европа!
Така, че точно от вашия отбор и вашите фенове да чуем, че сме средняк е повече от смешно!

Морски, махни го тоя заблудения. Той завалията няма дори бегла представа колко много се радват българите за това, че отбора му е толкова жалък.
Никой нормален човек не обича Левски и то не заради отбора, а заради точно такива фенове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 апр 2010 23:05

Първо ще се обърна към абоната на БАТЕ,Люцерн,Ааалст,ОФИ,Олимпия,Слован,Беверен,Антверпен,Жилина,Дебрецен,Тампере...и дори Ибай Китай - разбирам,че те боцка още отзад онова 4:1 което ви нашмулихме декември.Та ние ви унизихме,подиграхме се с вас,както каза Ивелин Попов - бяхме се ос*али,а с вас се избърсахме.Така правим ние,дето сме "от средата на таблицата",а колко сме го осъзнали не знам,но аз друго съм осъзнал-че до края имаме директен мач и в тоя мач съм убеден,че ще последва едно ново "избърсване" с тоалетната хартия на А група и супер много ще съм доволен ако ние спасим България от продължение на абонатната линия по-горе като ви махнем от 4-тото място и илюзиите,че ако отборите от Б група случайно бият Берое БФС няма да им даде лицензи и ще прати вас в УЕФА.Вие в УЕФА няма да играете,ще стоите при нас в средата на таблицата,за да сте ни под ръчичка,наблизо,че като се ос**аме да се избърсваме доволно.

Относно тежките дни - казал съм всичко в темата за мача със Своге ,но ще добавя-вижте интервюто на Наско Борносузов,човека игра на непривичен пост,бори се,а след мача мислел за отказване от футбола.И тях ги боли,да не мислите,че не са искали да спечелят Купата?Ама то лесно да се зачеркне всичко,да се махне с ръка и айдеееее....за да сме с такива амбиции,цели и т.н. осъзнавате ли,че се борихме почти 10 години :?: плюс още 6 преди това в Б група...Всичко това сме изтърпяли,а една загуба с дузпи(малшанс) в Каварна ли срина духа?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 02 апр 2010 23:18

sandokan100 написа:Разбира се,че ще бъдем на стадиона.А за тези,които си мислят да дойдат,за да псуват футболистите и треньора,по-добре да си останат у дома.Ние сме публиката на Черно море и трябва да ги подкрепим.И то точно в този момент.Напред моряци!!!!!

Там е истината.В такива моменти си проличава кой какъв е.Един,два три,пет мача ,ако щете,да бъдат загубени - това е.Не може винаги да се печели,но винаги може да се подкрепя отбора.Не правете като някои други /няма да ги споменавам/.Там,на стадиона - това е истината.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Черно море”