Лечков: Момиров ще си ходи

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 дек 2009 13:24

14 декември 2009 12:30
BGNES
Чуй АУДИО: Чуй
„Димо Момиров ще си ходи.” Това каза в Сливен вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.
„Правили сме компромиси, но много им стана на Черно море” – каза още Лечков и добави, че Изпълкомът на БФС днес е точно за тази смяна.”
Вицепрезидентът не пожела да спомене кой ще бъде избран на мястото на Момиров.
Лечков коментира, че не разбира защо някои отбори уреждат мачове и плащат на съдиите, при положение, че нямат добри терени и стадиони, нито дават пари за детско-юношески школи.

Г-н Лечков, защо мълчахте като години наред се подиграваха с Ч.Море в София с измислени дузпи,голове и червени картони :?: :!: :!:

dodo7271
Контакти:

Re: Лечков?!

Мнениеот dodo7271 » 14 дек 2009 13:31

Ами нормална реакция, от ТИМ пропищяха всички. Тяхното нахалство става безгранично. Вас може и са ви рязали, но така както порязаха Левски - тови си беше очевадно повлияване на резултата. Остави Левски, ами с Монтана. Там пък беше върхът.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

chelseabg
Контакти:

Re: Лечков: Момиров ще си ходи

Мнениеот chelseabg » 14 дек 2009 13:34

Хаха беше ми симпатичен Лечков,но това е безумие?
Няма такава наглост..Левски и ЦСКА през годините винаги ги подпират та дори и сега нищо всичко беше супер..
А сега за 1-2 мача сменят шефа..
Българския футбол никога никога няма да с е оправи.Нещастници
А и разбирам че ония Фурнаджиев май му е поискал оставката?Не защитаваха ли Николай Йорданов двамата..

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 дек 2009 13:37

Мача с Монтана съм го гледал минута по минута, препоръчвам ти го и на теб.
Победа като по учебник с тактика и мъжка игра!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 дек 2009 13:43

Да изрежем тумора "Левски" от българския футбол! Когато усетиш болката....
varna-sport.com 13.12.2009 16:55
Кой е казал, че "Левски" има запазено място в европейските турнири? Да изрежем тази му привилегия. За този тумор става въпрос, а не за клуба "Левски"! Когато усетиш болката разбираш колко мъка си причинявал на другите.
Агентът на Държавна сигурност Георги Марков преди малко скочи в ефира на "Ринг":
Искаме извънреден конгрес на БФС през януари. Не може да ни отменят редовен гол. Искаме дискусия, а не изборен конгрес. Не може във фалирала държава да има 16 клуба. Боби Михайлов е бил вратар №1 на "Левски", бил е вратар №1 на националния отбор, но сега е ръководител на българския футбол. Не съм дискутирал това наше искане с Тодор Батков, защото е в чужбина. И с Гонзо не съм. Само с Баждеков говорих.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 14 дек 2009 13:50

Абсурдистан е решил да оправдае тотално името си-Николай Йорданов-съдия на годината!?!???!?!?!?!?!Може би критерият е"брой изпълнени поръчки"!!?!???!!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 14 дек 2009 13:53

Всичкото днес по повод на съдиите е още един скроен театър от първата до последната мижатурка.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 14 дек 2009 14:14

vlado_g31 написа:tazi tribukvena p......ka da si hodi,da si vzeme sopolankoto i Stavrev sus sebe si,sega da vidim koi na kogo shte go duha ot dvama im.tova e sramota be da izpulnyavash poruchki na opredeleni otbori i nai veche na hora ot Varna.Nali si go znaem Momirov ot kude e kakvo ima da komentirame poveche,to e yasno che izpulni poruchka.PEDAL DOLEN
Stavrev a tebe ako te skivam brat mi shte ti spleskam oshte poveche groznata mucuna

Шефа на съдиите трябва да е от София,задължително.Даже имам предложение-КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪДИЯ да стане шеф на съдиите,мисля,че това е точния човек.
Георги Марков-ТОЙ Е!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 14 дек 2009 14:37

comandosa1 написа:Мома Дима нагълта вода :) мутрите от ТИМ няма да са в европа догодина, колко жалко.

Нито ние,нито вие ще сме в Европа.Сега доволен ли си

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 14 дек 2009 14:48

ами той вече изпълни заповедите на дпс и перуката, напълни си джоба,така че вече може да ходи и на каймановите острови,пари ще има в изобилие

Върни се в “Черно море”