Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава
След мача Брестник-Левски, Гонзо каза, че за да не налага дава пресконференции Димо Момиров, съдията трябва да си свърши добре работата за неговия отбор в мача срещу Черно море, както днес добре им помогнаха при първия гол на Левски, който беше след нарушение, това беше един вид заплаха и предупреждения към шефа на съдиите Димо Момиров
Последна промяна от San-Jose на 09 дек 2009 16:26, променено общо 1 път.
Re: Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава
Така правят в софийските отбори - предупреждават съдиите. А те никога не свирят срещу тях. Така че, предупреждението е за да се оказва натиск върху съдиите. Мисля, че ако беше в Англия, още утре щеще Гонзо да дава обяснения, но в БГ не се случва нищо.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- battlestar31
- Контакти:
Правилно му е казал 

Лелеееее ,като ги бием морето в недела половината форумджий ще се гръмнат от мъка

Какъв пък е Гонзо, че да казва кой как да си върши работата или да влиза на терена и да иска обяснения ??
Съдията да го е питал защо има такива куци коне в отбора, а ?????

Съдията да го е питал защо има такива куци коне в отбора, а ?????

Почват се "атаките".Гонзо е "напълнил" гащите и ако това не е натиск върху съдиите преди мач и то в офиц.изявление в медиите,не знам тогава какво е.Ама както каза някой по-горе,от това му изявление никой няма да се заинтересува.Made in Bg 

За вас моряци ний живеем...
ЕМИЛ написа:Лелеееее ,като ги бием морето в недела половината форумджий ще се гръмнат от мъка![]()
![]()
да не стане обратното колега,то ще се види живот и здраве след 15 часа в неделя кой-кого,айде със здраве

HASTA DE LA VICTORIA
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Ами не на всеки му издържат нервите на протяжния син вой 

Емчо , ако ни биете с игра няма лошо , но ако както вече започна атакатавашето псевдо величие ще ми стане ясно за пореден път защо бг футбола върви надолу и защо сте кръгли 0 малко по назапад от София не виждам що да се гърмя !
Popeye написа:Емчо , ако ни биете с игра няма лошо , но ако както вече започна атакатавашето псевдо величие ще ми стане ясно за пореден път защо бг футбола върви надолу и защо сте кръгли 0 малко по назапад от София не виждам що да се гърмя !
Ние не играем нищо.Няма как да ви бием с игра.Просто ще ви излъжем с 0-2