Ставров го е страх да даде дузпа за Моряците!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Ставров го е страх да даде дузпа за Моряците!

Мнениеот Sole » 30 окт 2009 16:31

Защо Ставров извади нарушението срещу Какалов извън нак.поле, след като нарушението става пред очите му :?: :geek: :twisted:

MORSKI
Контакти:

Re: Ставров го е страх да даде дузпа за Моряците!

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2009 16:34

Е това ли ни е проблема??? Все на дузпи ли трябва да разчитаме??? дайте малко по-сериозно!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 16:37

Дузпите са за отбори като Локо Сф и вечно хленчещите им 20 фена.Къде са те сега да коментират?Тоя престъпник Ставров 100% е купен от смешкото Гигов,за да заколи Черно Море.Факт :lol: .Аз се радвам,че не ни свириха дузпата,в тоя мач залужавахме единствено и само загубата,така,че е станало каквото трябва и каквото е най-добре за нас.При 1:1 щяха да кажат-малшанс дъра-бъра,още големи заблуди...сега поне сме си на земята
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2009 16:45

Велизар Попов каза на пресконференцията след мача, че ще подаде оставка.
Изображение

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 30 окт 2009 16:51

Добре де как стана това при вас....някой може ли да обясни..отборът играеше добре имаше за тренер много добър специалист....в левски и цска ако трета резерва и падне нокът е на първа страница...кво стана при вас...пълна тъмница..поне за мен..

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 30 окт 2009 16:54

То на Гигов хобито му е да реже Черно море :lol: Несериозни приказки ;)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 30 окт 2009 16:56

ebaef написа:Добре де как стана това при вас....някой може ли да обясни..отборът играеше добре имаше за тренер много добър специалист....в левски и цска ако трета резерва и падне нокът е на първа страница...кво стана при вас...пълна тъмница..поне за мен..

Ем така е в България..предлагам да се закрият всички отбори и да остане само "Отбора на народа" да ни радва с евро мачовете си всяка година че тази може да пропуснат.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 30 окт 2009 17:25

Защо не попиташ защо Моряците не могат да бият без дузпа.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2009 17:51

ebaef написа:Добре де как стана това при вас....някой може ли да обясни..отборът играеше добре имаше за тренер много добър специалист....в левски и цска ако трета резерва и падне нокът е на първа страница...кво стана при вас...пълна тъмница..поне за мен..

Има една козирка на стадиона ни дето ако падне по време на мач, хич няма да е лошо :mrgreen: Като няколко човека може да седнат малко встрани от нея, че да не заминат и те :P
Хленчеща му работа... не играехме зле при Никола Спасов, но записахме някакви равенства и всички започнаха да мрънкат. Оттам тръгна всичко, едва ли не очакванията бяха да бием абсолютно всеки мач, понеже видите ли ние все пак сме Черно море..... ще кажеш, че всяка година ставаме шампиони, че всяка година мачкаме по терените в България. Просто публиката много си повярва, това е според мен. Прекалено много напрежение. Когато никой не очакваше да играем толкова добре предните сезони, записвахме добри резултати... сега всички като почнаха да очакват чудеса, започнахме да губим. Футболистите са пренавити и не играят спокойно, това си личи отдалече... ето, днеска срещу Пирин - след 77 мин. ли коя беше като изгониха футболист техен, вместо да търсим постепенна атака, някакви разигравания или да направим нещо смислено... футболистите само ритаха топката напред в стремежа си по-бързо да изравним, за да можем и да бием. Обаче бързата работа срам за майстора. Няма как обаче да се играе спокойно, когато има толкова напрежение :) Но пък от друга страна проблемите обикновено сплотяват.... така че очаквам да дойде момента, в който футболистите ще си кажат всичко честно в очите.... ще се разберат като мъже какви са точно проблемите и сами ще излезнат от кризата. Вероятно Никола Спасов добре щеше да се справи със ситуацията, защото може да се каже, че беше като психолог в отбора :) Все пак успя да промени мисленето на футболистите, да почнат да побеждават и като гости и да се борят за челните позиции.... сега малко се връщаме назад, но вероятно ще се измъкнем от кризата :) И така....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 окт 2009 18:32

Xanko написа:Защо не попиташ защо Моряците не могат да бият без дузпа.

Защо се заяждаш,сега?И ти не можеш да ми кажеш.В Мездра свириха първата дузпа за Черно море този сезон и веднага ревнаха някои индивиди.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”