Какво ще ги правим идиотите под козирката

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Какво ще ги правим идиотите под козирката

Мнениеот morqka93 » 26 окт 2009 18:25

Този мач просто тая шайка тъпанари ме отвратиха.Всички ги знаем кои са,просто това тяхното минава всички граници.Заради тях си тръгнаха Ясен,Спасов и Алекс.За да тръгне отбора,трябва и публиката да се промени никъде не съм виждал таква тъпа публика като нашата.Днес вместо да освиркват Вили можеха да пеят или да си мълчат.С тези обиди и псувни освен да плашат младите футболисти друго не постигат.А през 2то полувреме се появи една групичка която 45мин псуваше Вили,това просто беше дъното.Не разбрах защо в началото всички го аплодираха,а след това почнаха да го псуват като най-големите простаци.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Какво ще ги правим идиотите под козирката

Мнениеот W84me » 26 окт 2009 18:35

Бях под козирката,на мен също ми направи лошо впечатление отношението към Вуцов...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 26 окт 2009 19:20

Човек продал отбора за шепа сребърници пращайки юноши на заколение и регистритрал най-голямата загуба в цялата му история според мен не заслужава топло посрещане!

Странни неща ви впечатляват, мен ме притесни повече настойчиво зададения въпрос към Т Колев, който направи много добър мач и е един от малкото юноши на отбора в първия състав "Аре ще играеш ли бе кавал", ама на едни им пука за Вуцата на други за юношите, който каквото му е на сърце...

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 26 окт 2009 19:25

Аз не защитавам Вуцов,а пък за Тошко доста съм писал.Просто искам нормална публика,вместо сегашната.Надявам се да разбра идеята ми.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2009 19:36

Не съм фен на моряците,просто посещавам мачовете,но след като посрещнаха Вуцов с аплодисменти,а след това го псуваха се учудих.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 окт 2009 20:19

Аве пичове, тоя клоун не спря да ни храни цял мач, вие какво искате?! Чувах всяка негова дума и ми се искаше да прескоча оградата и да му прегриза гърлото.. Старите хора са казали, недей да сереш там, където си ял бял хляб.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 26 окт 2009 20:24

morqka93 написа:Този мач просто тая шайка тъпанари ме отвратиха.Всички ги знаем кои са,просто това тяхното минава всички граници.Заради тях си тръгнаха Ясен,Спасов и Алекс.За да тръгне отбора,трябва и публиката да се промени никъде не съм виждал таква тъпа публика като нашата.Днес вместо да освиркват Вили можеха да пеят или да си мълчат.С тези обиди и псувни освен да плашат младите футболисти друго не постигат.А през 2то полувреме се появи една групичка която 45мин псуваше Вили,това просто беше дъното.Не разбрах защо в началото всички го аплодираха,а след това почнаха да го псуват като най-големите простаци.

Нещо май си се объркал всички под козирката аплодираха виртуоза Алекс а вие го плюехте така че резултатите вече са закономерни.

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 26 окт 2009 20:50

Ходил съм на мачове на моряците и съм попадал между хора, които сякаш бяха отишли не да гледат футбол, а само да плюят. Казвам нарочно "плюят" и правя разлика между това и да оплюваш и това да критикуваш.
Един възрастен фен /жив дядо си беше честно казано :) / през цялото време на спря да бълва помия. Накрая не издържах и му казах да престане щото ми писна да слушам идиотщини. Ако за това ходи на мачове, по-добре да си седи в къщи. Като ходи на мачове - трябва да подкрепя отбора, а не само да "яде л***а".

Когато сте недоволни от треньора, играта или конкретен футболист, критикувайте ги, но недей те да се държите като последните простаци и през две секунди да бълвате псувни.
Така си мисля, че е правилно. Иначе не сте нищо друго освен прости каруцари.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 окт 2009 21:15

morqka93 написа:Този мач просто тая шайка тъпанари ме отвратиха.Всички ги знаем кои са,просто това тяхното минава всички граници.Заради тях си тръгнаха Ясен,Спасов и Алекс.За да тръгне отбора,трябва и публиката да се промени никъде не съм виждал таква тъпа публика като нашата.Днес вместо да освиркват Вили можеха да пеят или да си мълчат.С тези обиди и псувни освен да плашат младите футболисти друго не постигат.А през 2то полувреме се появи една групичка която 45мин псуваше Вили,това просто беше дъното.Не разбрах защо в началото всички го аплодираха,а след това почнаха да го псуват като най-големите простаци.

понеже си моряк и да не се караме-само едно ще ти кажа Локомотив Пд-Черно Море юноши старша 8:1
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 26 окт 2009 21:22

Пак не разбирате,или се правите,че не разбирате.Оставете Вили говоря по принцип ,че има идиоти които идват за да псуват .А за Алекс,не знам аз как мога да го изгоня 1во защото много го харесвах,2ро защото съм никой на Тича.Заради тия комплексари дето псуват,вече доста често ми се случва да виждам НА стадиона деца по на 10-12 дето псуват като дядовци.ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРЯ ,НЕ ЗА ВИЛИ ИЛИ АЛЕКС.

Върни се в “Черно море”