ели маркес резерва
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ели маркес резерва
Велизаре,ако на база грешки заковаваме някой на пейката,то мишо лазаров нямаше да е дори в дубъла,а дори и в Спартак нямаше да е(като наказан).Може би трябва да е някъде в Езерово,Тополи или Суворово(без да се обиждат в тези отбори).Маркес е хиляди пъти по-добра алтернатива от Мишо...не се прави на треньор и му дай шанс да докаже,че това е бил просто един слаб мач,каквито всеки футболист има.На Мишо вече години наред му се дава такъв шанс,а той така и не успя да се възползва.Мишо не става,а Станислав с цялото ми уважение към него,вече не е този футболист който помня до преди 2 години(просто издиша).Маркес е човекът за този пост.Не е сега времето да проявяваш псевдо характер.....
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
-
- Контакти:
Re: ели маркес резерва
filev написа:На Мишо вече години наред му се дава такъв шанс,а той така и не успя да се възползва.Мишо не става,а Станислав с цялото ми уважение към него,вече не е този футболист който помня до преди 2 години(просто издиша
И аз споделям това мнение. Не мисля, че с този мач трябва да се хвърля на кучетата Маркес. Наистина, лош мач за него, но пък на всеки футболист се случва. Определено в началото направи добри мачове!
Както и да е, треньорът си решава в края на краищата.
Толкова конфликти има вече в отбора, че... нищо не трябва да ни изненадва. Може да се е скарал с някого, или да го мързи в тренировките
Но не смятам да го мисля толкова, ще видим другиден какво ще стане
Истината е, че и с Мишо Лазаров станахме трети и имахме супер стабилна защита.... така че не мисля, че това е големия проблем в отбора в момента

Но не смятам да го мисля толкова, ще видим другиден какво ще стане

Истината е, че и с Мишо Лазаров станахме трети и имахме супер стабилна защита.... така че не мисля, че това е големия проблем в отбора в момента

-
- Контакти:
Той тоя треньор нещо взе много насериозно да се взема- първо абс грешен състав- с Бай Миле и Наката, после и смените бяха неадекватни, а ако сега и Мишо играе за сметка на Маркес просто незнам. На всеки се случва да направи слаб мач, а при Мишо не му се случва да направи приличен, така че......
- Ticha
- Контакти:
И аз подкрепям автора на темата. А и без това нямаме алтернатива в момента на този пост. По-добре тоя Велизар сам да напусне, да го запомним с добро.
Велизар смело да заложи на :
Пиргов
Е.Маркес Сашо Танко Адемар
Г.Илиев Д.Димов Борносузов Д.Георгиев
М.Манолов Г.Заков Т.Колев
Пиргов
Е.Маркес Сашо Танко Адемар
Г.Илиев Д.Димов Борносузов Д.Георгиев
М.Манолов Г.Заков Т.Колев
Ако това е опит да върне Баджанака в игра,мисля си че много ще сбърка!!!Публиката не храни добри чувства към този играч,не за друго,а защото е налаган с всички сили и средства.Заради Баджо,не видяхме в игра нито веднъж Станислав Пихоцкис.Може и да не е бил кой знае какво,но все пак е младежки национал.Мисля че трябваше да му се даде поне един шанс.Но...Колето...А сега и Велизар тръгва по неговите стъпки.Умната Велизаре,че ще те качат на рогите още в събота.Не прави глупости!Пускай бразилеца,защото ако излезеш с Мишо и загубим точки,ще бъдеш изяден с парцалите.Мисля си че познаваш вече публиката на Тича.Не се ебавай,защото Кольо имаше ръководството зад гърба си и накрая не издържа и се предаде.А ти?Ти си сам засега.Направи така,че поне публиката да е с теб.Истината-Тошко-Дани Димов,Сашко,без Баджо и ще спиш спокойно.Защото и да загубим с тези играчи в състава,ще имаш дадено време от хората зад треньорската скамейка.
Докато си пиоша аз,гледам Соле налучкал състава.Остава и Велизар да прочете написаното и сме ОК!!!
Само дето не зная дали ще ни остави съдията да играем с 12 човека.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Ели трябва да е титуляр.Велизар да не се прави на интересен,ами да пуска единствения си читав играя за десен бек.А Соле направи добър състав.Никак не е зле този състав.
Само Черно море.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
filev написа: а Станислав с цялото ми уважение към него,вече не е този футболист който помня до преди 2 години(просто издиша).Маркес е човекът за този пост..
Не играят на един пост, освен това в последните няколко мача Станислав показа много добри игри, а когато играят заедно се разбират страхотно!
-
- Контакти:
Даже твърде добър състав от соле, но както Весо каза, не е сигурно че съдията ще ни остави с 12 човека