За и Против Кривия в Черно Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

За и Против Кривия в Черно Море!

Мнениеот venitos » 21 сеп 2009 09:44

Мое лично мнение: Ако зад всички тея рокади и задкулисни игри стои Кривия . . . . едно голямо благодаря за всичко което направи за Черно Море и . . . . Сбогом!!!
Спомнете си от къде тръгна всичко: Трансфер на кривия в Левски . . . . потвърждения и опровержения . . . аз имам договор с Черно Море , но обичам Левски! Кривия недоволен от терена в Бургас . . . започнаха питания дали нарочно не е играл с ПСВ! Кривия в конфликт с Кольо . . . . пак опровержения!! Кривия не иска да играе . . . пак официално изказване - наистина е контузен!!
Добър футбол се играе с настроение и в спокойна обстановка, мислех си, че сме израснали . . . . . и се движим в правилна посока към големите европейски клубове!
Интриги, интриги . . . та чак и треньора сменихме, мача с Миньор . . . надолу към посредствеността! Еее, от къде тръгна всичко . . . . Кривия!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: За и Против Кривия в Черно Море!

Мнениеот Батстанчо » 21 сеп 2009 10:06

Има ли смисъл да се ровим в миналото.Гледайте напред и подкрепяйте отбора и новия треньор.Вчера беше ужасен следобед.Направи ми впечатление и малкото публика.Явно "обичащите победите" са били пред телевизорите.Нека сме единни и да оставим Велизар да работи спокойно!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 сеп 2009 10:47

Добре, че миналия сезон беше той.Сега не го искате вече не ви разбирам !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 сеп 2009 11:47

Батстанчо написа:Има ли смисъл да се ровим в миналото.Гледайте напред и подкрепяйте отбора и новия треньор.Вчера беше ужасен следобед.Направи ми впечатление и малкото публика.Явно "обичащите победите" са били пред телевизорите.Нека сме единни и да оставим Велизар да работи спокойно!

Този сезон направиха по 5 лв билетчето и публиката окапа. :roll:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 сеп 2009 13:42

Публиката я привлича красивата игра.При 3 лева билет имахме по 5-6 000 и в най-умрелите мачове,а срещу Пирин например - 9 000.Миналия сезон.Аз не пропускам мач,но вчера при непрестанните ни неточни пасове,при безогледната и безидейна игра ми идеше да си замина в 30-тата минута,просто отвратителна игра имахме.На никой не му се гледат селски мачове,а вчера Черно Море беше типичен селски отбор през всичките 90 минути,даже едно време в Б група по-добре играехме :!:

ПС:Колкото до Кривия-той винаги ще има място в Черно Море.Прекалено много е дал на отбора,за да стои даже върпоса За или Против Сашо Александров.Няма място като нападател,няма място като крило-постовете където игра вчера и за които просто няма нито физиката,а и годинките му са повече за спринтове по фланга.Знам обаче кой няма място повече в Черно Море - това е Наско Борносузов,Георги Какалов,Здравко Лазаров,Мишо Лазаров,Милен Петков да си гледа само треньорството,Кулибали на поста на Милен или на пейката....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 21 сеп 2009 13:55

я си ни го върнете ;)
Пък се оправяйте ...
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 сеп 2009 13:58

originalni.be написа:я си ни го върнете ;)
Пък се оправяйте ...

Аааа,не даваме играчи на отбори зад нас в класирането :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 сеп 2009 16:24

Аз също като стрелеца не съм съгласен изобщо с тази тема.
Алекс има място при нас както и в всеки един български ( и не само ) отбор. Не видяхте ли, че когато Сашо игра на необичайния си пост ние просто бяхме без халфова линия: от защитата - далечен пас до "нападателите". Нямаше разиграване в центъра, нямаше прецизни пасове и изобщо бяхме пълна трагедия.
Накрая - смятам, че няма човек, който "чува" тази игра да си задава изобщо такъв въпрос.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 21 сеп 2009 18:05

Който е гледал внимателно вчера е видял,че Алекс е като нов човек,много мотивиран,на никой не викаше.Жалко,че се вразуми толкова късно И провали доста мачове вклчително и този с Псв.Доста футболисти са имали конфликт с треньорите си,но не са проваляли отбора си.Милен петков ще се откаже зимата,а Алекс може би ще направи още един сезон жалко ,че никой не се сеща за школата и за добри нови попълнения.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 сеп 2009 18:21

Вчера само,че Кривия трябваше да им крещи,но лентата е у Жоро.Велизар само ръкомаха,Жоро е тих и кротък,Кривия трябваше да ги нахока,макар,че и той не беше на ниво(поради нетипичния пост).Колкото до ПСВ-вчера прегазиха Фейенорд,както прегазиха Аякс,ПСВ е с класи над Черно Море и в Холандия Кривия имаше по 2 отгоре си,изолираха го и ни навряха дълбоко в нашето поле.Като не излезе в реванша ги изненадахме доста,объркахме им схемите и направихме отличен мач,но който и да беше играл-нямахме повече от 5% шанс да ги елиминираме :!:

Върни се в “Черно море”