Национал от Черно Море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Национал от Черно Море?

Мнениеот morqka93 » 07 сеп 2009 20:40

Колко време ще чакаме,докато отново имаме играч в ''А'' националния отбор?Мисля, че имаме поне 3,4 момчета които имат талант и възможности.Най-големи са шансовете за Димов,Колев не може да се наложи и при младежите,Пиргов трудно ще припари до вратата при наличието на синчето,а Сашко трябва да направи трансфер за да го забележат.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Национал от Черно Море?

Мнениеот zlatan » 07 сеп 2009 20:47

честно за национала май само ал.александров става не се обиждай,но и аз не съм запознат с качествата на тези които изброяваш ,а с тези загуби особено от локото тях ги бие всеки който ги хване.този александров защитника имам предвид.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 07 сеп 2009 20:48

Според теб,кой от Черно Море заслужава сега да е в нац.отбор?

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 07 сеп 2009 20:57

Masaba написа:Според теб,кой от Черно Море заслужава сега да е в нац.отбор?

Мастиката!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 07 сеп 2009 20:59

Ако някой ме убеди,че Сашко няма да се справи по-добре от Стоянов и Котев,спокойно може да стане помощник на Мъри.Димов и Гаджев са бъдещите опорни халфове на нац. отбор.Това ще е след 2,3 години,тъй като Мъри няма да извика никой фурболист който не е от 2та му любими отбора.

Потребителски аватар
labrador1
Контакти:

Мнениеот labrador1 » 07 сеп 2009 21:02

Какалов, той си е роден за национал момчето.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 сеп 2009 21:02

morqka93 написа:Колко време ще чакаме,докато отново имаме играч в ''А'' националния отбор?Мисля, че имаме поне 3,4 момчета които имат талант и възможности.Най-големи са шансовете за Димов,Колев не може да се наложи и при младежите,Пиргов трудно ще припари до вратата при наличието на синчето,а Сашко трябва да направи трансфер за да го забележат.

Колега,не знам защо я пускаш тази тема...Отговора е ясен.Всеки от вашите футболисти може да стане "национал",стига да е пациент на "Танев,Сираков и Ко",или на Е.Данчев.За останалото ще се погрижи Мъри.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Дидо1936

Мнениеот Дидо1936 » 07 сеп 2009 21:22

То остана и от Ч. Море двама-трима да викне Мърито и тогава аналог няма да има.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 сеп 2009 21:28

ами за момента единствено Александров-Сашко според мен има място в нац.отбор.Иначе и Данчо Юруков заслужаваше място там,но при наличието на М.Петров на неговия пост няма как Данчо да играе,а сега и тази му контузия.Но иначе откакто дойде при нас много израстна и показва постоянно високо ниво.А за в бъдеще Димов има талант,но е нужно първо Колъо да започне малко повече да го налага,както и Тошко,едва тогава ще можем да говорим за нац.Но който и да е и както и да играе,докато се викат играчи по тоя начин,в националния никога няма да бъде извикан футболист на Черно море
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 07 сеп 2009 21:33

Зa да съм я пуснал тази тема,значи имам няккава идея кой какво може.Никой не може да отрече,че играчите които съм посочил са на челните места на своите постове в първенството.А докато ''провинцялните'' отбори(както ги наричат журналиситите) не почнат да вадят национали и да правят трансфери футболът ни ще потъва.Естествено,че още няколко тима имат добри играчи,не става въпрос само за нашите,просто треньорите трябава да се абстархират от мениджърските игри,и да действат професионално.

Върни се в “Черно море”