7 кръг Ефбет лига /Ботев Вр - Черно море/ 29.08.25 петък 19.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

7 кръг Ефбет лига /Ботев Вр - Черно море/ 29.08.25 петък 19.45ч.

Мнениеот Iceberg » 24 авг 2025 12:48

Тежък мач ни чака с много битка и единоборства по целия терен. Дано не завали някой порой и да наводни терена.. Ще ритат, ще блъскат, ще кюскат, за да могат да я докарат донякъде домакините и да вземат нещо. Между другото, тази година са малко по-добре Враца от предната. Но, много добре знаят, че тръгнат ли да се надиграват ще загубят - по-добри сме и като отбор и като класа. Ще ми е интересно да видя, какви ли промени ще направи треньора ни за този мач, с оглед несъстоятелното ни представяне в отминалото домакинство?! А.. промени трябват, всички виждаме и разбираме това. Дано, който трябва да е видял и проумял, каквото трябва и да се вземат мерки. А иначе съм готов да се обзаложа, че ако не е контузен нещо, Васката отново ще е титуляр. Каквото - такова, успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 7 кръг Ефбет лига /Ботев Вр - Черно море/ 29.08.25 петък 19.45ч.

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2025 13:55

За мен гостуванията в СеверозападнаЛА България са най-противните мачове, нищо, че като цяло си имаме дежурни 3 точки. Селенията, простотията и чобанщината на онези диваци идва в повече на всеки нормален човек. Не е имало мач, в който Ботев Вр и Монтана да не са се ритали като магарета на терен тип кално блато (Тича от 2009-2017) и от трибуните постоянно да кънтят псувни. След мача се събират подчовеци и псуват Илиан, а селските кметове налитат на бой. Едно и също всеки път. За футбол във Враца и дума не може да става, ако не съм съгласен с телешкия мозък Томислав за 99% от нещата - то 1% където каза, че там се играе някакъв друг спорт е напълно прав. Никакъв футбол, дърпане, блъскане, ритане, викане, псуване, лежане и бавене на играта - това ни чака. Бих казал, че трябва да заложим на играчите с добри далечни удари - Златев, Лазаров и Берк, в такава конюнктура това помага. Категорично не ни е нужен Васката и Чандъров, но Селсо Сидни може да свърши работа предвид физиката си да се блъска с тях и той. Това, което не бива да допускаме е тези смешни и измислени футболисти на Враца, чобани от класа да направят следното - да почнат да сипят центрирания в нашето поле дали в края, дали в началото, да почнат да се блъскат в полето ни и да вкарат някой гол/голове. Предния сезон имахме проблеми с този им приойом, те друго нямат де, а този - ние сме много по-зле по бековете и без това, защитниците ни също са по-неориентирани, а и Дани Димов го няма да уплътнява и да скача, и да се рита с тях подобаващо.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 25 авг 2025 11:13

Противен отбор са си Враца. Няма две мнения. Превръщат мачовете в битка, но не за това всъщност са ми противни, а защото абсолютно винаги са красноречив пример за демонстрация на селяндурщината и нелицеприятен манталитет на човеците, наричащи себе си фенове в този град. Просто са си такива. А играта им е подобие на манталитета на феновете. В един мач преди две-три години - един от рендетата им брутално счупи крака на Васката. И това при 5:0 в 88мин. за Черно море ?!?
А... помните ли какви грозни панаири направиха след мача във Враца миналата година ?!! Нямам думи.

Ще превърнат мача здрава битка. Берк трябва да влиза много спешно във форма (направо в биткаджийските обувки на Дани Димов)... Необходим ни е за този мач точно толкова, колкото пък е излишен Чандъров, за когото ако някак подминем многото брак в отиграванията... е видимо, че не се влага достатъчно в играта и единоборствата. Колкото до Васката - аз съм на мнение, че в този мач е задължителен, както и Асен Дончев. Мача на тая нива се взема първо с характер, борба за всяка топка и мотивация... а после с технически умения. Справка - мачовете на Левски и Лудогорец във Враца в последните два кръга. Мъже с характер трябват в този мач!!!
Фелипе - задължителен. Отпред Селсо или Франса. И двамата са мощни и здрави тарани, които ще трябват срещу защитата на Враца.
Трудно ще се вземе този мач, но си трябва победа, ако ще търсим и сме с амбиции и тази година за челно класиране!!!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 авг 2025 14:21

Nobody007 написа:Противен отбор са си Враца. Няма две мнения. Превръщат мачовете в битка, но не за това всъщност са ми противни, а защото абсолютно винаги са красноречив пример за демонстрация на селяндурщината и нелицеприятен манталитет на човеците, наричащи себе си фенове в този град. Просто са си такива. А играта им е подобие на манталитета на феновете. В един мач преди две-три години - един от рендетата им брутално счупи крака на Васката. И това при 5:0 в 88мин. за Черно море ?!?
А... помните ли какви грозни панаири направиха след мача във Враца миналата година ?!! Нямам думи.

Ще превърнат мача здрава битка. Берк трябва да влиза много спешно във форма (направо в биткаджийските обувки на Дани Димов)... Необходим ни е за този мач точно толкова, колкото пък е излишен Чандъров, за когото ако някак подминем многото брак в отиграванията... е видимо, че не се влага достатъчно в играта и единоборствата. Колкото до Васката - аз съм на мнение, че в този мач е задължителен, както и Асен Дончев. Мача на тая нива се взема първо с характер, борба за всяка топка и мотивация... а после с технически умения. Справка - мачовете на Левски и Лудогорец във Враца в последните два кръга. Мъже с характер трябват в този мач!!!
Фелипе - задължителен. Отпред Селсо или Франса. И двамата са мощни и здрави тарани, които ще трябват срещу защитата на Враца.
Трудно ще се вземе този мач, но си трябва победа, ако ще търсим и сме с амбиции и тази година за челно класиране!!!

Ръката му счупиха, не крака. Предстояха ни някакви плейофи тогава и без Васил тогава развяхме белия байрак (той беше във форма тогава).

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 25 авг 2025 14:42

Vladislav написа:
Nobody007 написа:Противен отбор са си Враца. Няма две мнения. Превръщат мачовете в битка, но не за това всъщност са ми противни, а защото абсолютно винаги са красноречив пример за демонстрация на селяндурщината и нелицеприятен манталитет на човеците, наричащи себе си фенове в този град. Просто са си такива. А играта им е подобие на манталитета на феновете. В един мач преди две-три години - един от рендетата им брутално счупи крака на Васката. И това при 5:0 в 88мин. за Черно море ?!?

Ръката му счупиха, не крака. Предстояха ни някакви плейофи тогава и без Васил тогава развяхме белия байрак (той беше във форма тогава).

Да. Приемам корекцията. Беше със счупена ръка наистина след онова брутално влизане на оня дървар и Васката не игра за дълъг период.
Незнам кои ще са избраните. ИИ си знае най-добре кой и защо трябва да бъде титуляр. Това, което искам да видя във Враца е максималното влагане от абсолютно всички, хъс, амбиция, самочувствие, мъжество и воля за победа.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 25 авг 2025 15:48

Ако се абстрахираме от емоционалните описания на врачанските фенове и отчетем как игра "Ботев" в Добрич, би трябвало да сме наясно, че ще ни оставят инициативата и ще чакат на контри. И двата им гола в Добрич станаха след флангови контраатаки отдясно (отляво на защитата). Да видим как ще реагира Илиан. Дано да намери правилния подход, който правилно да бъде изпълнен.

"Ботев" направиха почти равен с "Лудогорец" и равен с "Левски". Ще е тежък мач.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 авг 2025 21:55

Дано не контузят някой само тези овчари и мизерници тип Даниел Генов, Спас Георгиев и останалите селски пръчки. Като ме подсетихте за бат Вас как му счупиха ръката с онзи безсмислен фал на центъра…..Тава как са играли с Добруджа е едно - едно ниво са. Или с Лудогорец и Левски - там съдиите няма да ги оставят никога да чупят ръце и крака, получавали са директни ЧК в 15та секунда с Лудогорец помня и то в поредни години няколко пъти….но при нас е друго. Нас ще ни наритат здравата и това е вън от съмнение, както и, че футбол там е относително понятие. Дано измъкнем мача.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2025 21:24

Абсолютна неадекватност. Има още 10 мин, но определено това да се гледа е терор.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2025 21:27

За втори път при лоша игра....се пуска това ОГРОМНО НИЩО Сидни и заиграваме още по-лошо! Не знам още колко пъти и какво трябва да се случи, за да не го правим.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 29 авг 2025 21:43

Слабо. Много каръшки гол. Мачът си беше равен отвсякъде. Трябва да гледаме реалистично, играхме с отбор от нашата черга. Няма смисъл да хвърчим в облаците и да говорим за шампионски отбор, а след няколко мача брутално да нареждаме футболистите. Шампионатът е маратон, имаме достатъчно време да поправим нещата.

Върни се в “Черно море”