30+3 кръг Ефбет лига /Левски - Черно море/ 10.05.25 събота 20.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

30+3 кръг Ефбет лига /Левски - Черно море/ 10.05.25 събота 20.00ч.

Мнениеот Iceberg » 05 май 2025 10:21

Отново срещу Левски, отново на Герена. Да видим този път, как ще се развият нещата. Предния мач там ни донесе много радост с великолепен обрат и победа. Надявам се и този път да покажем добра игра и намерим отново пътя към вратата им. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nobody007
Контакти:

Re: 30+3 кръг Ефбет лига /Левски - Черно море/ 10.05.25 събота 20.00ч.

Мнениеот Nobody007 » 05 май 2025 11:11

Не се вълнувам особено честно казано. С този бюджет, това което до тук постигнахме е повече от очакванията ми. Без инвестиции от ръководството - толкова.
Мача е троен обаче. Не за друго, а защото си имат начело един физкултурник, който проспа смените на ИИ в 68мин., с която смени тотално схемата и просто си ги думнахме два пъти бързичко докато се опомнят какво се случва и взехме миналия мач.
Караме я на мускули целия пролетен полусезон. Така ще доиграем сезона.
Сега ще се започне с едни заглавия в медиите "Готвят ад за Илиан на Герена!", и още дузина подобни призиви и закани за отмъщение...
Все едно и също всеки път.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 05 май 2025 16:58

Берк ако се не лъжа, пропуска срещата заради 5-и жълт картон. Но ИИ все ще ги нареди някак - за да се поздравим с нова победа насред София!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 05 май 2025 17:18

Delija написа:Берк ако се не лъжа, пропуска срещата заради 5-и жълт картон. Но ИИ все ще ги нареди някак - за да се поздравим с нова победа насред София!

Берк получи четвърти. Ще играе.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 май 2025 15:19

Падаме..Сезона за нас свърши с 1-1 с Арда..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 май 2025 18:16

Като, че ли ние свалихме гарда след първото полувреме със Спартак....не знам защо, но от тогава не играем нищо. Може би всички са обезверени заради некадърността в атака, към която прибавихме и некадърност в защита. Като цяло аз не виждам какво ще правим в ЕКТ, посредствени сме. Все пак този мач може да докара рев и сополи на гомното Ромислав, така, че - нека ги бием хаха
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

qwerty29
Контакти:

Мнениеот qwerty29 » 07 май 2025 10:12

Дано да бием, но не ми се вярва. Говедата са вече без напрежение, точката в Разград със сигурност им е дала криле ще се хвърлят от първата минута и ние трябва да играем на 100% за да вземем мача. По-скоро обаче си мисля че ще е Х примерно 0-0

Очаквам и Лудогорец да бие Арда, не вярвам да се лудогорец да се отписнат в кръговете преди финала. Сигрурно ще пускат българи Неделев Русев Чочев но и те са класа и ще си бият спокойно според мен.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 май 2025 18:35

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20 футболисти за гостуването на Левски от 23-ия кръг на efbet Лига. От нея заради контузия отпадна Брено Тейшейра, а след наказание се завръща Влатко Дробаров.

„Моряците“ ще проведат последната си тренировка преди двубоя със „сините“ в София.

Срещата между Левски и Черно море е в събота, 10 май от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата. Срещата ще се излъчва по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно.

Групата на Черно море: Пламен Илиев, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мазир Сула, Берк Бейхан, Димитър Тонев, Мартин Милушев, Начо Паис, Тиерно Бари, Асен Дончев, Николай Златев, Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Дерек Осей.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 10 май 2025 22:01

Този мач загубихме заради Професора. Тонев контузен на последната тренировка. Какво има да тренира за този мач. Влиза по някое време второто полувреме, вкарва един, два ако трябва три гола. Преди мач с Левски, Тонев трябва да тренира само във фитнеса.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 10 май 2025 23:56

Тотална липса на качество и класа, подплатена с липса и на самочувствие. Брашненият чувал на Топ 4 сме. Мен ме е срам от това което видях първите 60 минути днес.
След смените нещата се попромениха. Видя се за сетен път, че със Златев, В.П и това дърво отпред не можем два точни паса да разменим. Дончев стана съвсем друг, когато Уеслен влезе отпред.
Берк отново най-добър. Но с В. П до него, нищо смислено не правим. Васко наистина даде много на отбора последните 6-7 години, но е време вече да се задоволи с по-периферна роля.
Трагично съдийство! Имах чувството, че плешивият цървул от Дспорт свири мача. В никакъв случай, не е причина за загубата обаче. Просто си е фен на говеждия отбор и си ги подпираше както намери за добре. Очеизвадно докато ни поведат и тъничко след това.
А този мач по нищо не бе по-различен от онзи миналия месец. Тогава пак си играехме трагично 70 минути и късметът ни покри. Днес само един мижав удар на Уеслен за цял мач. Тотално неможене срещу тези комици.
Съжалявам, че съм толкова негативен. Ясно е, че момчетата толкова си могат, те най- много искат да печелят. Особено нашите юноши. Но реалността крещи, че ако искаме да сме конкурентни догодина, се нуждаем от поне 8 нови попълнения, 5 от които твърди титуляри.
С три победи до края и сме в Европа. Но за къв ни е Европа тази година? Ние срещу тези нещастници нямаме голова ситуация, кви ще ги деним срещу литовци и черногорци…
Както и да е. Винаги си е кеф да сме с медали, така че дано успеем. Късмет!

Върни се в “Черно море”