30 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 18.04.25 петък 16.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
30 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 18.04.25 петък 16.30ч.
Надявам се да продължим възхода в играта и да си вземем мача у дома. Стабилна защита, активни и агресивни /според правилата/ в средата и малко по раздвижени и концентрирани напред. Време е нападател да вкара.. Вярвам в успеха, ще ни е нужен и за самочувствие преди реванша за купата! Само Черно море.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 30 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 18.04.25 петък 16.30ч.
Iceberg написа:Надявам се да продължим възхода в играта и да си вземем мача у дома. Стабилна защита, активни и агресивни /според правилата/ в средата и малко по раздвижени и концентрирани напред. Време е нападател да вкара.. Вярвам в успеха, ще ни е нужен и за самочувствие преди реванша за купата! Само Черно море.
Ами то нападатели почти не останаха. :mrgreen: И аз пожелавам една хубава победа с чиста мрежа и да сме готови за припоците.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Iceberg написа:Надявам се да продължим възхода в играта и да си вземем мача у дома. Стабилна защита, активни и агресивни /според правилата/ в средата и малко по раздвижени и концентрирани напред. Време е нападател да вкара.. Вярвам в успеха, ще ни е нужен и за самочувствие преди реванша за купата! Само Черно море.
Ами то нападатели почти не останаха. :mrgreen: И аз пожелавам една хубава победа с чиста мрежа и да сме готови за припоците.
Е, ами дали Исата, дали Брено или Уеслен или пък новичкия, ай вече някой тъй наречен нападател да вкара! Аз няма да имам нищо против Златев или Тонев отново да опънат мрежата, даже и Бари да е. Ама нека тези, от които се очаква да вкарват, да вземат да го правят това.. Важното е да побеждаваме. Но е и важно нападателите ни да започнат да бележат по-честичко! :roll: ;) ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Iceberg написа:Veso1913 написа:Iceberg написа:Надявам се да продължим възхода в играта и да си вземем мача у дома. Стабилна защита, активни и агресивни /според правилата/ в средата и малко по раздвижени и концентрирани напред. Време е нападател да вкара.. Вярвам в успеха, ще ни е нужен и за самочувствие преди реванша за купата! Само Черно море.
Е, ами дали Исата, дали Брено или Уеслен или пък новичкия, ай вече някой тъй наречен нападател да вкара! Аз няма да имам нищо против Златев или Тонев отново да опънат мрежата, даже и Бари да е. Ама нека тези, от които се очаква да вкарват, да вземат да го правят това.. Важното е да побеждаваме. Но е и важно нападателите ни да започнат да бележат по-честичко! :roll: ;) ;)
Брено и Иса са контузени.Новият все още не е готов,което е видно от самолет.Остава един Уеслен,когото много харесвам заради постоянната му борбеност,но това момче е орисано да не вкарва,гола му бяга.Затова остава отново досегашното-отбора да вкарва ,без значение кой ще е точно голмайстора.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Така се стекоха обстоятелствата че този мач не е "на всяка цена". Разбира се че трябва да се изиграе сериозно и ако може да се спечели, но леко травмирани и висящи с картони според мен трябва да починат. Другата седмица е мача, в който трябва да хвърлим всичко, който излезе от този полуфинал- той ще вземе купата. Не сме фаворит, но не се знае, а и според резултата сме длъжни до опитаме. Донякъде съм се примирил че нападателите ни няма да вкарат гол до края на първенството. Хубавото е че Дончев, Митко Тонев, Мазир и Ники Златев се стараят, раздвижени са и все отнякъде влиза. Парадоксално или не, мисля че само в Кърджали тази година не сме вкарали гол. При всичките ни неволи в атака това си е постижение. Време е и Васко или някой от централните ни защитници да вкара.
Veso1913 написа:Iceberg написа:Veso1913 написа:Iceberg написа:Надявам се да продължим възхода в играта и да си вземем мача у дома. Стабилна защита, активни и агресивни /според правилата/ в средата и малко по раздвижени и концентрирани напред. Време е нападател да вкара.. Вярвам в успеха, ще ни е нужен и за самочувствие преди реванша за купата! Само Черно море.
Брено и Иса са контузени.Новият все още не е готов,което е видно от самолет.Остава един Уеслен,когото много харесвам заради постоянната му борбеност,но това момче е орисано да не вкарва,гола му бяга.Затова остава отново досегашното-отбора да вкарва ,без значение кой ще е точно голмайстора.
Тъй както не е готов - записа 2 асистенции за двата гола на Тонев в Неделя. Не мисля, че е случайност ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Delija написа:Veso1913 написа:Iceberg написа:Veso1913 написа:Iceberg написа:Надявам се да продължим възхода в играта и да си вземем мача у дома. Стабилна защита, активни и агресивни /според правилата/ в средата и малко по раздвижени и концентрирани напред. Време е нападател да вкара.. Вярвам в успеха, ще ни е нужен и за самочувствие преди реванша за купата! Само Черно море.
Тъй както не е готов - записа 2 асистенции за двата гола на Тонев в Неделя. Не мисля, че е случайност ...
Ако не се лъжа Бари остави Мислович замислен и подаде на Митко за втория гол. Новия, продължавам да мисля, че чак такова завъртане не може да направи.
След първите мачове на Осей останах сащисан колко неадекватни са отиграванията му. Тази петичка срещу Левски обаче ме накара да се позамисля. Асистенцията на Бари също беше класа.
Верно, Бари е подал за втория гол - некой коментатор ме е подвел:
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Влязохме в четворката, с което сме изпълнили целта минимум. Кръг преди края се наредихме в четворката до отбори с големи бюджети от нашия, на база на което аз лично мога само и единствено да поздравя момчетата за мъжеството. По-голямата цел е обаче участие в евротурнирите, което прави всички мачове от тук до края на всяка цена.
Най-лошото стечение на обстоятелствата ще бъде да не спечелим купата и да останем четвърти в крайното класиране. Тогава ще таим надежди хегемона да вземе купата и така да играем бараж на "Тича" с 5-я в класирането.
Трябва да сборим за третото място или да спечелим купата. Нямаме избор!
Всеки мач до края на плейофите трябва да се играе като финал. Още повече, че Арда са с по-добри показатели и при равни точки те ще са преди нас в крайното класиране.
Трябват победи, трябва мъжка игра, каквато на "Георги Аспарухов" показахме в неделя.
От нас - пълна подкрепа на стадиона в петък!
Най-лошото стечение на обстоятелствата ще бъде да не спечелим купата и да останем четвърти в крайното класиране. Тогава ще таим надежди хегемона да вземе купата и така да играем бараж на "Тича" с 5-я в класирането.
Трябва да сборим за третото място или да спечелим купата. Нямаме избор!
Всеки мач до края на плейофите трябва да се играе като финал. Още повече, че Арда са с по-добри показатели и при равни точки те ще са преди нас в крайното класиране.
Трябват победи, трябва мъжка игра, каквато на "Георги Аспарухов" показахме в неделя.
От нас - пълна подкрепа на стадиона в петък!