Купа Бг Полуфинал · Кръг 1 от 2 /Черно море - ЦСКА/ 09.04.25 сряда 19.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Купа Бг Полуфинал · Кръг 1 от 2 /Черно море - ЦСКА/ 09.04.25 сряда 19.00ч.
Големи мъки в последно време! Не са добре нещата, това е ясно, но сега е момента да се види кой е мъж и кой се раздава на макс за отбора. Дано отново не вали такъв порой и градушка, както днес и терена да е на ниво. Мачовете за купата са по-различни и се надявам на по-добра игра и положителен резултат. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Купа Бг Полуфинал · Кръг 1 от 2 /Черно море - ЦСКА/ 09.04.25 сряда 19.00ч.
Този рубикон, който ни предстои могат да го решат: Сула, Дончев, Златев, Тонев или Васко! Не подценявам и включванията на защитниците ни!
Само Черно море !!!!!
Само Черно море !!!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Тук шансовете са нулеви.Онея ще спасяват сезона и ще са по мотивирани от нас.Мисля че ще ни отстранят..Независимо как..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Никакъв шанс да бием. Ама и да бием с нов гол на Асен Дончев от тъча - няма да отстраним ЦСКА в 2 мача!
Нито вярвам, че ще отстраним ЦСКА, нито че ще запазим 3 място. Даже за 4 място не съм много сигурен още...
Ама важното е да има себераздаване и каквото стане ...и да внимават да не падат с по 3-4 на 0, че идва малко множко ;)
Нито вярвам, че ще отстраним ЦСКА, нито че ще запазим 3 място. Даже за 4 място не съм много сигурен още...
Ама важното е да има себераздаване и каквото стане ...и да внимават да не падат с по 3-4 на 0, че идва малко множко ;)

Тия ги отнасяме с хеттрик на дефанзивния вал
- Ron Jeremy
- Контакти:
Те пък една сила , в Иса ми е надеждата , колкото и да му е трудно , а пък и със Сула играем друг футбол , ако може и Берк вместо Димов мисля ,че имаме шансове поне за единица в първия двубой !
ex Popeye
Дадоха полуфинала Черно море – ЦСКА на съдия, заплют в лицето от страховит бос на „Тича“
https://7dnisport.bg/archives/282743?fb ... mLs9g9QDkg
Най-одумваният български съдия Георги Кабаков беше назначен от Съдийската комисия да ръководи първата полуфинална среща в турнира за Купата на България между Черно море (Варна) и ЦСКА. Мачът е на 9-и април (сряда) от 19.00 часа.
Кабаков винаги има едно на ум на „Тича“, от няколко години, откакто през 2012-та местният футболен дерибей Ерджан Шабан го заплю в лицето. Тогава ТИМ-аджийският бос бе глобен 4000 лева след домакинската загуба от Лудогорец д 0:3.
Този сезон пък нещо подобно се случи с Кабаков след мача Лудогорец – Левски лятото. Тогава сините извадиха на видео над 10 скандални ситуации, при които пловдивчанинът удари яко рамо на домакините.
Интересното е, че когато не му се налага да крепи тима от Разград, Кабаков общо-взето добре се справя със задълженията си.
Турнир за Купата на България, полуфинали – първи срещи, съдийски назначения:
9 април 2025 г., сряда, 19:00 ч.
ПФК Черно море – ПФК ЦСКА
ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Мартин Емилов Венев
4-ТИ: Кристиян Николов Колев ВАР: Владимир Вълков Вълков АВАР: Валентин Станчев Железов
СН: Камен Михайлов Алексиев
10 април 2025 г., четвъртък, 19:00 ч.
ПФК Ботев Враца – ПФК Лудогорец (Разград)
ГС: Драгомир Димитров Драганов АС1: Христо Пламенов Хаджийски АС2: Светослав Станимиров Стойчев
4-ТИ: Мартин Живков Великов ВАР: Васимир Маруан Ел-Хатиб АВАР: Димитър Димитров Димитров
СН: Никола Петров Джугански
https://7dnisport.bg/archives/282743?fb ... mLs9g9QDkg
Най-одумваният български съдия Георги Кабаков беше назначен от Съдийската комисия да ръководи първата полуфинална среща в турнира за Купата на България между Черно море (Варна) и ЦСКА. Мачът е на 9-и април (сряда) от 19.00 часа.
Кабаков винаги има едно на ум на „Тича“, от няколко години, откакто през 2012-та местният футболен дерибей Ерджан Шабан го заплю в лицето. Тогава ТИМ-аджийският бос бе глобен 4000 лева след домакинската загуба от Лудогорец д 0:3.
Този сезон пък нещо подобно се случи с Кабаков след мача Лудогорец – Левски лятото. Тогава сините извадиха на видео над 10 скандални ситуации, при които пловдивчанинът удари яко рамо на домакините.
Интересното е, че когато не му се налага да крепи тима от Разград, Кабаков общо-взето добре се справя със задълженията си.
Турнир за Купата на България, полуфинали – първи срещи, съдийски назначения:
9 април 2025 г., сряда, 19:00 ч.
ПФК Черно море – ПФК ЦСКА
ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Мартин Емилов Венев
4-ТИ: Кристиян Николов Колев ВАР: Владимир Вълков Вълков АВАР: Валентин Станчев Железов
СН: Камен Михайлов Алексиев
10 април 2025 г., четвъртък, 19:00 ч.
ПФК Ботев Враца – ПФК Лудогорец (Разград)
ГС: Драгомир Димитров Драганов АС1: Христо Пламенов Хаджийски АС2: Светослав Станимиров Стойчев
4-ТИ: Мартин Живков Великов ВАР: Васимир Маруан Ел-Хатиб АВАР: Димитър Димитров Димитров
СН: Никола Петров Джугански
Легенда на Черно море: Има реални шансове да елиминираме ЦСКА
преди 21 секунди
https://vsport.bg/legenda-na-cherno-mor ... ZBD4S6tn6A
Черно море има реални шансове да елиминира ЦСКА и да играе финал за Купата на България. Мнението е на легендарния полузащитник на „моряците“ Георги Кондов.
Вицешампионът приема армейците в първи полуфинален мач от турнирната надпревара в сряда от 19:00 часа на „Тича“, а реваншът е по същото време на 22 април на Националния стадион „Васил Левски“ в София.
„Казват, че ЦСКА е във възход, но аз виждам и доста слабости при тях, от които нашите могат да се възползват. Неслучайно „червените“ взеха мача си срещу Септември с гол в последните секунди. След това се мъчиха с Локо София, а във Враца се спасиха от загуба накрая“, заяви Кондов.
„Черно море се научи да играе за резултат и под напрежение, и ако бъде на нивото си в сряда и не допусне непредизвикани грешки, вероятността да стигне до удобен турнирен резултат за реванша, е голяма. Под удобен разбирам победа с всякакъв резултат за нашите“, добави Георги Кондов.
преди 21 секунди
https://vsport.bg/legenda-na-cherno-mor ... ZBD4S6tn6A
Черно море има реални шансове да елиминира ЦСКА и да играе финал за Купата на България. Мнението е на легендарния полузащитник на „моряците“ Георги Кондов.
Вицешампионът приема армейците в първи полуфинален мач от турнирната надпревара в сряда от 19:00 часа на „Тича“, а реваншът е по същото време на 22 април на Националния стадион „Васил Левски“ в София.
„Казват, че ЦСКА е във възход, но аз виждам и доста слабости при тях, от които нашите могат да се възползват. Неслучайно „червените“ взеха мача си срещу Септември с гол в последните секунди. След това се мъчиха с Локо София, а във Враца се спасиха от загуба накрая“, заяви Кондов.
„Черно море се научи да играе за резултат и под напрежение, и ако бъде на нивото си в сряда и не допусне непредизвикани грешки, вероятността да стигне до удобен турнирен резултат за реванша, е голяма. Под удобен разбирам победа с всякакъв резултат за нашите“, добави Георги Кондов.
Пътят за ЕКТ през ЛК за ония без тирето е вече мираж. Вратата е отворена за чорбето все още единствено през купата с финал, на който ще бъдат домакини, което е една чудесна перспектива за тях.
Томаш, Кичука и бащата вече ясно са осъзнали, че след едно ново фиаско са пътници. Без съмнение, ония ще бъдат на предела на мотивацията си.
Много критичен сблъсък се очертава на Тича утре.
В мача с Ботев (през второто полувреме) имаше позитивна промяна. Аз лично съм оптимист. Ония надали вече помнят кога за последно са ни били, въпреки пачките, които наринаха за разни псевдо-звезди.
Хубаво е, че мача е в удобен час и подкрепата от трибуните ще бъде мощна!
Трудно ще бъде, но нима с Левски бе по-лесно ?!!
Успех, моряци !!!
Томаш, Кичука и бащата вече ясно са осъзнали, че след едно ново фиаско са пътници. Без съмнение, ония ще бъдат на предела на мотивацията си.
Много критичен сблъсък се очертава на Тича утре.
В мача с Ботев (през второто полувреме) имаше позитивна промяна. Аз лично съм оптимист. Ония надали вече помнят кога за последно са ни били, въпреки пачките, които наринаха за разни псевдо-звезди.
Хубаво е, че мача е в удобен час и подкрепата от трибуните ще бъде мощна!
Трудно ще бъде, но нима с Левски бе по-лесно ?!!
Успех, моряци !!!
Последна промяна от Nobody007 на 08 апр 2025 09:15, променено общо 1 път.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Непредвидим мач , а и сблъсък като цяло. Шансовете са 50 на 50. Като дори в първия мач сте фаворит. Не очаквам хубав футбол. И двата отбора са в лоша игрова форма. Повече битка ще е
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]