25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.
Изтървахме победата в дербито на Варна въпреки, че смазахме противника по всички показатели, нооо.. ние сме си виновни. Трябваше да затворим мача с втори гол, но не само, че не успяхме, ами и допуснахме лек, случаен изравнителен гол! Край, този мач приключи и няма връщане назад. Време е да помислим за следващия. Чака ни тежък сблъсък на националния стадион с припознатия отбор. Не играят кой знае какво, но пък печелят точки в последните мачове. Сигурен съм, че треньорите познават играта на съперника барабар с номерата на Томаш и ще приложат подходящата тактика за неутрализация. Надявам се да вземем поне точка от този мач. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.
Ще кажа нещо интересно - който спечели този мач за първенството има голяма вероятност да загуби дуела за Купата на 1/2 финалите. Обикновено така се стичат нещата. Смятам, че и те, и ние ще се опитаме да скрием туй-онуй, поне като тактика за 1/2 финалите и тактика за този мач няма да има нищо общо. Ще е нещо като разузнаване с бой. При нас Сула ще липсва много, докато Иса хич. Новия нападател трябва да играе вече. Нещо ми се вижда едно реми така, като и двата отбора да направят посредствен мач и оставим нещата за 1/2 финала. Пак казвам - обикновено, при такива ситуации, който се хвърли в такъв мач да прави най-доброто, да гази и прочее после губи Купата. Ще ви върна 2015 г. пролетта, когато 10 дена преди финала за Купата имаше мач Черно Море - Левски във Варна и бачо Кольо излезе с абсолютен АРДАУШ - десния бек ляв, левия - десен, плеймейкъра - крило, на другото крило имаше 2 бека.....Левски се хвърлиха като издивели на Тича, най-доброто дадаха, за да ни прегазят с 0:2, но някак си беше ясно и на малките деца, че за Купата ще следва съвсем друго нещо и съвсем друг начин на подредбата на отбора и знаем какво става в Бургас. Така, че с едно на ум за този мач, важна битка преди решаващата битка, както и да се тълкува.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не мисля, че може да има връзка между мача за първенство и мачовете за купата! Ние да излезем надъхани, сериозни, вярващи в себе си и да не загубим в София, а пък ако може и да вземем мача, ще е чудесно. Добро представяне в този двубой ще ни даде самочувствие и увереност за следващите битки с тях, а и респект към противника! Важно е да запазим мястото си в класирането и да не допуснем тяхното изкачване нагоре. А после.. после ще мислим за двата мача за купата. При нас ще липсва Сула, а и Иса донякъде, а при тях пък Вион и Делова?! Каквото и да си говорим, мача за първенство също е много важен въпреки, че пък ако продължим за купата имаме шанс да я спечелим. Но, всичко по реда си! Да му мислят треньорите! От мен успех!
Ако няма титанична глупост на Дюлгера сме нулеви. С Нулите това е тавана.
Vladislav написа:Ако няма титанична глупост на Дюлгера сме нулеви. С Нулите това е тавана.
Той обича през мач - два да ги прави тези титанични глупости, така че.. може и да имаме късмет. А иначе си прав - нямаме кой да вкара напред, за съжаление. Ще видим какво ще стане..
ShooterMan написа:Ще кажа нещо интересно - който спечели този мач за първенството има голяма вероятност да загуби дуела за Купата на 1/2 финалите. Обикновено така се стичат нещата. Смятам, че и те, и ние ще се опитаме да скрием туй-онуй, поне като тактика за 1/2 финалите и тактика за този мач няма да има нищо общо. Ще е нещо като разузнаване с бой. При нас Сула ще липсва много, докато Иса хич. Новия нападател трябва да играе вече. Нещо ми се вижда едно реми така, като и двата отбора да направят посредствен мач и оставим нещата за 1/2 финала. Пак казвам - обикновено, при такива ситуации, който се хвърли в такъв мач да прави най-доброто, да гази и прочее после губи Купата. Ще ви върна 2015 г. пролетта, когато 10 дена преди финала за Купата имаше мач Черно Море - Левски във Варна и бачо Кольо излезе с абсолютен АРДАУШ - десния бек ляв, левия - десен, плеймейкъра - крило, на другото крило имаше 2 бека.....Левски се хвърлиха като издивели на Тича, най-доброто дадаха, за да ни прегазят с 0:2, но някак си беше ясно и на малките деца, че за Купата ще следва съвсем друго нещо и съвсем друг начин на подредбата на отбора и знаем какво става в Бургас. Така, че с едно на ум за този мач, важна битка преди решаващата битка, както и да се тълкува.
Това е вярно когато мачовете от първенство и този за купата са един след друг в рамките на седмица , но сега в случая ще има повече от 20 дена до мача за Купата.
Не стигат всички проблеми, ами и Мазир Сула е наказан за този мач. В тирето - Ето'о и Кареасо се завръщат титуяри след наказание.
От две години нямаме загуба от тия. И сега не са сила.
Един равен спокойно можем да вземем.
От две години нямаме загуба от тия. И сега не са сила.
Един равен спокойно можем да вземем.
- Ron Jeremy
- Контакти:
В Лиъм Купър ми е надеждата , да пуска Влатко център нападател и Росен на неговото място в защитата :)
ex Popeye
Ron Jeremy написа:В Лиъм Купър ми е надеждата , да пуска Влатко център нападател и Росен на неговото място в защитата :)
Стават две... с Дюлгера.
Vladislav написа:Ron Jeremy написа:В Лиъм Купър ми е надеждата , да пуска Влатко център нападател и Росен на неговото място в защитата :)
Стават две... с Дюлгера.
Кво било ,Томаш с Дюлгера титуляр нямал загуба.
Ами да вземе да го изкара и ето трета надежда :lol: :lol:
Шегата настрана ,но шансовете ни не са особено големи.
Но.. от друга страна когато имаме по-малки очаквания се случва ,че ни радват повече.Топка е ,всичко е възможно.
И още нещо ми се иска да видя,но предвид ,че сме гости едва ли ще се случи на този мач точно.Но поради липсата на Сула ми се иска да видя Тонев как би се справил на титулярната си позиция и тази на Сула,зад нападателя пред двойката централни халфа.
Но предвид,че сме гости и ще сме по-предпазливи най-вероятно тройката отново ще е Димов-Берк-Васко
За вас моряци ний живеем...